Share |

ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΛΙΟΥ

Λήγουν σήμερα Παρασκευή οι παραγγελίες για το θυμαρίσιο μέλι από ντόπιο παραγωγό του οποίου ατυχώς αμφισβήτησαν  την ταυτότητα καθώς και την ποιότητα του μελιού του τα μέλη του Δ.Σ. του μελισσοκομικού συνεταιρισμού. Το όνομα του παραγωγού το λέμε σε κάθε ενδιαφερόμενο που παραγγέλλει μέλι και δεν είναι μυστικό. Με ένα απλό τηλεφώνημα θα μπορούσαν να το έχουν μάθει.  Πριν ξεκινήσουμε την πρώτη μας ανακοίνωση, μέλος μας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού και τον ενημέρωσε για την πρωτοβουλία μας, ζητώντας, παράλληλα, πληροφορίες για την ποιότητα του μελιού και τον χαρακτηρισμό του, ως θυμαρίσιο. Ο Πρόεδρος , τότε, δεν εξέφρασε κάποια αντίρρηση. Οπότε, η φράση με την οποία ξεκινά "ξαφνιαστήκαμε και προβληματιστήκαμε" ξαφνιάζει, ειλικρινά, μόνον εμάς.   

 

Το ιδιωτικό συμφωνητικό που συνάψαμε με  τον παραγωγό του οποίου τα στοιχεία είναι εμφανώς αποτυπωμένα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας από αύριο Σάββατο για να λάβουν γνώση οι κάθε ενδιαφερόμενοι.   

Το μέλι θα δοθεί από τον παραγωγό στις 11 Αυγούστου ημέρα Σάββατο από τις 9  ως τις 10 το πρωί στο χώρο μπροστά από το γήπεδο Αργοστολίου.

Μέχρι την Παρασκευή 10-8 όσοι παράγγειλαν μέσω του συστήματος η τηλεφωνικά θα λάβουν μήνυμα στο κινητό τους για την ακριβή ώρα προσέλευσής τους στο χώρο παράδοσης του προϊόντος.

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 

(φωτογραφία: Σπύρος Δελάλης)