Share |

Ευτυχισμένα κόμματα σε μια δυστυχισμένη χώρα

Δευτέρα, 8 Νοέμβριος 2010, 0:56
ψηφίσαμε

«Η αναγεννημένη ΝΔ πέτυχε τους στόχους της», πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς, λέγοντας ότι το κόμμα του προσφέρει «αξιόπιστη εναλλακτική λύση» και κατέληξε: «Οι Έλληνες πλέον ξέρουν πού να ακουμπήσουν».

Δηλαδή, το ότι ο κόσμος έδωσε οριακή προπορεία στο ΠΑΣΟΚ ώστε να μην ρισκάρει να πάνε χαμένα τα όσα τράβηξε τον τελευταίο χρόνο αλλά και τα όσα ακολουθούν, αλλά ταυτόχρονα να δηλώσει και την δυσαρέσκειά του για αυτά, ο κ. Σαμαράς τα εκλαμβάνει σαν δικαίωση της πολιτικής της ΝΔ. Το κόμμα του οποίου είναι πρόεδρος, το φτιαγμένο από υλικά κατεδάφισης και  φορεμένα τρύπια ρούχα, μέσα σε ένα χρόνο, πήρε συγχωροχάρτι και αποκαταστάθηκε στην συνείδηση του λαού, αφού έβαλε την τελευταία υπογραφή στην καταστροφή της οικονομίας μας κατά την περίοδο διακυβέρνησής του πριν δραπετεύσει. Δηλώνει μάλιστα βέβαιος ότι ο πολίτης ξέρει πως  μόνο επάνω του μπορεί να ακουμπήσει.

Μετά ταύτα, μπορούμε να ανησυχούμε ακόμη περισσότερο εφ΄εξής.  Ας το καταλάβουμε: Σε αυτή την πορεία προς την χρεωκοπία, είμαστε μόνοι μας.

 

Ο Πρωθυπουργός βέβαια, σφυρίζει αδιάφορα, λές και ποτέ δεν είχε απειλήσει με γενικές εκλογές.

 

Η δε κυρία Παπαρήγα, είναι ευτυχής και δικαιωμένη για τα κέρδη που απεκόμισε η αριστερά βλέποντας τα ποσοστά της να ανεβαίνουν και δεν ανησυχεί καθόλου από το γεγονός ότι το ΚΚΕ λειτούργησε σαν σκουπιδοντενεκές ψήφων από πολίτες που δεν ήθελαν να απέχουν αλλά ούτε και να ψηφίσουν τα ένοχα κόμματα εξουσίας.

 

Συμπέρασμα: Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν.

 

(Φοβούμαι ότι πολλοί νεώτεροι εμού, που είχαν την ατυχία να διδαχθούν μόνο την γλώσσα της "πλέριας κατανόησης" δεν αντιλαμβάνονται τον επίλογο, αλλά δεν βρίσκω κάτι καλλίτερο. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι μετά τα όσα περιγράφω πιο πάνω, έχω κάψει αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα)

 

Και με αυτές τις σκέψεις, σε χαιρετώ.

 

Τάσος