Share |

"Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;" Ithacanet: ΟΧΙ, αν είμαστε ΜΑΖΙ

γράφει ο GEORGIOS Trs (κι εμείς στο τέλος)

Στα 37 έτη της μεταπολιτεύσεως οι κρατούντες διακατεχόμενοι ομολογουμένως από εκπληκτική διανοητική υπεροχή, η οποία μαθηματικώς ορίζεται ως: 
"lim (όριον) I.Q. (δείκτη ευφυίας) = - άπειρον" κατάφεραν να δημιουργήσουν μία και μοναδική Ελληνική Λέξη: ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ.Και τί σημαίνει; Διαβάστε παρακάτω...

 

Το ανθρωπάκι που ακούει στο ονοματεπώνυμο Χάρης Καστανίδης επιθυμεί να μας φιμώσει. Τα αδικήματα γνώμης- εάν δεν αντιδράσουμε- θα αποτελούν γεγονός εντός του Μαρτίου. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ. Η ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ!

«Θαυμάστε» μερικές από τις διατάξεις που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο έκτρωμα του νεοταξίτη Καστανίδη.

Άρθρο 2 Έννοια όρων

Στον παρόντα νόμο, ο όρος «εχθροπάθεια» θα πρέπει να νοηθεί ως αναφερόμενος τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας.

 

(Σχόλιο συντάκτη: Γνωρίζατε τον όρο εχθροπάθεια; Με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία την μάθατε. Έχεις αντιπάθεια για τους τούρκους; Πάσχεις από εχθροπάθεια, πας φυλακή. Έχεις αντιπάθεια για τους λαθρομετανάστες; Πάσχεις από εχθροπάθεια, πας φυλακή.Έχεις αντιπάθεια για τους εβραίους; Πάσχεις από εχθροπάθεια, πας φυλακή.)

 

Άρθρο 3

1. Όποιος από πρόθεση, δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια (Σ.Σ: Να και η εχθροπάθεια) κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή χιλίων έως πέντε χιλιάδων (1.000 – 5.000) ευρώ.

3. Όποιος συνιστά ή συμμετέχει σε οργάνωση, οι δραστηριότητες της οποίας με οποιαδήποτε μορφή εμπίπτουν στη ρύθμιση της παραγράφου 1, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη. (Σ.Σ.: Μόνο στο ΠΑΣΟΚ θα έχετε δικαίωμα να συμμετέχετε ραγιάδες. Ο Καστανίδης ο Μέγας αποφάσισε)

 

Άρθρο 4

1. Όποιος δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου (Σ.Σ: Το ΠΑΣΟΚ ζήλεψε την «δόξα» του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Χούντα, ολοκληρωτική χούντα) ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου (Σ.Σ: Σε ποία «γενοκτονία» λέτε να αναφέρεται ο νομοθέτης; Μήπως σε αυτή των εβραίων κατά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;) , όπως ορίζονται στα άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ή των εγκλημάτων που ορίζονται στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945 και η πράξη αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή το γενετήσιο προσανατολισμό κατά τρόπο που μπορεί να προκαλέσει ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά μιας τέτοιας ομάδας ή μέλους της τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη και χρηματική ποινή χιλίων έως τριών χιλιάδων (1.000 – 3.000) ευρώ.

Άρθρο 5

Για τη μέσω του διαδικτύου τέλεση των εγκλημάτων του παρόντος νόμου απαιτείται: α) ο δράστης να είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν για τη πράξη του χρησιμοποιεί υλικό που φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής στην Ελλάδα, ή β) το υλικό που χρησιμοποιεί ο δράστης να φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής που βρίσκεται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν αυτός είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα.( Σ.Σ.: Τρέμουν το διαδίκτυο οι Πασόκοι. Εάν ο δράστης δεν είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα και ταυτοχρόνως το υλικό που χρησιμοποιεί ο δράστης φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής που βρίσκεται εκτός Ελλάδος τι θα κάνετε ρε ατσίδες; Μήπως θα τοποθετήσετε φραγή σε ιστοσελίδες όπως πράττουν τα συντρόφια σας στην Κίνα;)

Άρθρο 6 Ευθύνη νομικών προσώπων

1. Αν κάποια από τις αξιόποινες πράξεις των άρθρων 3 και 4 τελέσθηκε μέσω ή προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου από φυσικό πρόσωπο που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου του νομικού προσώπου και κατέχει διευθυντική θέση εντός αυτού με βάση εξουσία εκπροσώπησής του ή εξουσιοδότηση για τη λήψη αποφάσεων για λογαριασμό του ή για την άσκηση ελέγχου εντός αυτού, επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις: (Σ.Σ.: Απίστευτο! Η έννοια της συλλογικής ευθύνης υιοθετείται από τον υπουργό «Δικαιοσύνης».)

i) διοικητικό πρόστιμο από δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ έως εκατόν πενήντα χιλιάδες (150.000) ευρώ,( Σ.Σ.: Εξωπραγματικές εξοντωτικές ποινές)

ii) ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας για χρονικό διάστημα από έναν έως έξι μήνες ή απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα,(Σ.Σ.: Η διάταξη αυτή στοχεύει ξεκάθαρα την ελευθερία του Τύπου.)

iii) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις, επιδοτήσεις, αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα, για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Το διοικητικό πρόστιμο του στοιχείου i επιβάλλεται πάντοτε, ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων. Σε περίπτωση υποτροπής του νομικού προσώπου οι κυρώσεις των στοιχείων ii και iii μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα.(Σ.Σ.: Εάν βάλετε μυαλό δεν θα σας κλείσουμε)

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/blog-post_9894.html

 

 

ΣΗΜ. "Ι":  georgie, είσαι "εχθροπαθής". Άμα συνεχίσεις, έτσι, ή μας βλέπω μέσα, ελλείψει χρημάτων, ή θα σε χάσουμε. Υποτροπιάζεις, οπότε δε βλέπω να σε συγχωρεί κανείς. 

Δικό μας σχόλιο:

1. "Γενοκτονία" κατά της ανθρωπότητας πραγματοποιεί το σημερινό πολιτικο-οικονομικό καθεστώς και το σύνολο των επίσημων ΜΜΕ "εγκωμιάζει ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου".

Και, βέβαια, δεν πάει κανείς φυλακή, κανείς δεν πληρώνει πρόστιμα και κανένα "νομικό πρόσωπο" δεν κλείνει.

2. Γενοκτονία κατά αλλοφύλων, εβραίων, τσιγγάνων, κομμουνιστών, ελλήνων, πολωνών κλπ εχθρών του καθεστώτος ΕΓΙΝΕ, κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Όπως έγιναν εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίας , από την πλευρά των νικητών (βομβαρδισμός Δρέσδης και ατομικές βόμβες) και ουδείς δικάστηκε.

3. Το ithacanet δεν υποφέρει από εχθροπάθεια κατά μεταναστών, εβραίων, τσιγγάνων, ελλήνων, κομμουνιστών, αναρχικών ή χρυσαυγιτών, αλλά από μια έντονη απέχθεια και μεγάλη εχθροπάθεια κατά μιας τραπεζο-οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχικής εξουσίας, την οποία ο Καστανίδης υπηρετεί, "επάξια".

4. Δεν δίνουμε σε καμιά εξουσία το δικαίωμα να νομοθετεί, στο όνομα "υψηλών ιδανικών", όταν αυτή η ίδια ασκεί γενοκτονία κατά των φτωχών, των ασθενών, των μικρομεσαίων, των ανέργων και όλων όσων δεν έχουν στον ολιγαρχικό κόσμο τους, μοίρα. 

5. Η παιδεία και η δημοκρατία, ο ανθρωπισμός και ο έρωτας, ο αλληλοσεβασμός και η φιλία είναι διαχρονικά χαρακτηριστικά πολιτισμών και σκέψεων, που η μελέτης τους χαρακτηρίστηκε "ανθρωπιστικές σπουδές".

6. Κανέναν δεν θα επιτρέψουμε, με ψεύτικα ή δευτερεύοντα διλήμματα και διαιρέσεις, να αποπροσανατολίσει εμάς και τον διπλανό μας, από τον πραγματικό ένοχο και από τον αληθινό στόχο. ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά σε ένα ανθρώπινο, δημοκρατικό  και όχι ολιγαρχικό και απάνθρωπο πολίτευμα, θα συζητηθούν και θα λυθούν, ακόμα και κάνοντας λάθη.

Οι -ισμοί, που δεν στηρίζονται στη γνώση, στην αλήθεια και στην ελεύθερη αναζήτηση, δεν μας αφορούν. Έχουμε ιδέες και όχι ιδεολογίες. Έχουμε αγάπη και όχι μίσος. Και δεν είμαστε αφελείς. Βλέπουμε παιχνίδια και παιχνίδια και κάποιοι πρέπει να αποφασίσουν τίνος το παιχνίδι θα παίξουν. Για την ώρα, προσκαλούμε.

Οι νόμοι του καστανίδη θα στραφούν εναντίον όλων, αν πάψουμε να μας ενοχλεί το άδικο και ο άνθρωπος, αν συνεχίσουμε να μισούμε, αντί να θυμώνουμε. Είμαστε όλοι "μετανάστες" και εξόριστοι στον τόπο μας.  Και η λύση , για ΟΛΟΥΣ, είναι η απελευθέρωση και η δημοκρατία. Όποιος δεν συσπειρώνεται, δεν ενώνεται, δεν συμμαχει, όποιος ασχολείται και διεκδικεί "συντεχνιακά" τα αιτήματα της κάθε ομάδας, ιδεολογίας, θρησκεύματος ή φυλής, είναι ύποπτος ή υπηρετεί , αντικειμενικά το ολιγαρχικό καθεστώς.

Όποιος αγαπά αυτή την πατρίδα  στην οποία γεννήθηκε , ήρθε και εργάζεται , όποιος βλέπει το άδικο και το έγκλημα, ενώνεται, μάχεται και απελευθερώνει. Αλλιώς.... η δημοκρατία θα αποφασίσει για όλα αυτά και όχι η καστανίδειος εξουσία.

Και, για την ώρα, οι "φιλομεταναστευτικές" ή οι "αντιμεταναστευτικές" κινήσεις δεν υπηρετούν την ενότητα, αλλά το "διαίρει και βασίλευε". Είτε αφελώς είτε συνειδητά. Και αντικειμενικά την εξουσία, η οποία χρηματοδοτεί και πριμοδοτεί και τους δύο, χωρίς να φαίνεται. Για τον τραπεζίτη, το χρήμα κοστίζει λίγο χαρτί και μελάνι.

Έχουμε άποψη και την κρατάμε για τον εαυτό μας ως την απελευθέρωση και τη δημοκρατία.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ. ΜΑΖΙ. ΜΑΖΙ. Πόσες φορές πρέπει να το πούμε, για να καταλάβουν όλοι πως, ναι: στην κεφαλονιά, γιατί εδώ μπορούμε να δράσουμε, κάτι καινούργιο γεννιέται.

Και δε θέλουμε να είμαστε μόνοι, ούτε μπαίνουμε στην πρώτη γραμμή. Δεν κρατάμε εμείς ντουντούκες, μικρόφωνα και δεν καθόμαστε μπροστά στις κάμερες. Τα δίνουμε στα παιδιά, όλα αυτά. Να μάθουν να μη φοβούνται. Να μάθουν να έχουν το θάρρος και την τέχνη της διατύπωσης γνώμης. παρρησίαν έχειν.

Το είδαμε στις 23 και θα προσπαθήσουμε να το ξαναδούμε. ΜΑΖΙ.

Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα για το σύστημα. "Φιλομετανάστες" και "αντιμετανάστες",  να πορεύονται μαζί!!! Δεν ξανάγινε. 

"Εθνικιστές", να λένε σε "αναρχικούς": "αν σας πειράξουν, ξανά, φωνάξτε μας. Θα τα μοιράσουμε εμείς. Διαφωνούμε, αλλά έχετε το δικαίωμα να μοιράζετε αυτό που θέλετε!!!!!!!!"  Δεν ξανάγινε.

Έχουμε ιδέες και όχι ιδεολογίες. Έχουμε την ελάχιστη πολιτική συμφωνία, που κάνει το σύστημα να τρέμει. Κι άρχισε να ψάχνει τους "πρωταίτιους". Κι άρχισε τις μεθοδεύσεις. Πρωταίτιοι, είστε και φαίνεστε μαφιόζοι εξουσιαστές.

Ναι, όλοι αυτοί έχουν συμφωνήσει, πως μέχρι την απελευθέρωση και την εγκαθίδρυση δημοκρατίας, θα είναι μαζί. Και μαζί ζητούν ΣΥΝΤΑΧΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ  ΟΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.  ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ. 

Αυτό είναι ακόμα πιο επικίνδυνο για την εξουσία τους

Εμάς δεν θα μας δείτε. Ίσως, κάπου, ανάμεσα στο πλήθος, να μας προσέξετε. Θα είμαστε εκεί. Η μόνη υπόσχεση.

 

(ομάδα Ithacanet)

 

 

(σκίτσο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)