Share |

"Γράψαμε", πάλι

Στις 18 Σεπτ, γράψαμε :

"Το "Ι" έχει τοποθετηθεί, πρόσφατα, σε διαδικτυακούς διαλόγους, πως "θεωρούμε βέβαιο έναν "στρατιωτικό" πολέμο, πέρα από τον οικονομικό και βέβαιη θεωρούμε την πρόθεση για μια δικτατορία, αν οι δυνάμεις της δημοκρατίας απειλήσουν με αξιοπιστία, γνώση και επινοητικότητα το "τελευταίο φύλλο συκής" του καθεστώτος που είναι οι εκλογές. Θα τη βαφτίσουν "κυβέρνηση προσωπικοτήτων", "κατάσταση έκτακτης ανάγκης"  ή κάπως αλλιώς, αλλά δικτατορία, θα μείνει, δίχως, όμως, το "φύλλο συκής" που λέγεται "εκλογές"".

και στο ίδιο:

"H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ."

Στις 11 Σεπτ, γράψαμε:

"Η "μη κυβερνητική" οργάνωση του κομματικού κατεστημένου προετοιμάζεται για εμφύλιο, καλλιεργώντας το μίσος και τον αυνανισμό. Συλλαμβάνονται, ακόμα κι εκείνοι που φωτογραφίζουν τον "πρόεδρο" ή τρώνε, αμέριμνοι, σε αλυσίδα fastfood. Κι ετοιμάζουν μέτρα κι άλλα μέτρα, στέλνοντας έναν ολόκληρο λαό στην "εφεδρεία" και επιδιώκοντας μια χουντική συμμόρφωση "προς τας υποδείξεις"."

Απολαύστε Καρατζαφέρη, το γνωστό "εθνικιστή" λαγό της παγκόσμιας διακυβέρνησης των τοκογλύφων:

"...Να παραιτηθεί ο πρόεδρος της δημοκρατίας... Φτιάχονται ομάδες κρούσης και ανυπακοής στις γειτονιές... Κυβέρνηση στηριγμένη από 250 βουλευτές με επικεφαλής "ουδέτερη προσωπικότητα" , π.χ. τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου".

 

- Δείτε την αντιμετώπιση από τους πραιτωριανούς, λίγων ειρηνικών διαδηλωτών.

- Δείτε, για του λόγου το αληθές και τον κ. Καρατζαφέρη, ανάμεσα στους έγκριτους δημοσιογράφους(;) του MEGA.

Δίχως άλλα σχόλια.

 

(εικόνα, από τον Δον ΨΥΧΩΤΗ)