Share |

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

 

Μπαίνουμε στην 2η εβδομάδα των παραγγελιών για το προϊόν της πατάτας η οποία θα είναι και η τελευταία.

Σάββατο βράδυ στις 12 παραμονή των εκλογών θα σταματήσουν οι παραγγελίες και όσοι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για συμμετοχή στο κίνημα και στην παραγγελία του παραπάνω προϊόντος θα ειδοποιηθούν μέσω sms για την ακριβή ημερομηνία και ώρα παράδοσης του προϊόντος.

Επίσης ενημερώνουμε και τους ιδιοκτήτες εστιατορίων ότι μπορούν να παραγγείλουν όποια ποσότητα θέλουν μέχρι το όριο των 500 κιλών στην ίδια τιμή που αφορά και τους ιδιώτες δηλ. 35 λεπτά το κιλό η 7 ευρώ το 20κιλο σακί.

Η συγκεκριμένη πατάτα (agria κιτρινόσαρκη) ενδείκνυται για τηγάνισμα και θεωρείτε από τις καλύτερες ποικιλίες.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στις παραγγελίες μπορούν να καλούν τα τηλέφωνα 2671362655 από τις 9-1 το πρωί και 2671025848 από τις 9 το βράδυ και μετά.

Επίσης όσοι διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους στέλνοντας e-mail στην διεύθυνση atzelidis@yahoo.grμε τα εξής στοιχεία  Ονοματεπώνυμο - Πατρώνυμο-Κινητό τηλέφωνο-Ποσότητα σε κιλά της πατάτας,  τέλος μπορούν να δηλώσουν όσοι θέλουν να γίνουν εθελοντές στην ομάδα δράσης μας προσφέροντας από το χρόνο τους για την υλοποίηση των δράσεων του κινήματός μας.

Αναφορικά με την πορεία του κινήματος σας γνωστοποιούμε ότι (ξεπεράσαμε τους 8 τόνους παραγγελίες) έχει ευρεία αποδοχή και στήριξη από απλούς πολίτες και από κανένα θεσμικό όργανο η φορέα (βλέπε Δήμο-Εργατικό Κέντρο-Συλλόγους-Εθελοντικές Οργανώσεις) αποδεικνύοντας την αναλγησία τους στα φορτία που καλούνται να σηκώσουν οι συμπολίτες μας ιδιαίτερα αυτήν την εποχή.

Ίσως η μόνη δικαιολογία την οποία θα μπορούσαν να επικαλεστούν είναι η έλλειψη ενημέρωσης πράγμα δύσκολο να το αναγνωρίσουμε μιας και ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και τα νέα μαθαίνονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθώς και η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι σε πάρα πολύ ψηλά ποσοστά στο νησί μας.

Για όλα τα παραπάνω αφήνουμε τους συμπολίτες μας να  βγάλουν τα συμπεράσματά τους  

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ