Share |

"Εθνική Προδοσία" είναι η ύπαρξη των παλιών και η κατασκευή των νέων κομμάτων

Και σε όποιον δεν αρέσει ο όρος "εθνικό", μπορώ με άνεση να γράψω πως τούτες οι εθνικές, πατριωτικές, διεθνισιτκές, αριστερές, δεξιές, μεσαίες, αντιστασιακές, αντιμνημονιακές κατασκευές είναι  μαχαιριές στην πλάτη του λαού. Μηχανές προσωπικού βολέματος , διανομής τίτλων και εξουσίας και τελικά στηρίγματα της ολιγαρχίας.

Είναι αυθεντικοί υπηρέτες της ολιγαρχική παγκόσμιας τάξης πραγμάτων και καλά χρηματοδοτημένες κατασκευές, από το ολιγαρχικό καθεστώς, το οποίο , μέσω αυτών των κατασκευών, συντηρεί τη διαίρεση.

 

"Αντικαθεστωτικοί" που προβάλλονται από καθεστωτικά ΜΜΕ!!!! Τον είδα στον ΑΝΤ1. Θα μας βγάλει από το ευρώ, παρέα με τον αγωνιστή Γ. Κουρή, στο κόντρα κανάλι του οποίου έχει εγκατασταθεί μόνιμα .

 

Ούτε ένας, μα ούτε ένας δε λέει την απλή λέξη "δημοκρατία" και το τι αυτή σημαίνει, στα ελληνικά, ενώ παράλληλα  κρύβει την αιτία και τον ένοχο. Ούτε ένας από αυτούς δε σέβεται τον ορισμό του πολίτη, όπως τον έχει περιγράψει ο Αριστοτέλης και όπως γεννήθηκε στην τότε Ελλάδα.

Και, μετά οι υποκριτές και οι ψεύτες, τελικά οι πράκτορες, απορούν που δεν "ξυπνά" ο λαός.

Είναι απίστευτος ο αριθμός των ιστολογίων, ιστολόγων, πολιτικών, ατόμων, επώνυμων και ανώνυμων που βρίζουν καθημερινά το λαό, που "δεν ξεσηκώνεται".

Για μαλάκα τον έχετε; ΝΑΙ.

Κι όμως, δεν είναι.

Ξύπνιος είναι και γι' αυτό δεν ακούει τους καθεστωτικούς πράκτορες, όταν τον καλούν.

 

Σταχυολογήσαμε και θαυμάστε τους :

Ιδού ο πρώτος:

ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ !!! ΕΔΩ ΧΑΝΕΣΑΙ, ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.. ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ..

 

Το πιο κάτω είναι προσωπική εμπειρία:

Προχτές, με είπαν "λαμόγιο" , επειδή είπα όχι στο πρακτορικό κατασκεύασμα που αυτοαποκαλείται "Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας" . (Τυχαία, είναι όλοι απόστρατοι).

Με τόση πολύ ενότητα και σεβασμό προς την άλλη άποψη, θα πάθουμε κάτι.

Σε ό,τι με αφορά, είμαι αυτό που με κατηγόρησαν. Σε ό,τι τους αφορά, μπορούν να αποδείξουν πως δεν είναι πράκτορες του ολιγαρχικού καθεστώτος;

 

Το δικό μας γάντι το πετάμε δημόσια και κατά πρόσωπο.  Κάθε τι που διαιρεί την κοινωνία, κάθε τι που δεν αμφισβητεί την ολιγαρχική ουσία του συστήματος, κάθε τι που φτιάχνεται από δήθεν επαϊοντες, πατριώτες ή μη και ζητά να με "εκπροσωπήσει", κάθε τι που κρύβει την αλήθεια για τα αίτια της κατάστασης μας είναι ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, με ή χωρίς μισθό μου είναι αδιάφορο.

Αλλά, όταν φτιάχνεις κώμμα... (άντε να μη το πω).

 

Να κι αυτός που αναρωτιέται

Τι άλλο περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε; (Βίντεο)

(Φυσικά, με τους όρους που ο ίδιος προτείνει)

 

Άλλο δείγμα της σημερινής περισσυλογής απορριμμάτων.

Έλληνα αυτό σε αφορά, είναι για σένα....

Ακατάσχετο υβρεολόγιο από "παληκαράδες".

Δεν έχουν τι να κάνουν, χρηματοδοτούνται και  φτιάχνουν βίντεο, γιατί στο παιχνίδι είναι και το "ένας λαός με σπασμένο ηθικό". (Σιγά, μη μας το σπάσουν οι αν-ήθικοι).

 

Κάνουν μια συγκέντρωση, καλούν σε "αγωνιστική κινητοποίηση" κι όταν δεν πάει κανείς, βρίζουν.

Ο έλληνας αυτά βλέπει και κάθεται σπίτι του.

Με τόσους πατριώτες μαζεμένους, πού να βρεθεί χώρος για αυτόν.

(Η φοτό είναι από ψάρεμα στο διαδίκτυο. Καμμιά σχέση με τηυν επιθυμία μου να ξυπνήσω κάποιον, που δεν έχει ξυπνητήρι ή που το έχει βάλει σε άλλη ώρα και μέρα).

 

Κι ένα τελευταίο, γιατί δεν αξίζει τον κόπο, παραπέρα συζήτηση . Μας ήρθε με υπέρτιτλο

Συνεχίστε να κοιμάστε...

 

Ευτυχώς που κοιμόμαστε.

 

Κι επειδή, στ' αλήθεια δεν κοιμόμαστε, επειδή στ' αλήθεια δε σας γουστάρουμε, επειδή ξέρουμε πως είστε λαμόγια, η Ελλάδα αναστενάζει στα γήπεδα. Τόπε , κάποτε, ο ποιητής, αλλά πρόδωσε κι αυτός, στηρίζοντας σήμερα, με δηλώσεις και υπογραφές το ολιγαρχικό πολίτευμα (Α, ρε Διονύση, τροβαδούρε μιας άλλης εποχής, πώς κατάντησες!).

Στα γήπεδα, στις παρελάσεις, στις εθνικές γιορτές, στα Θεοφάνεια, όπου δεν μας καλούν θα πηγαίνουμε. Ως ότου, όλοι αυτοί που υπηρετούν τη διαίρεση της κοινωνίας εξουδετερωθούν, και βρούμε το δικό μας βηματισμό, το δικό μας κόμμα, τους δικούς μας δρόμους, διακηρύξεις και πολιτικές. Όπως πέρισι, όπως πάντα.

Αντε σπίτι σας.

 

Η εκ των Αθλίων

Τιτίκα

 

 

(στην εικόνα: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ, μοντέλο : τα κάλη μου)