Share |

Ε, ρε κάτι πολιτικά φρούτα!!!

(
 
Μέρες Χριστουγεννιάτικης κατάνυξης στην Κέρκυρα.
Μέρες που ακόμη και οι τοπικοί  πολιτικοί μας άρχοντες  έχουν σιωπήσει, αφήνοντας μας να τις περάσουμε ήσυχα & οικογενειακά.

Δίνοντας μας μία μικρή χρονική ανάσα πριν βρεθούμε αντιμέτωποι με την λαίλαπα του ίσως χειρότερου Έτους στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας (μέχρι το επόμενο).
 
Το εθιμοτυπικό μορατόριουμ σε αυτές τις Άγιες Μέρες όμως αποφάσισε να "σπάσει" ο κ.Γιάννης Βλαχόπουλος με ένα πολιτικό "άρθρο του".
 
Η χρονική στιγμή που επέλεξε το "αξιόλογο" αυτό πολιτικό στέλεχος μάλλον έχει να κάνει με το ότι ήξερε ότι θα ήταν από τους ελάχιστους που θα αρθρογραφούσαν τα Χριστούγεννα και έτσι θα "ακούγονταν" περισσότερο!!!
 
Ποιος όμως είναι ο κ.Βλαχόπουλος; 
 
@ Είναι ένα από τα αρκετά "πολιτικά παιδιά" που μας άφησε κληρονομιά στην Κέρκυρα το περίφημο "σύστημα Δρυ" καθώς και...τεχνικός αντιπρόσωπος της Intracom & του "Κόκκαλη" στο νησί μας.
 
@ Μέλος της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας μέχρι 30 Αυγούστου 2010 όπου και παραιτήθηκε  με μία επιστολή που έστειλε στον κ.Μπούκα η οποία κατέληγε με την πρόταση ...Το μόνο αξίωμα που διεκδικώ για τον εαυτό μου είναι η αξιοπρέπειά μου .
 
 
@ Αφού παραιτήθηκε δε από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και μη μπορώντας να μείνει εκτός πολιτικού συστήματος ούτε μια μέρα, έτρεξε γρήγορα και ανέλαβε υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα καθώς και εκπρόσωπος Τύπου της (δεξιών πεποιθήσεων) κ.Υδραίου. 
 
Ο κ.Βλαχόπουλος όμως ο οποίος παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ διεκδικώντας  μόνο την αξιοπρέπεια του, με το "άρθρο" αυτό μας απέδειξε ότι μόνο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ δεν έχει.
 
Ο "κύριος" αυτός δεν είναι παρά ένας "κοινός κλέφτης" Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
 
Ο...ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  αυτός πολιτικός άνδρας (χρησιμοποιούμε αυτή την λέξη διότι είναι και η μοναδική δική του από όλο το άρθρο) , μη μπορώντας προφανώς να αρθρώσει δικό του πολιτικό λόγο, πήγε και πήρε μερικές παραγράφους από 2-3 άρθρα του ΣΤΑΘΗ από την Ελευθεροτυπία, τις χρησιμοποίησε αυτολεξεί και αφού τις ένωσε τις παρουσίασε ως "άρθρο δικό του" χωρίς καμία αναφορά της πηγής.
 
Ακόμη και ο τίτλος που χρησιμοποίησε ο αθεόφοβος είναι ακριβώς ο τίτλος ενός άρθρου του ΣΤΑΘΗ!!!
 
Η πρόθεση της πνευματικής κλοπής του κ.Βλαχόπουλου είναι ολοφάνερη και αποδεικνύεται (αυτό το λέμε για να μη έρθει εκ των υστέρων και μας πει ότι απλώς ξέχασε να αναφέρει την πηγή), με την χρησιμοποίηση μερικών παραγράφων από 2-3 διαφορετικά άρθρα του ΣΤΑΘΗ, τις οποίες ένωσε για να τις παρουσιάσει σαν ένα ενιαίο "άρθρο του".
 
Τελειώνοντας δε το θεάρεστο έργο του, έστειλε την "δημιουργία" του προς δημοσίευση στο corfupress και στο corfutime και δεν ξέρουμε που αλλού. 
 
Βέβαια καμία ευθύνη δεν έχουν γι'αυτήν την ποταπή πράξη του κ.Βλαχόπουλου τα αξιόλογα  corfupress & corfutime, τα οποία είναι γνωστό σε όλους μας ότι καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για αντικειμενική & πολυφωνική ενημέρωση (επίσης διαθέτουν εξαιρετική αρθρογραφία) όχι μόνο για την Κέρκυρα, αλλά και για όλο το Ιόνιο, αποτελώντας όντως πραγματική όαση ενημέρωσης για τους Επτανήσιους
 
Κατά την ταπεινή μας γνώμη όμως , ο κ. Βλαχόπουλος με την πράξη του αυτή τα όχι μόνο τα εξέθεσε - χωρίς να ευθύνονται - αλλά και τα κατέστησε αρωγούς διάδοσης κειμένου πνευματικής υποκλοπής !!!
Άρα πρέπει να αναδείξουν και να καταδικάσουν αυτήν την κλοπή Πνευματικής Ιδιοκτησίας του "ενεργού πολίτη" (όπως αυτοχαρακτηρίζεται) κ.Βλαχόπουλου ώστε να μην ξανασυμβεί!!!
 
Διαβάστε το επίμαχο "άρθρο" όπως δημοσιεύτηκε.
 
Εμείς σε κάθε παράγραφο του κ.Βλαχόπουλου έχουμε βάλει παραπομπή (ενεργό link) που οδηγεί στο αντίστοιχο άρθρο του ΣΤΑΘΗ στην Ελευθεροτυπία, όπου σε κάποιο σημείο του θα βρείτε την κλεμμένη παράγραφο!!! 
 
 

alt

*Του Γιάννη Βλαχόπουλου στο corfupress και στο corfutime
 

 
 
 
 
 Θεέ μου ποιοι μας κυβερνούν!!!
 
 
Όμως τα μαργαριτάρια του Παπανδρέου και τα σλόγκαν των παπαγάλων του όπως π.χ. «κούρεμα μισθών» δεν είναι απλές αερολογίες ούτε δηλώσεις με τις οποίες κάνει το μαύρο άσπρο ούτε διαστρεβλώσεις και μωρολογίες. Όλα αυτά είναι πολιτική, πολιτική που παράγει αποτελέσματα. Αν λοιπόν ο Παπανδρέου έχει ιστορικές ευθύνες υπογράφοντας τα μνημόνια 1,2,3,…13, άλλες τόσες έχουν οι πολιτικές δυνάμεις που δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Δεν εννοούμε τη ΝΔ που κόπτεται να μετράει πόσα νομοσχέδια έχει συμψηφίσει με το ΠΑΣΟΚ ούτε το απόκομμα της Ντόρας ούτε βεβαίως ο κωλοτούμπεν Καρατζαφέρης. Μιλάμε για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ οι ευθύνες της οποίας είναι εξ ίσου ιστορικές με αυτές του Παπανδρέου γιατί προέχουν γι’αυτήν ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ παρά το καθήκον να υπερασπιστούν το λαό. Η πολιτική ακόμα και σε επίπεδο καθαρότητας και ηθικής κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Όσο η αριστερά με τις ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ της δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αντιδραστική πολιτική Παπανδρέου, δεν έχει σημασία «αν έχει δίκιο», γίνεται και η ίδια μέρος του προβλήματος που δεν μπορεί να λύσει. Ο Παπανδρέου διαγράφει τις κατακτήσεις του 20ου αιώνα εδώ και τώρα. Η αριστερά πως και πότε θα αντιδράσει;;;
 
 
ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!
* Γιάννης Βλαχόπουλος - ενεργός πολίτης