Share |

Εμ, Ανουσάκη, σου αρέσει να τα ακούς

warning: Creating default object from empty value in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/openpublish_core/theme_helpers/node-article.tpl.inc on line 48.

Από το διαδικτυακό γραφείο τύπου του κ. Παύλου Παπαδάτου, διαβάσαμε:

Την ώρα που πολλά στελέχη της τοπικής ΝΔ προσπαθούν να αποφύγουν να πάρουν θέση για τις επερχόμενες εκλογές και τους εν δυνάμει υποψήφιους βουλευτές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν «μασάει» τα λόγια του. Με αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που τον διακρίνει, έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Ο Νίκος παίρνοντας το λόγο στη σύναξη Παπαδάτου δήλωσε χαρακτηριστικά, «Η Κεφαλονιά έχει ανάγκη από ανθρώπους ικανούς και πετυχημένους, όπως είναι ο Παύλος ο Παπαδάτος». Ενώ συνέχισε την ομιλία του ενωτικά τονίζοντας ότι, «πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο της ΝΔ, με τρία δυνατά ονόματα, ώστε να κερδηθεί η έδρα». Κλείνοντας, έστρεψε τα βέλη του σε κομματικούς παράγοντες με παλιές νοοτροπίες λέγοντας  ότι, «είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να γιατρέψει τις αρρωστημένες νοοτροπίες του παρελθόντος που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ, πιστεύω ότι πρέπει να ριχτεί στον αγώνα και να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί».

Με την ομιλία του, εκτός του ότι έδωσε πολλούς πόντους στο Παύλο Παπαδάτο μέσα στο Αργοστόλι, αφού απευθύνεται κυρίως σε νεανικό κοινό, απάντησε έμμεσα στους αποκλεισμούς και στους αφορεσμούς του Προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Λουκέρη. Μάλιστα όπως έλεγαν στελέχη του κόμματος, τέτοιες δηλώσεις δεν βοηθάνε την ενότητα της παράταξης αλλά εσκεμμένα την τραυματίζουν.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο κ. Ανουσάκης, σαν γνήσιο τοπικό μέλος των υπηρετών της ντόπιας και διεθνούς τοκογλυφίας, δεν θα μπορούσε να μη στηρίξει τον άνθρωπο που δήλωσε:

"Προς το παρόν ας έχει καλά ο θεός τον κύριο Τρισέ που έχει δανείσει 100 δις ευρώ τις ελληνικές τράπεζες και έχει αγοράσει άλλα €40 δις ελληνικά ομόλογα.  Αυτός, μας δίνει οξυγόνο. Εμείς θα δώσουμε μία ανάσα στον εαυτό μας;"
 Παύλος Παπαδάτος,  οικονομολόγος – επικοινωνιολόγος - εκκολαπτόμενος υποψήφιος βουλευτής

 

Νίκο, να δεις τι σου έχω για μετά.

------------------------------------------

Το σκίτσο είναι παρμένο από τον "άδειο κάδο" του Δον ΨΥΧΩΤΗ και για όσους χάνονται στην μετάφραση, φτιάχνουμε κάτι πρόχειρο:

"Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας , με την ίδια σκέψη που χρησιμοποιήσαμε, όταν τα δημιουργήσαμε"

Αλβέρτος Αϊνστάιν