Share |

ΔΗΜΟΣ ΙΘΑΚΗΣ: Εθελοντισμός (επανάληψη))

Ό,τι μας αρέσει πολύ, το επαναλαμβάνουμε. Κι επειδή είμαστε φανατικοί οπαδοί του δημάρχου Ιθάκης, έχουμε έναν ακόμα λόγο να το κάνουμε. (Κι άς αφήσουμε τους άλλους να κάνουν αντιπολίτευση):

Μετά από έκκληση του Δημάρχου Ιθάκης κ. Ιωάννη Κασσιανού για προσφορά εθελοντικής-συμβουλευτικής εργασίας, διαφαίνονται οι πρώτες προσφορές από τους συμπολίτες μας.

   Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ.Δήμαρχος, οι εθελοντές θα παρέχουν εργασία στο Ιδιαίτερο Γραφείο του, με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των δημοτών, την μη επιβάρυνσή των και την άμεση και την άνευ λαθών διεκπεραίωση θεμάτων που απασχολούν το Ιδιαίτερο Γραφείο του.

 Είναι πολύ σημαντικό και τιμητικό, το ότι σε αυτές τις κρίσιμες ημέρες, που υπάρχει  αδυναμία προσλήψεων τακτικού προσωπικού ο Δήμαρχος Ιθάκης επέλεξε με ξεκάθαρο τρόπο τον εθελοντισμό και δεν επέλεξε παλαιές μεθόδους και πρακτικές, που οδήγησαν την Χώρα στο σημείο που βρίσκεται.

Τα άτομα που προσφέρουν εθελοντική υπηρεσία στον Δήμο είναι τα ακόλουθα.

1.    Πανδώρα Μανιά Συνταξιούχος – υπάλληλος Δημοσιογραφίας

2.    Νίκη Κασσιανού Εκπαιδευτικός - επιχειρηματίας                        

3.    Αλεξάνδρα Βλησμά Πτυχιούχος Δασοπονίας - Χρήση Η/Υ

 Ο Δήμαρχος προτίθεται να καλεί για τις ανάγκες του Δήμου πανστρατιά εθελοντών για να βοηθήσουν άνευ κόστους  και ουσιαστικά την ταχεία περαίωση χρονιζόντων  προβλημάτων.

 Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ιθάκη και αξίζει τον χαιρετισμό και την μίμηση. 

 

                                 ΔΗΜΟΣ   ΙΘΑΚΗΣ

 

 

ΥΓ.: <Εδώ μιλάμε για πολύ προχωρημένα πράγματα. Μια απορία έχουμε μόνο, δήμαρχε. Είχες μιλήσει , προεκλογικά, για 30 προσλήψεις στο Δήμο, που θα πληρώνονται από σένα. Οι εθελοντές εξαιρούνται ή συμπεριλαμβάνονται στους 30; Αν συμπεριλαμβάνονται, αυτό είναι αθέτηση υπόσχεσης. Πρόσεχε, μη σε κατηγορήσουν, άδικα. Τι είναι για σένα 30 ψωρομισθοί;  Οι προηγούμενοι, μη δίνοντας από το εισόδημα τους, ορθώς παρατήρησες, πως με  "παλαιές μεθόδους και πρακτικές, οδήγησαν την Χώρα στο σημείο που βρίσκεται" .

Την πτωχεύσανε οι αφιλότιμοι.

στη φοτό: Παναγιά Βλαχέρνα (Στέλιος Συκιώτης)

Σχόλια

H νέα έννοια του όρου ''εθελοντισμός''.Στην Ελλάδα άλλωστε οι έννοιες αποδίδονται κατά το δοκούν...