Share |

Η κρίση ανοίγει στόματα> Η Μάνια Τεγοπούλου υπενθυμίζει την "εμπλοκή" του Γιώργου Παπανδρέου στο Σκάνδαλο Κοσκωτά!

 

  • Τα υπονοούμενα είναι μια τακτική των ΜΜΕ και των μεγαλοδημοσιογράφων , όταν θέλουν να πάρουν κάτι.
  • Δεν θα πάει ως το τέλος. Αν η κ. Μάνια Τεγοπούλου πάει ως το τέλος,  σημαίνει πως είμαστε στην αρχή του τέλους.
  • Κάποιοι, αν δεν φύγουν με ελικόπτερο, θα φτιάχνουν απολογίες σε κελιά.

------------------

Στην εμπλοκή του Γιώργου Παπανδρέου, στο Σκάνδαλο Κοσκωτά, αναφέρεται με σημειώμά της η Μάνια Τεγοπούλου στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ".

Το σημείωμα "εντόπισαν" οι "Τυπολογίες" και έχει ιδιαίτερη σημασία μια και δημοσιεύεται τη μέρα που ο Παπανδρέου βρίσκεται στο Erzurum και διαπραγματεύεται, με τη σύμφωνη γνώμη των Αμερικανών, την συνεκμετάλλεσυη του Αιγαίου.  Άχυράνθρωπος των Αμερικανών ήταν και ο Κοσκωτάς, τα λάθη του οποίου μελέτησαν και φρόντισαν ν αποφύγουν οι διάδοχοί του.
Το σημερινό δημοσίευμα της Μάνιας ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για τον πρωθυπουργό και προμηνύει συγκλονιστικές πολιτικές εξελίξεις για το 2011.

Είχε “φώτιση” η Μάνια Τεγοπούλου και επέστρεψε με δύο σοβαρά παραπολιτικά στις σελίδες της “Ελευθεροτυπίας” που κυκλοφορεί σήμερα, κάνοντας επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Το πρώτο έχει τίτλο “Κάτι μου θυμίζει” και αναφέρει τα εξής:”Κύριε πρωθυπουργέ , θυμάστε την υποτιθέμενη μή συμμετοχή σας στο σκάνδαλο Κοσκωτά;” και έχει την υπογραφή Μ.Τ.  

Στο δεύτερο η διευθύνουσα σύμβουλος της Χ. Κ. Τεγόπουλος γράφει: ” Η <<Ε>> υποστηρίζει τη μή έκδοση στη Ιταλία του Τσέζαρε Μπατίστι. ” και συνεχίζει αναφέροντας “και ο Μπερλουσκόνι τυγχάνει ασυλίας μέσω των Αττικών Εκδόσεων;”

Όσο αφορά τώρα την υπόθεση Κοσκωτά και την "εμπλοκή" του Γιώργου Παπανδρέου, ιδού το σχετικό ρεπορτάζ από το antinews.gr

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ

Το πρώτο, χείριστο χτύπημα στην Ελληνική οικονομία, στα αποθεματικά των ταμείων, στο μόχθο του Ελληνικού λαού. Κάποιοι δείχνουν να το έχουν ξεχάσει, ο κύριος Παπανδρέου μάλιστα “αγνοεί” τα βασικά οικονομικά μεγέθη και το ιστορικό τους. Πιθανότατα γιατί σε αυτό το σκάνδαλο, ο κύριος Παπανδρέου όχι μόνο είχε επιτελική κυβερνητική θέση αλλά…

«ο Γιώργος ήταν αυτός που έφερε σε επαφή τον Κοσκωτά πρώτα με την μητέρα του και μετά με τον πατέρα του και πρωθυπουργό» (Αντι, 386, 11ος 1988). Και «στα έντυπα του Κοσκωτά εργάζονταν την εποχή εκείνη όλοι οι άνθρωποι του Γιωργάκη» (στο ίδιο).

Στο πρώτο λοιπόν μέγα πλιάτσικο του μόχθου δεκαετιών, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν εκεί.

“Άκου Γιώργο, υπάρχει ένα χαρτί που γράφει τ’ όνομα σου και δίπλα ένα μεγάλο ποσό. 2,300,000 δολάρια!!”

[χρονικο.jpg]

Περί ηθικής ακεραιότητας ο λόγος. Βέβαια ο νυν πρωθυπουργός διέψευσε μετά βδελυγμίας το περιεχόμενο του εγγράφου που του το αποκάλυψε “εμπιστευτικά” ο μακαρίτης …Κουτσόγιωργας! Προσέξτε, ο βράχος ηθικής Κουτσόγιωργας, αποκαλύπτει ΜΟΝΟ στον Γιώργο Παπανδρέου το επίμαχο έγγραφο, παρότι εμπλέκονται σε αυτό και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τα οποία στελέχη, εξοργίστηκαν τότε γι’  αυτή την επιλεκτική ενημέρωση και ακούστηκαν πολλές βαριές κουβέντες.

Η διαχρονική ικανότητα όμως του νυν πρωθυπουργού να εμφανίζεται ως “προϊόν πολιτικής παρθενογέννεσης”, οδήγησε στους απερίγραπτους ισχυρισμούς τους κατόπιν εορτής:

«το σκάνδαλο Κοσκωτά ξεκίνησε όταν ο τότε υπουργός παιδείας Γ. Παπανδρέου κατήγγειλε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Γιώργο Κοσκωτά για παράνομες συναλλαγές με την τράπεζα Μέριλ Λίντς…..»

Μιλάμε για θράσος που όμως ουδείς δημοσιογράφος τόλμησε να στηλιτεύσει.

Διαβάστε τη συνέχεια του δημοσιεύματος με το γαϊτανάκι προσώπων. Έχει σημασία. Τα ίδια πρόσωπα θα τα συναντήσουμε μετέπειτα στη Siemens και σε άλλες περιπτώσεις ληστείας της δημόσιας περιουσίας:

[χρονικο2.jpg]

Διαβάστε τα εκπληκτικά ρεπορτάζ του Αντί της εποχής στο Antinews. Ιδιαίτερα το επικό άρθρο με τίτλο “Κυβέρνηση Απατεώνων” το οποίο απαγορεύτηκε από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Φάκτορα μήπως το άρθρο είναι αρκετά επίκαιρο; Βάλε “Goldman Sachs” αντί για “Κοσκωτάς”, βγάλε τους πεθαμένους και έχεις έτοιμο ισχύον ρεπορτάζ!

Έτσι λοιπόν, βλέπουμε ότι ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου, ο πολέμιος της “ανομίας”, της “ατιμωρησίας”, δεν ήταν και τόσο απών από τον πλανήτη στο πρώτο μεγάλο χτύπημα για τα Ελληνικά δημοσιονομικά.

ΠΗΓΗ: Κουρδιστό Πορτοκάλι

 

 

ΣΗΜ."Ι": Δεν έχουμε σε καμία εκτίμηση τα "εκπληκτικά" ρεπορτάζ του ΑΝΤΙ εκείνης της εποχής , γραμμένα από έναν άνθρωπο, που "μπάζει από όλες τις μπάντες και σήμερα διευθύνει το antinews.gr (Κάντε αναζήτηση στο όνομα Βασίλης Ζήσης). Επίσης, δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε ιστοσελίδες που χρηματοδοτούνται , από την αρχή της ύπαρξης τους  , από κρατικές και ιδιωτικές τράπεζες(Ταχ.Ταμιευτήριο, MARFIN κλπ). Συγνώμη, αλλά είναι δικαίωμα μας να μην έχουμε εμπιστοσύνη. Τελεία.

Δεν ανήκουμε σε εκείνους, που επειδή "μας βολεύει" μια είδηση την παίζουμε αβασάνιστα. Εμείς λέμε, πως "πάρτε θέση, γιατί αρχίζουν τα όργανα". Με μεγάλη, όμως, πιθανότητα να σταματήσει το πανηγύρι στη μέση. Όπως, τότε, με το ΑΝΤΙ. Ήταν τόσο αξιόπιστο, που έκλεισε.