Share |

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: "ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΜΟΥ"

Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για την είδηση της σύλληψής μου, αλλά ήταν μόνο μια μικρή περιπέτεια στην ΓΑΔΑ για 2-3 ώρες, κατά την οποία "υπέστην" την συνήθη διαδικασία προσαγωγής με άψογες-από κάθε άποψη- διαδικασίες και συμπεριφορά των αστυνομικών, εκτός ίσως από τον βίαιο τρόπο που με συνέλαβαν με την ντουντούκα με την οποία έβριζα τους προδότες έξω από την Μ. Βρατάνια και απέναντι των εξεδρών των προδοτών.

ΤΟ ΜΕΓΑ ΟΜΩΣ ΘΕΜΑ είναι το εξής: α) μεγάλο μέρος του κοινού ήταν εναντίον μου!!-θλίψη, θλίψη για τον φυλετικό και εθνικό μας εκφυλισμό, β) δίπλα μου ήταν μια μεγάλη οργανωμένη και οργισμένη ομάδα "μαχητικών" παλληκαριών-με λάβαρα, σημαίες και οργή- η οποία αξαντλούσε την παληκαριά της ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ των παρόντων ΠΡΟΔΟΤΩΝ στις εξέδρες, αλλά των απόντων εχθρών των, ήτοι Αλβανών και Μωαμεθανών. Έχουν δικαίωμα βέβαια να θεωρούν εχθρούς των όποιους θέλουν, αλλά εκεί ο εχθρός μας ήταν κοινός και μπροστά μας κι ήταν οι προδότες της χώρας. Άλλωστε ο λόγος πους πήγαμε εκεί ήταν να πολεμήσουμε με όποιον τρόπο μπορούσαμε αυτούς. Κι όχι μόνο αυτό. Τα παλληκάρια αυτά ΔΕΝ μίλησαν καθόλου όταν με "απήγαγαν" 7-8 αστυνομικοί σηκωτό. Αυτή είναι η θλιβερή μου εμπειρία κι όχι η σύλληψή μου, από την οποία αποκομίζω την εντύπωση ότι και η αστυνομία είναι μαζί μας !!!"
26-3-2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

(ο μηνυτής της κυβέρνησης για εσχάτη προδοσία)

 

ΣΗΜ."Ι": Ο γράφων αναφέρεται στα μίσθαρνα ανθρωποειδή της "νέας τάξης", που ακούν στο όνομα "χρυσή αυγή", τα οποία πληρώνονται, για να συγκροτούν ομάδες που δέρνουν κάθε ένα που αντιστέκεται στους τραπεζίτες και τους πολιτικούς κολαούζους των. Και έχουν "βρεί" τον ένοχο και τον φταίχτη στο πρόσωπο των θυμάτων, όπως είναι οι μετανάστες. 

Είναι γνωστός ο ρόλος των "ιδεολογιών", των εθνοκάπηλων, των εθνομηδενιστών, των ενδιάμεσων, των κομμάτων και των αποκομμάτων: διαίρει - βασίλευε και αποπροσανατόλιζε.
 

(σκίτσο: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)