Share |

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ, ΟΜΩΣ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΗ ΝΟΣΟ, ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ;

Ειδικός δεν είμαι, αλλά ανάγνωση και γραφή γνωρίζω. Επίσης, γνωρίζω αριθμητική.

Για να καταλήξουμε μαζί σε κάποιο συμπέρασμα, βασίζομαι σε στοιχεία αντλημένα μόνο από την πραγματικότητα και τους επίσημους αριθμούς. Αλλιώς, θα είχα να πω πολύ περισσότερα. 

Το κείμενο αφορά ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ και είναι μόνο το πρώτο μέρος.  

---

Πρώτη η Κάλυμνος, παρά το ότι είχε πετύχει τον στόχο του “Τείχους Ανοσίας” με άνω του 80% εμβολιασμένους, μπήκε τον Μάη σε καραντίνα. Ακολούθησε η Μύκονος με τα ίδια χαρακτηριστικά εμβολιασμών. Τα πολλά κρούσματα οδήγησαν σε περιοριστικά μέτρα μέσα στον Αύγουστο. Στη γειτονική μας υπερεμβολιασμένη Ιθάκη εμφανίστηκαν, από τον Ιούλιο, πολλαπλάσια κρούσματα από ό,τι στην Κεφαλονιά, αν και έχει πληθυσμό δέκα φορές μικρότερο. Στο τέλος Αυγούστου, που γράφουμε, ο δείκτης θετικότητας στην Ιθάκη, δηλαδή το ποσοστό των θετικών στο σύνολο των τεστ που γίνονται για τον κορωνογιό, είναι από τους υψηλότερους στην Ελλάδα. Αν και δεν ανακοινώνεται, τα κρούσματα εμφανίζονται σε εμβολιασμένους και ανεμβόλιαστους. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι τουρίστες, οι οποίοι ελέγχονται πριν ταξιδέψουν προς την Ιθάκη. Αυτό σημαίνει ότι κόλλησαν στην Ιθάκη.

Σε γηροκομείο της Θεσσαλονίκης με προσωπικό και φιλοξενούμενους ηλικιωμένους εμβολιασμένους στο 100% και με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, είχαμε 30 κρούσματα. ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ κι όμως ... 

Και δεν λέω τίποτα περισσότερο για την αύξηση θανάτων από κάθε αιτία στο πρώτο 6μηνο του 2021 στις πιο πάνω περιοχές και σε όλη την Ελλάδα. Τα έχουν πει άλλοι και οι "αρμόδιοι" είτε σωπαίνουν είτε ειρωνεύονται. 

Παρατηρώντας αυτά τα φαινόμενα, αυτό που προέκυψε ως υποψία είναι πως οι εμβολιασμένοι διαδίδουν τη νόσο περισσότερο από τους ανεμβόλιαστους. (Να θυμηθούμε την περίπτωση Αδ. Γεωργιάδη, που το πρωί ήταν αρνητικός το βράδυ θετικός και τους μόνους που συναναστράφηκε ήταν εμβολιασμένοι; Σύμφωνα με όσα ο ίδιος είπε). 

Θα προσπεράσουμε ανάλογες εικόνες από πολλά σημεία του πλανήτη και θα πάμε σε μια ξεχασμένη γωνιά του (Με τη βοήθεια του φίλου Βασίλη Συραναστάση).

Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος

Μια φτωχή χώρα που προέκυψε από την αποχώρηση των δυτικών από την πολύπαθη Ινδοκίνα. Σημαντικό  εισόδημα , μεταξύ άλλων, έχει από τη μετανάστευση των ανθρώπων της στην Κίνα. Διάφορες χώρες συνέδραμαν και έστειλαν εμβόλια “για την αντιμετώπιση του ιού”.

Τα στοιχεία είναι από το Worldmeter και το Our World Data. Οι εικόνες μιλούν μόνες τους:

Όπως βλέπουμε, οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν στις 17 Μαρτίου 2021. Πλήρως εμβολιασμένοι στις 26/8/2021 13,8% , 14.104 κρούσματα και 12 θανάτους.  Στις 31/8/2021 είχε 22,9% εμβολιασμένους, 15.289 κρούσματα και 14 θανάτους.  (Από το Our World Data και το Worldmeter).

 

Οι επόμενες εικόνες είναι από το Worldmeter, το οποίο ως γνωστόν μετρά την πορεία του κορωνοϊού σε κάθε χώρα με βάση στοιχεία που παίρνει από τον ΟΗΕ. Θα μπούνε πολλές, για να εμπεδώσετε το θέμα.

Η παρακολούθηση ξεκινά από τις 15 Φεβρουαρίου 2020.

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ) ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟΣ

 

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ

ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ (Αριθμός μολυσμένων ατόμων)

 

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟ ΛΑΟΣ

 

ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ

Έβαλα το Λάος, γιατί πιο ξεκάθαρη εικόνα για αυτό που υποψιάστηκα δεν υπάρχει. Καμία ορθολογική επιχειρηματολογία δεν μπορεί να διαστρέψει αυτό που είναι ολοφάνερο. Επί ένα χρόνο η χώρα με τους κατοίκους της να μπαινοβγαίνουν στην Κίνα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα ξεκίνησε μόλις άρχισαν οι εμβολιασμοί

Από την έναρξη της πανδημίας, οι περιπτώσεις θετικών στον ιό δεν ξεπέρασαν ποτέ τις 50, οι νοσηλείες δεν ξεπέρασαν τις 4 και θάνατοι δεν υπήρξανΌλα ξεκίνησαν, όταν άρχισε ο κόσμος να εμβολιάζεται, κάτι που ξεκίνησε στις 17/3/2021 και με την περίοδο ωρίμανσης που χρειάζεται η ένεση (“εμβόλιο” το είπαν) για να γίνει ιός ο χορός του κορωνογιού ξεκίνησε μετά τις 15 Απρίλη.

 

Επειδή ο πολύς κόσμος μπορεί να ξαφνιαστεί να πω ότι αυτό το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο. 

Η δημιουργία ασθενειών από εμβόλια, τα οποία επιδιώκουν τη θεραπεία της ασθένειας, δεν είναι άγνωστη στους ειδικούς. Το φαινόμενο  έχει εμφανιστεί στην Αφρική με εμβόλια κατά της πολυομελίτιδας, στις Φιλιππίνες με εμβόλιο κατά του Δάγγειου πυρετού και φαντάζομαι και αλλού. 

Το φαινόμενο λέγεται “ADE νόσηση” (Antibody Dependent Enhancement- Ενίσχυση (ασθένειας) εξαρτώμενη από τα αντισώματα). Τα αντισώματα, αντί να αποδυναμώνουν τον ιό, τον ενισχύουν. Έχω υπόψη μου μία τουλάχιστον μελέτη που μιλά για την ADE νόσηση εξ αιτίας των τωρινών ενέσεων. Αλλά υπάρχουν πολλοί που το λένε, όπως ο εφευρέτης των mRNA εμβολίων Robert Malone και ο νομπελίστας Luc Montagnier. Ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης χρεώνει την αύξηση θανάτων, από κάθε αιτία, στα εμβόλια(ADE νόσηση) και στα κλειδώματα. Να θυμηθούμε, επίσης, ότι , στην αρχή των κλειδωμάτων, ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης είχε πει ότι τα lockdowns θα αυξήσουν τους θανάτους. (Αλλά αυτούς οι ειδικοί της εξουσίας τους έχουν βγάλει "επιστημονικά" άχρηστους και δεν τους συνυπολόγισα).

Τα κλειδώματα, πάντως, δεν αύξησαν μόνο τους θανάτους. Σύμφωνα με τις έρευνες τους, αύξησαν και την ενδοοικογενειακή βία, τη χρήση ναρκωτικών και τις ψυχικές ασθένειες. 

  • Μία παρατήρηση: Η βασική δικαιολογία για το γεγονός της ADE, αλλά και τη νόσηση, διάδοση και θάνατο από covid 19  εμβολιασμένων είναι η  "μετάλλαξη δέλτα".  "Τα εμβόλια προστατεύουν, αλλά η μετάλλαξη δέλτα, όπου έχει παρουσιαστεί σε μεγάλη κλίμακα, όπως στο Ισρταήλ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, μας τα χάλασε και χρειάζεται και τρίτη "ενισχυμένη" δόση". Καλό ακούγεται, αλλά το παραμύθι δεν έχει δράκο:  Στις υπερεμβολιασμένες περιοχές της Ελλάδας, δεν ακούστηκε κάτι για μετάλλαξη δέλτα. Οι επίσημοι ακόμα μας λένε "αλοίμονο μας αν έρθει". Πώς συμβαίνει να αρρωσταίνουν και να μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι, έχοντας μείνει στον "άγριο", όπως λένε τον αρχικό ιό;
  • Άλλη παρατήρηση:  Έρχεται η μετάλλαξη "Μου", για να ακολουθήσει η "Νι" κι έπεται συνέχεια ως την αιωνιότητα. Οι κορωνοϊοί δεν είναι ιλαρά, ερυθρά, πολυομελίτιδα, ευλογιά, που με ένα εμβόλιο αποκτάς ισόβια ανοσία. θα ζούμε μαζί για πάντα. Το "τείχος ανοσίας" είναι απλώς το άπιαστο παραμύθι, η δικαιολογία για την κατάργηση της ελευθερίας και την αύξηση των αρνητικών επιπτώσεων. 
  • Για το Λάος δεν έχω να πω κάτι. Όποια κι αν είναι η παραλλαγή του ιού, τα εμβόλια διεγείρουν τον ιό, στέλνουν ανθρώπους σε νοσοκομεία και οδηγούν στον θάνατο. Γιατί ξεκίνησε μαζικός εμβολιασμός σε μια χώρα, που δεν είχε πρόβλημα;   
  • Όταν νοσούν και οι εμβολιασμένοι, είτε με ADE είτε χωρίς, από πού ξέρουμε ότι τα εμβόλια προστατεύουν; Μόνο από τις κρατικές ή εταιρικές διαβεβαιώσεις; 
  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ: Κεφαλλονιά:
  1. - Νεαρό γκαρσόνι της πλατείας, νόσησε ήπια από covid αλλά «ευτυχώς» ήταν πλήρως εμβολιασμένο. Μόνον που... είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που νοσεί! Την είχε ξαναπέρασε, ήπια πάλι, τον καιρό που δεν υπήρχαν διαθέσιμα εμβόλια για την ηλικία του!
  2. Σοβατζής Αλβανικής καταγωγής, μεσήλικας, νόσησε απ' τον κορωνοϊό, αλλά "ευτυχώς" ήπια, διότι είχε προλάβει να εμβολιαστεί πλήρως! Μόνο που ...οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ συγγενείς του, παιδιά και γυναίκα, κόλλησαν και την πέρασαν στο σπίτι, εξίσου ήπια! (Από τον εμβολιασμένο κόλλησαν). 
  3.  Στην Κεφαλονιά: Μικρή έξαρση κρουσμάτων, όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί. Στο εξάμηνο η Κεφαλονιά είχε εμβολιασμένους κάτω από 50% και εξέλιξη θανάτων από κάθε αιτία -1,4% (μείωση). Ιούλιο - Αύγουστο μετά τις πιέσεις, τις απειλές για αναστολή  εργασίας  και τις αενήσεις πρόσληψης είχαμε περίπου 150 εμβολιασμούς κατά μέσο όρο την ημέρα. Στο τέλος Αυγούστου έχουμε έξαρση κρουσμάτων. Στην Κεφαλονιά, ως το τέλος Αυγούστου 2021 έχει πέσει στην αντίληψη μου ένας θάνατος ηλικιωμένου από covid με υποκείμενο νόσημα (διαβήτη). Τώρα θα χρειαστεί να προσευχηθούμε, διότι έχουν τρελαθεί οι πάντες. Άνθρωποι που νοσούν αρνούνται θεραπεία και χειροτερεύουν την κατάσταση τους. Ναι, υπάρχει διαδικασία "θεραπείας" ("σπίτι και ντεπόν"), που οδηγεί σε επιδείνωση της υγείας και πνευμονία. Κάποιοι τα αποκαλούν "πρωτόκολα θανάτου". Στην Κεφαλονιά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ. Οι γιατροί στο νοσοκομείο χορηγούν τα κατάλληλα φάρμακα για την πρόληψη των χειρότερων.  Στην Ιθάκη, με βεβαιότητα, κανένας από covid19. Στο πρώτο 6μηνο του 2021 μετρήσαμε 35% αύξηση θανάτων από κάθε αιτία (Πηγή Υπ. Εσωτερικών)(2). Αν λειτουργούσε η "κίτρινη κάρτα" πόσες "πιθανολογούμενες περιπτώσεις παρενέργειας", στις οποίες θα συμπεριλαμβάνονταν και θάνατοι,  θα είχαμε; 
  4. Ελλάδα:- Παραδέχθηκε πριν λίγο καιρό ο ΕΟΔΥ στα χαρτιά θάνατο από covid (δλδ όχι από «τυχαίες» επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό) 184 πλήρως εμβολιασμένων;;; Είναι καλό ποσοστό αυτό για 5 εκατομμύρια ολοκληρωμένων εμβολιασμών ΥΓΕΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ;;
  5. Κόσμος: - Μέσα Δεκέμβρη του 2020 ξεκίνησε ο μαζικός εμβολιασμός σε Η.Π.Α., Η.Β. και Ε.Ε. (λίγες μέρες πιο πριν στη Ρωσία). Έκτοτε, βλέπω απ΄ τις στατιστικές covid του Worldmeters να έχουν πάει οι αριθμοί πιστοποιημένων θανάτων και μολύνσεων κυριολεκτικά «στα ύψη». Επιπλέον, παρατηρείται ίδια με την περυσινή αύξηση της μεταδοτικότητας κατά την περίοδο Ιούλη-Σεπτέμβρη ενώ τότε ήταν όλοι ανεμβολίαστοι! («φταίνε οι νέες μεταλλάξεις, η μη επίσπευση της 3ης δόσης, οι ψέκα» κτλ κτλ κτλ...)

(Θυμάμαι την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: "δύο ενέσεις και λευτερωνόμαστε").

Το “εμβόλιο”, εκτός από την επιτάχυνση που δίνει στη διάδοση του ιού, όπως προείπα, έχει πολλές ΑΜΕΣΕΣ παρενέργειες (εγκεφαλικά, καρδιακά, λεμφαδένες, νευρολογικές βλάβες, τρέμουλα, κ.ά.), αλλά και θανάτους, τα οποία δεν καταγράφουν, ως όφειλαν, οι γιατροί στην “κίτρινη κάρτα”. Πολύτιμες πληροφορίες χάνονται. 

(Για το θέμα αυτό, είχα επεισοδιακή συνομιλία με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας της Ιθάκης, οποίος θεωρεί ότι οι αυξημένοι θάνατοι και κάποια εγκεφαλικά και καρδιακά περιστατικά σε εμβολιασμένους στην Ιθάκη δεν έχουν καμία σχέση με το εμβόλιο και δεν είχε σκοπό να τα δηλώσει στην αρμόδια υπηρεσία).

Και πώς να καταγράψουν κάτι τέτοιο, αφού μπορεί να βρεθεί κάποιος που θα καταλογίσει ευθύνες για τις παράπλευρες ζημιές και απώλειες σε όσους παρότρυναν ή και εκβιάζουν για εμβολιασμό; Παρ΄όλα αυτά, στον υπόλοιπο κόσμο κάτι δηλώνεται και οι αριθμοί θανάτων και παρενεργειών καταγράφονται ως οι χειρότεροι που έχουν παρουσιαστεί σε ένα εμβόλιο. 

Οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες είναι άγνωστες, αλλά οι γιατροί και οι επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων καθηγητών κι ενός Νόμπελ λένε πολλά σε όσους ενδιαφέρονται για τη ζωή τους. Φυσικά, διαψεύδονται από τις εξουσίες και όσους τα προωθούν.

 

Μπορούν να απαντούν στις ερωτήσεις και να δικαιολογούν τους αριθμούς, ελεύθερα.

Ο επιστημονικός ορθολογισμός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να λες πειστικά ψέμματα(1).  Η Αριστοτελικός Λόγος/ Λογική δεν είναι ορθολογισμός και η επιστήμη στην πλατωνική της εκδοχή είναι, απλώς, μία ορθή γνώμη, που πρέπει να επιβεβαιώνεται από την πραγματικότητα. Αλλιώς δεν είναι επιστήμη. Είναι λανθασμένη γνώση.  (Η πραγματικότητα, σήμερα, μάλλον διαψεύδει την κρατική επιστήμη και τον κρατικό λόγο). 

Ο Λόγος / Λογική στον Αριστοτέλη, στον Πλάτωνα και στα Ευαγγέλια είναι Σχέση κι έχει την ίδια ρίζα με τον Έρωτα. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΕΙΝ, κατά τον Ηράκλειτο, τον Αριστοτέλη και τον Ιησού.  

Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καί ὁ Λόγος ἦν πρός τόν Θεόν, καί Θεός ἦν ὁ Λόγος... ὁ πέμψας με ἀληθής ἐστι, κἀγώ ἃ ἤκουσα παρ᾿ αὐτοῦ, ταῦτα λέγω εἰς τόν κόσμον... καί γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς... ἐγώ εἰμι ἡ ὁδός καί ἡ ἀλήθεια καί ἡ ζωή· οὐδείς ἔρχεται πρός τόν πατέρα εἰ μή δι᾿ ἐμοῦ.    

Κι επειδή κάποιοι πιστεύουν στον Θεό και προσκυνούν τον Ιησού με τον τρόπο του ειδωλολατρικού ιερατείου, που ελέγχει την Εκκλησία μας από το 1833, η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ :  ἀμήν ἀμήν λέγω ὑμῖν, ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, τά ἔργα ἃ ἐγώ ποιῶ κἀκεῖνος ποιήσει, καί μείζονα τούτων ποιήσει, ὅτι ἐγώ πρός τόν πατέρα μου πορεύομαι ... 

Να του μοιάσουμε, είναι η εντολή, 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ,

ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.

Έχει ξεκινήσει προετοιμασία της κοινής γνώμης με μπαράζ άρθρων, που λένε ότι τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση είναι ήπια και μόνο θανατικές ποινές δεν έχουν προτείνει ακόμα. Έρχονται απίστευτες καταστάσεις από τα τέρατα και τους υποτακτικούς τους, που έχουν για θεούς τον Σατανά και τον Μαμωνά . 

(Όσοι όμως έχουν μελετήσει τις απόψεις και τους σκοπούς του World Economic Forum δεν πέφτουν από τα σύννεφα).

 

Με τις ζωές μας παίζουν. Ας μην παίζουμε κι εμείς μαζί της. Γελάγαμε με τον μαγνητισμό, αλλά η Ιαπωνία επέστρεψε πίσω ποσότητα εμβολίων γιατί βρήκε ίχνη μετάλλων. Και κάποιοι, που κανείς δεν έχει διαψεύσει ακόμα, μέτρησαν μαγνητισμό σε 29 από τους 30 εμβολιασμένους. Κάποιοι γιατροί μιλούν για μικροθρομβώσεις στο αίμα των εμβολιασμένων, οι οποίες δεν εμφανίζουν συμπτώματα, αλλά αποτελούν βραδυφλεγείς βόμβες στο σώμα μας. Ας μην πιστεύουμε, άκριτα. Ας οργανωθούμε, δημοκρατικά και σε κοινότητες, ώστε να μπορέσουμε να ψάξουμε μόνοι την αλήθεια, καλώντας ειδικούς και προκαλώντας μελέτες και έρευνες. 

Κι εκτός από αυτά, αν θυμηθούμε ξανά τον διαχρονικό τρόπο οργάνωσης των Ελλήνων, θα μπορέσουμε να λευτερωθούμε και να βοηθήσουμε τον διπλανό μας που φτώχυνε ή φτωχοποιείται .

Ούτε τα εμβόλια, ούτε οι ιοί:

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. 

 

 

 

----

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ (2)

(1). Παράδειγμα ορθολογισμού: Διέψευσαν τον υψηλό αριθμό θανάτων από κάθε αιτία στην Κάλυμνο. Όπως βλέπετε, αυτό έγινε μέσω ανακοίνωσης του Δήμου Καλυμνίων. Το διαψεύδουν, ενώ οι αριθμοί του Δήμου επιβεβαιώνουν τον αυξημένο αριθμό θανάτων! Η ανακοίνωση δηλώνει 27/8/2021 184 θανάτους ως εκείνη τη στιγμή, ενώ, παράλληλα, αναφέρει 169 θανάτους για όλο το 2019 και 194 για όλο το 2020. Και ως "απόδειξη" αναφέρουν ότι η ΕΛΣΤΑΤ δεν δημοσιεύει στατιστικά δήμων, αλλά μόνο νομών. Οπότε, σύμφωνα με τον ορθολογισμό τους κανείς δεν θα μπορούσε να έχει στοιχεία για φέτος. 

Ναι, αλλά ξέχασαν να αναφέρουν ότι θανάτους ανά δήμο και ανά μήνα παρουσιάζει το Υπουργείο Εσωτερικών, τα οποία στοιχεία αντλεί από τα ληξιαρχεία των Δήμων.  

Ο Δήμος Καλυμνίων στο 6μηνο είχε 142 θανάτους, στο 7μηνο, έως 2/8 είχε 163(από το ΥΠ.ΕΣ.) και σύμφωνα με το Δήμο 184 ως τις 27/8. Προφανώς, αυτοί οι αριθμοί δεν θεωρούνται αύξηση που θα πρέπει να ανησυχεί τον Δήμο Καλυμνίων.  

Ο μέσος όρος θανάτων των τελευταίων ετών προκύπτει: 

2020: 194, 2019: 169, 2018: 157, 2017: 173, 2016: 198, 2015: 166 = 1057:6= 176. 

Ο Δήμος Καλυμνίων δεν στενοχωριέται που το θανατικό έχει υπερβεί πριν κλείσει το 8μηνο τον μέσο όρο ολόκληρων των προηγούμενων 6 χρόνων. 

"Διαψεύδουν", ενώ η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια μας και προκύπτει από τα δικά τους λόγια. 'Εβαλαν σε σωστή σειρά λέξεις και φράσεις. Αυτό είναι ο "ορθολογισμός" (από το λατινογεννημένο rationalism). Καμία σχέση με τον Λόγο του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη και του Ιησού. 

Αυτοί είναι οι "εκπρόσωποι" μας. Και όπως είχε πει ο Ιησούς: ὁ ποιμήν ὁ καλός τήν ψυχήν αὐτοῦ τίθησιν ὑπέρ τῶν προβάτων· ὁ μισθωτός δέ καί οὐκ ὢν ποιμήν, οὗ οὐκ εἰσί τά πρόβατα ἴδια, θεωρεῖ τόν λύκον ἐρχόμενον καί ἀφίησι τά πρόβατα καί φεύγει· καί ὁ λύκος ἁρπάζει αὐτά καί σκορπίζει τά πρόβατα ό δε μισθωτός φεύγει, ότι ο μισθωτός έστι και ού μέλει αυτώ περί τών προβάτων. 

Στην σημερινή Ελλάδα οι μισθωτοί εκπρόσωποι δεν εγκαταλείπουν τα πρόβατα, όταν εμφανίζεται ο λύκος. Συμμαχούν με τον λύκο: 

(Εμείς, εμβολιασμένοι κι ανεμβόλιαστοι, δεν θέλουμε βραχιόλια. Θέλουμε ένα κίτρινο αστέρι στο πέτο.

Για να θυμόμαστε την καταγωγή σας)
 

(2). το Υπουργείο Εσωτερικών τη πρώτη εργάσιμη κάθε μήνα δημοσιεύει στη σελίδα του το σύνολο (απο 1η Ιανουάριου) των ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΆΞΕΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ως την προηγούμενη μέρα (συνήθως τη τελευταία μέρα του προηγούμενου μήνα, αν δεν μεσολαβεί ΣΚ).

Άρα οι ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ μέχρι 31.08.2021 θα έπρεπε να είχαν δημοσιευτεί από την Τέταρτη 1η Σεπτεμβρίου. Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, την ώρα που γράφουμε, και δεν είχαν δημοσιευτεί. Μεσολαβεί Σαββατοκύριακο και πάμε 6 Σεπτέμβρη.
Τα συμπεράσματα, όπως και για κάθε τι άλλο γράψαμε, δικά σας.
(Αν δεν μαγειρέψουν, πώς θα φάνε; , σχολίασε κάποιος )