Share |

Άρχισαν οι "ενδοδημαρχιακές" αντιπαραθέσεις. Κλείστε θέσεις.

Ο κ. Μιχαλάτος διαμαρτυρήθηκε "για τη μη πρόσκλησή της Προέδρου του ΚΑΠΗ κας Αγάθη Παπαδάτου", στην κοπή της πίτας!

Ο κ.Βαγγ. Κεκάτος επικοινώνησε με την ιστοσελίδα, που κατά κανόνα, λαμβάνει πρώτη τις ανακοινώσεις Μιχαλάτου, η οποία έγραψε:  

  • "Επικοινώνησε τηλεφωνικά με το kefalonia Press ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Βαγγέλης Κεκάτος ο οποίος εξέφρασε την έκπληξή του για το ανωτέρω δημοσίευμα δηλώνοντας ότι η κα Αγάθη Παπαδάτου παραβρέθηκε στη κοπή της πίτας και απεύθυνε μάλιστα και χαιρετισμό στην εκδήλωση". 

Σαν καλή και αντικειμενική ιστοσελίδα,  μετά τη δήλωση που διαψεύδει τον κ. Μιχαλάτο, έκαμε "έρευνα",ρωτώντας την "ανεξάρτητη αγαπημένη Κεφαλονιά": 

  • "Ερευνώντας το θέμα, για πληρέστερη ενημέρωσή σας, διαπιστώσαμε ότι ο Συνδυασμός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΜΗΠΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. εξέφρασε το παράπονό τους για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η νυν πρόεδρος των ΚΑΠΗ Λειβαθούς κα Παπαδάτου στην όλη διαδικασία της εκδήλωσης".

Αν ξέρουμε ελληνικά, στην ανακοίνωση του κ. Μιχαλάτου διαβάζουμε μια διαμαρτυρία για το ότι "δεν προσκλήθηκε" και όχι για το πώς αντιμετωπίστηκε! 

Και συνεχίζει την ενδελεχή "έρευνα" της η ιστοσελίδα: 

  • "Το «ατόπημα» από την πλευρά του γραφείου του Αντιδήμαρχου κ. Κεκάτου είναι ότι αποφασίστηκε η εκδήλωση για τη πίτα χωρίς την συνεργασία της προέδρου . Φανταστείτε την έκπληξή της κας Παπαδάτου όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από την υπάλληλο του ΚΑΠΗ που την καλούσε στην κοπή της πίτας! Παρόλο που η ενέργεια ήταν προσβλητική για την θεσμοθετημένη θέση της Προέδρου, η -αγαπητή σε όλους κυρία Τούλα- παραβρέθηκε στην εκδήλωση προκειμένου να είναι κοντά στα μέλη του ΚΑΠΗ, κοντά στους συχωριανούς και φίλους, για να μην αναρωτιούνται γιατί τους γύρισε την πλάτη η πρόεδρο τους.Είναι άλλωστε σαφές ότι ο κάθε πρόεδρος παραμένει στη θέση του μέχρι την αντικατάστασή του από τον αρμόδιο φορέα".

Η πρώτη φορά που κάνει "αντιπολίτευση" ο κ. Μιχαλάτος ξεκινά με ψέματα και αφορούσε το συγκλονιστικό περιστατικό του ποιος θα κάμει την πρόσκληηση για την πίτα: Ο αντιδήμαρχος ή η Πρόεδρος; 

---------

Από τις εκλογές και μετά, ο κ. Μιχαλάτος είναι κάθε μέρα μαζί με τον κ. Παρίση και οι κακές γλώσσες λένε πως τον βοήθησε στη "χορηγία" που έκαμε για την δημιουργία του νέου δημαρχείου. Αποκλείεται, λοιπόν, η "έντονη διαμαρτυρία" για το τόσο σημαντικό θέμα να στρεφόταν κατά του  δημάρχου. 

Είναι προφανές πως η επίθεση έγινε κατά του προσώπου του κ. Βαγγ. Κεκάτου, ο οποίος δεν πρέπει να τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα, για το ισχυρό δίδυμο της δημαρχίας Λυκούδη-Μιχαλάτου. 

Βέβαια, είναι κι άλλοι στο δημοτικό συμβούλιο, οι οποίοι έχουν πάρει αποστάσεις από το δίδυμο . Για αρκετούς από αυτούς, τη λύση θα δώσει η απομάκρυνση τους , λόγω της ένστασης Κοτσιλίνη. Το δίδυμο θα ισχυροποιήσει τη θέση του. 

Ήδη, κάτι ψιθυρίζουν για τη "μεγάλη συμφωνία έργων", μεταξύ Δήμου και Λιμενικού Ταμείου και δηλώνουν πως θα υπάρξει αυστηρή επιτήρηση της διαδικασίας. (Στο Λιμ.Ταμείο υπάρχουν δύο μέλη του άμεσου περιβάλλοντος του προαναφερθέντος διδύμου και κάποιοι φοβούνται διάφορα). 

Εμείς τους διαψεύδουμε , κατηγορηματικά. 

Η συνέχεια θα είναι καλή. 

 

ΥΓ.: Δεν έχουμε κανένα στοιχείο, από το οποίο να προκύπτει η "ενίσχυση της χορηγίας" από τρίτο, τρομάρα μας. Μόνο σατιρικά μπορούμε να το προσεγγίσουμε και να μεταφέρουμε "ατάκα" συμπολίτισσας: Ο Μιχαλάτος ενίσχυσε τη "χορηγία" για το νέο Μέγαρο, μια και θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Ολέ. 

(φοτο: Χρήστος Αγραφιώτης)