Share |

Άρθρα με θέμα: "Όλες"

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 745.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.

ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ; ΙΔΟΥ Η ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΠΟΡΙΑ. 

Πάνω από κάθε επιστημονική (με ή χωρίς εισαγωγικά) άποψη υπάρχει η πραγματικότητα. 

Εκτός κι αν ισχύει  εκείνο το παλιό κουκουεδίστικο "αν η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα". 

Ειδικός δεν είμαι, αλλά ανάγνωση και γραφή γνωρίζω. Επίσης, γνωρίζω αριθμητική.

Κάτω από την εικόνα αυτή,  η οποία προέρχεται από την ιστοσελίδα του World Economic Forum, υπάρχει το πλήρες κείμενο που την επεξηγεί.  Ο συγγραφέας που έχει βραβευτεί με το "Βραβείο της Δημοκρατίας των Αθηνών" μας ενημερώνει για το ποιος είναι ο χειρότερος εχθρός της ανθρωπότητας:

Ήταν μια συνεργασία Κερκυραίων και Κεφαλλήνων που ονειρεύτηκαν να πάνε στην Ιθάκη.   

Το παρόν αφιερώνεται στη μνήμη όσων έφυγαν. 

Δάσκαλος και κινητήρια δύναμη εκείνης της ιστορίας ο Σπύρος Δένδιας, Πρόεδρος Επιμελητήριου Κέρκυρας. 

Βερολίνο: Η συγκέντρωση, που διαλύθηκε και η ομιλία , που δεν έγινε

 

Μόνο, που η Χούντα έχει απλωθεί και ακουμπά όλο τον πλανήτη.

Η ομοιομορφία στην υποδοχή και στην αποφώνηση είναι ίδια.

Εμείς θα ασχοληθούμε με Ελλάδα, βάζοντας μερικά στιγμιότυπα, από τα 100ΑΔΕΣ παρόμοια.  

Κορωνοϊού συνέχεια (από τη Γερμανία)  

Πριν πάμε στα ρατσιστικά,  ας πάμε στα οικολογικά. Με μια διευκρίνηση: 

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. ΜΙΛΩ  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.  

Είναι πια ηλίου φαεινότερο ότι όλα γίνονται για το εμβόλιο και τον εμβολιασμό. Άλλος τρόπος θεραπείας δεν υπάρχει. Ή υπάρχει στον επιστημονικό και μη κόσμο, που δεν έχει σχέση με την εξουσία[i].

 (Υπάρχει και μια πολύ πολιτική διάσταση στο θέμα της αντιμετώπισης του coronavirus, αλλά θα πούμε ότι «δεν είναι τώρα αυτό το θέμα μας», αν και θα προκύψει να είναι).

Η Συναδελφική Κομπανία είναι μία μικρή ομάδα φτωχοποιημένων ανθρώπων, επειδή οι διαδοχικές κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας φρόντιζαν να διασώζουν τράπεζες και εξαθλιώνουν ανθρώπους. Δεν ήμασταν πάντα φτωχοί και δεν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι, αδρανώντας και βλέποντας να προστίθεται στις τάξεις μας η πλειοψηφία των συμπολιτών. 

Γύρω από τη μικρή ομάδα υπάρχουν περισσότεροι που συνεισφέρουν στις προσπάθειες, χωρίς να επιδιώκουν ανταλλάγματα και προβολή.  

  • (Στη Γερμανία τα μέσα ε;ημέρωσης δεν δέχτηκαν να δημοσιεύσουν τέτοιες απόψεις)

ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ (μετανάστης από τις Κεραμειές Κεφαλονιάς στη Γερμανία)

  • "για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορωνοϊού, «οι συντάξεις θα πιστωθούν στους λογαριασμούς, οι συνταξιούχοι να μην πάνε στις τράπεζες"

Πάνε πολλά χρόνια, που οι πίνες «έφυγαν» από το Λιβάδι.

Τις ξαναείδαμε να υπάρχουν στο Φανάρι. Πολλές, όρθιες και όμορφες ανάμεσα στα φύλλα της ποσειδωνίας. Αυτά, ως πέρυσι.

Όμως, τον Οκτώβρη του 2019, οι λιγοστοί κολυμβητές, βγαίνοντας από το νερό, είδαν το σώμα τους καλυμμένο με λάδια και τη θάλασσα να μυρίζει ψαρόλαδο. Οι περισσότεροι έφυγαν. Μερικοί έσπευσαν να κάμουν αναφορά στο Λιμεναρχείο ή και σε άλλους αρμόδιους (δεν γνωρίζω).

*Λεξικό:  Σπισισμός, από όπου και το "αντισπισισμός". (Βάζουμε τη διευκρίνηση - εξήγηση, γιατί δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τη Νέα Οργουελική Γλώσσα).  

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια, όταν μιλούν οι εικόνες από τα χαρτάκια, που πέταξαν οι "φιλόζωοι".  

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Η πολυπαιγμένη συγκινητική "είδηση": "Ένας υπέροχος πατέρας κλπ". Πανομοιότυπος τίτλος, πανομοιότυπος και ο σχολιασμός στα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης του πανελεύθερου κόσμου μας. Παρομοίωσαν τούτον τον πατέρα με τον Μπενίνι στην ταινία "Η ζωή είναι ωραία", όπου ο κωμικός Μπενίνι - πατέρας κρύβει από το παιδί του τη φρίκη του στρατόπεδου συγκέντρωσης, φτιάχνοντας γύρω του έναν παραμυθένιο ψεύτικο κόσμο. 

Σε όλες τις τελευταίες μετανεωτερικές ριζικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων, υπάρχει μία διαβολική σύμπτωση:

Ξεκινούν από μία προπαγάνδα κάποιων ΜΚΟ, για να υιοθετηθούν από κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς και να ωφεληθούν, εντελώς συμπτωματικά, κάποιες λίγες εταιρείες. Σε κάποιες περιπτώσεις, μόνο μία.   

Τώρα, που οι αντικαπιταλιστές ταυτίζονται με τους καπιταλιστές, ήρθε η ώρα εμείς οι Ορθόδοξοι και ανΟρθόδοξοι Έλληνες να μιλήσουμε για ταξική πάλη.
---

 Η ασήμαντη ομάδα «Συναδελφική Κομπανία Κεφαλονιάς» έδειξε σε σειρά άρθρων τη σχέση της δήθεν ελεγχόμενης διακίνησης ναρκωτικών, με τα κόμματα, τους λαθραίους εμπόρους ναρκωτικών και τους νόμιμους προπαγανδιστές - διακινητές, που είναι οι ΜΚΟ, τα δήθεν φιλανθρωπικά ιδρύματα, οι τράπεζες και οι φαρμακοβιομηχανίες.