Share |

Τσικνιστές και "φιλόζωοι" αντισπισιστές

*Λεξικό:  Σπισισμός, από όπου και το "αντισπισισμός". (Βάζουμε τη διευκρίνηση - εξήγηση, γιατί δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τη Νέα Οργουελική Γλώσσα).  

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια, όταν μιλούν οι εικόνες από τα χαρτάκια, που πέταξαν οι "φιλόζωοι".  

Κάπου στο κέντρο της Αθήνας, οι πρώτοι άναψαν τη φωτιά μιας παραδοσιακής γιορτής.  

Οι δεύτεροι είναι οι συμπαραστάτες των πολυεθνικών, στην προσπάθεια των μετόχων τους να κλείσουν μικροεπιχειρήσεις και επαγγέλματα και να αποδομήσουν την παράδοση, την πίστη και την έννοια της πατρίδας, που έχουν βαθειά χαραγμένες μέσα τους οι λαοί.

Χτύπησαν για μια ακόμα φορά, μέρα Τσικνοπέμπτης, ευτυχώς, χωρίς να σπάσουν μαγαζιά. (Την επόμενη φορά, θα πράξουν ανάλογα με τις εντολές που έχουν πάρει).  

Μπορείτε να μη τους πάρετε στα σοβαρά. 

Μπορείτε, όμως, και να αρχίσετε να οργανώνεστε, γιατί αυτό που έρχεται ξεπερνά όσα ξέραμε.

Τίποτα δεν κάνουν στην τύχη. Τίποτε δεν είναι τυχαίο.  

Ψυχαγωγηθείτε,  υπεύθυνα, με το ύφος και το ήθος των ευγενικών ψυχών, που αγαπάνε πολύ τα ζώα.

Είναι πάντα θέμα αγωγής ψυχής. 

 

 

 

Διασκεδαστικό υστερόγραφο του φίλου , που μας τα έστειλε. Προς αμόρφωτους εργολάβους εταιρειών, δήθεν αντιεξουσιαστών

Το τελευταίο τρικάκι είναι όλα τα "επαναστατικά" λεφτά:

1. το τσίκνισμα έλκει την καταγωγή του από τα ομηρικά έπη και πέρασε μέσω της ελληνικής σκέψης στην Ορθοδοξία και μάλιστα όχι σε όλη, εφόσον στο Άγιον Όρος τρώνε ψάρι και όχι κρέας, αν δεν κάνω λάθος. Οπότε μόνο ακραιφνές χριστιανικό δεν είναι.

2. και οι μουσουλμάνοι ψήνουν κρέας, εκτός αν το πρόβλημα είναι μόνο το χοιρινό. Βέβαια, το ότι οι μουσουλμάνοι σφάζουν με την πρακτική χαλάλ, χωρίς κανένα υγειονομικό μέτρο ευθανασίας για τα ζώα, δεν το αναφέρουν, προφανώς επειδή έτσι θα μπλέξουν τα μπούτια τους και θα θεωρηθούν ισλαμοφοβικοί. Τι καημός, ο αντισπισισμός!!!

Τι κρίμα!!! Τόση δουλειά έκαμε το άθεο "Κουτί της Πανδώρας" να σας εξηγήσει ότι το έθιμο οι χριστιανοί το "έκλεψαν" από τους αρχαίους Έλληνες. (Μη τυχόν και χρεωθεί στους χριστιανούς κάτι το ωραίον). Τίποτε εσείς. Την επόμενη φορά, παρακαλούμε τα χαρτάκια σας να είναι μελετημένα.