Share |

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΑΝΤΙ-ΠΑΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Ithacanet

(Ως συνήθως, αν δεν βρούμε την απάντηση μόνοι μας, δεν θα μας τη στείλουν)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΕ:

Εμείς θα πούμε πως φταίει και το ΠΑΜΕ - ΚΚΕ, γιατί, με τη στάση του, αντικειμενικά, επιτρέπει τη διακίνηση ναρκωτικών εντός και εκτός σχολείου.
(σχόλιο του http://www.Ithacanet.gr/  με αφορμή την καταγγελία της ΕΛΜΕ-ΚΙ για δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας)

Αυτή είναι η Παιδεία που παρέχει η εξουσία, το ΠΑΜΕ, οι συνδικαλιστές, οι σύλλογοι γονέων, οι γονείς κι εμείς, προσωπικά.
(από άρθρο του http://www.Ithacanet.gr/ για τη διακίνηση ναρκωτικών στα σχολεία)

Το Ithacanet, ιστοσελίδα κορυφαίου στελέχους της «Σπίθας Κεφαλλήνων Πολιτών», έχει πάρει «εργολαβία» τη σπίλωση του ΠΑΜΕ. Έχει υιοθετήσει έναν εσμό αντι -ΠΑΜΕ και αντι-ΚΚΕ ανακοινώσεων, δηλώσεων και σχολίων από κάθε συνιστώσα του αστικού πολιτικού κόσμου, του οπορτουνισμού και του αναρχισμού, πανελλαδικά και τοπικά. Τα δημοσιεύματα έχουν πληθύνει μετά την επιτυχία των συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ στις 23 του Φλεβάρη. Οι άνθρωποι είναι εντεταλμένοι προβοκάτορες. Ούτε λίγο ούτε πολύ, στο όνομα της συνευθύνης, το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ κατηγορούνται για τη διακίνηση ναρκωτικών στα σχολεία. Μαζί με συνδικαλιστές, την ΕΛΜΕ-ΚΙ, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων ….
Όμως, γιατί άραγε αποσιωπούν τις θέσεις του κ. πρωθυπουργού περί καλλιέργειας του χασίς σε γλάστρες για προσωπική χρήση; Αγνοούν τη θέση του ΣΥΝ / ΣΥΡΙΖΑ για διαχωρισμό των ναρκωτικών σε «σκληρά» και «μαλακά»; Θεωρούν τυχαίο ότι ο ελληνικός λαός ακριβοπληρώνει τόσο με κυβέρνηση της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ τη φρούρηση των καλλιεργειών οπίου στο Αφγανιστάν; Ή θεωρούν ότι είναι άσχετη η καπιταλιστική κρίση με την όξυνση του φαινομένου;
Το ΠΑΜΕ καλεί το λαό να απομονώσει τους επώνυμους / ανώνυμους προβοκάτορες και όσους με τις πρακτικές τους διευκολύνουν το ρόλο τους. Η ενίσχυση του οργανωμένου ταξικού κινήματος, το δυνάμωμα της πάλης ενάντια στο καθεστώς της κρίσης και της ανεργίας, αποτελούν τη μόνη ουσιαστική άμυνα. Μόνο οι αξίες της εργατικής τάξης για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και η απομόνωση όσων θέλουν τη νεολαία στο περιθώριο, μπορούν να προφυλάξουν σήμερα του νέους από τα ναρκωτικά. Μόνο η ανατροπή της καπιταλιστικής εξουσίας μπορεί να εξαλείψει μόνιμα τις αιτίες του φαινομένου.

Η τοπική Γραμματεία

 

ΣΗΜ. "Ι": Το δικό μας σχόλιο θα το βρείτε εδώ.

"Ο σιωπών δοκεί συναινείν".

Να το πούμε αλλιώς; Η σιωπή είναι συνενοχή.

Κι έχουμε βάλει και τον εαυτό μας μέσα σε αυτό.  Τα υπόλοιπα...

Είμαστε προς απομόνωση, προβοκάτορες. Άθλιοι τύποι.

Είμαστε χειρότεροι από τον πρωθυπουργό. Θέλουμε δημοκρατική - νόμιμη διακίνηση ναρκωτικών και 500ρικων. Για να σπάσει το απόστημα. Απομονώστε μας.

(Όταν δεν βάζουμε υπογραφή, οι απόψεις απηχούν την ομάδα του ithacanet. Λίγο περισσότεροι από ένας).

 

(σκίτσο: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)