Share |

Θέλω ναρκωτικά και 500ρικα

Όχι, δε θα μιλήσουμε με το γνωστό τρόπο για την πρόθεση της "κυβέρνησης" να "νομιμοποιήσει" τη χρήση και καλλιέργεια του χασίς.

Θέλουμε τον πλήρη έλεγχο του κυκλώματος που έχουν στήσει οι παγκόσμιοι βαρώνοι της καταστροφής. Με άλλα λόγια, θέλουμε δημοκρατία, αλλιώς άσπρη μέρα θα βλέπουμε, μόνο όταν σνιφάρουμε την άσπρη σκόνη.

 

Στο άγριο παιχνίδι, απαγορεύσεων, πληροφοριών, καταγγελιών και αποπροσανατολισμού, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, στην κυριολεξία.

Σε μια κοινωνία, χαμένη στο τρόμο, τον ατομισμό, την έχθρα και τη σύγχιση, δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος. Αυτά που ο καθένας έχει στο μυαλό του σαν άποψη και γνώση, είναι αυτά που του έχουν φυτέψει. Και παριστάνουμε τους "ξερόλες", την ώρα, που τα "ημίμετρα" συντηρούν, αναπαράγουν και διευρύνουν τη μεθοδευμένη εξόντωση της νέας γενιάς.

Οι "κρατούντες" τη ζωή μας από τα γκέμια δεν έδειξαν κάποιο ίχνος ευαισθησίας, όταν είχαν στα χέρια τους το πόρισμα έρευνας, το οποίο έλεγε (τα παιδιά έλεγαν) πως "είναι εύκολο να βρεθούν ναρκωτικά στα σχολεία και το 25% των αγοριών έχουν κάνει χρήση "απαγορευμένων" ουσιών". (Στην Κεφαλονιά, αυτά, αλλά όπως διαβεβαίωνε η επικεφαλής καθηγήτρια πανεπιστημίου, το φαινόμενο είναι ανάλογο σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας). Δεν δείχνουν καμιά ευαισθησία, για τα παιδιά που σέρνονται στα πεζοδρόμια και τους δρόμους της Αθήνας, μπροστά στον κάθε περαστικό.

Εκατομμύρια ευρώ και δολλάρια τροφοδοτούν εικονικές ή πραγματικές επιχειρήσεις, δημόσιους λειτουργούς, πολιτικούς, δικαστές και αστυνομικούς.  Άνιση μεταχείριση και αθέμιτος ανταγωνισμός, πέραν όλων των άλλων. (Αυτό το τελευταίο, το γράφουμε, γιατί υπάρχουν κι αυτοί που έτσι μετράνε τη ζωή και τέτοια κίνητρα έχουν).

Δε με χαλάει καθόλου η "νομιμοποίηση" της καλλιέργειας της ινδικής κάναβης, αλλά θέλω επίσης αλλαγή πολιτεύματος. Και τότε, η ζωή και οι "αγροτικές" δραστηριότητες θα αποκτήσουν νόημα. Ίσως, όχι αυτόματα, αλλά θα είμαστε στο σωστό δρόμο. Το "κακό" ΠΑΣΟΚ και η καλή "αντιπολίτευση" δε μας λένε τίποτα, ως θέμα που πρέπει να μας απασχολεί. Τα ναρκωτικά μοιράζονται δωρεάν στα σχολεία, από πολύ καιρό και πριν "νομιμοποιηθεί" οτιδήποτε. Όποιος τα πάει καλά με τα παιδιά θα του το πουν. Μοιράζεται σε νόμιμα μπαρ, καφετέριες, σουβλατζίδικα, σούπερ μάρκετ, που πωλούν φτηνότερα την επίσημη πραμάτεια τους. 

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ υποκριτές και φαρισαίοι. (και ημίν)

- Θέλω τα 500ρικα που τυπώνει η ΕΚΤ, για να διευκολύνει το μαύρο χρήμα και να κάνει ελαφρύτερες της βαλίτσες του, να τα τυπώνει και για μένα.

- Θέλω, επίσης, να μου διαθέτουν κάθε είδους ναρκωτικά, υπό δημοκρατική διαφάνεια, ώστε να αποσπάσω  τα παιδιά, από τα χέρια του θανάτου και των εμπόρων του. Να έχουν τη δόση τους, χωρίς κόστος , αλλά και μια συμβουλή και υποστήριξη, με την ελπίδα πως κάποιο παιδί θα σωθεί.

Όχι άλλα σκουπίδια στη ζωή μας.Όχι άλλοι άνθρωποι - σκουπίδια.

Όχι στα ψεύτικα θέματα.

Το 30% του χρήματος που τυπώνει η ΕΚΤ είναι 500ρικα. Και όλοι ξέρουμε πόσο μικρή χρήση 500ρικων έχουμε στις συναλλαγές μας. Πολλοί δεν ξέρουν καν τι χρώμα έχει.

Γύρω στο 50%  του κατατεθειμένου χρήματος στην ΕΚΤ είναι μαύρο και άγνωστης προέλευσης χρήμα.

Η διακίνηση ναρκωτικών πάει χέρι - χέρι με τις κεντρικές τράπεζες. Από κοινού,  αυτοί με τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ κατασκευάζουν τη ζήτηση και τις ψευδείς συνειδήσεις.

Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΚΚΕ και τα άλλα καθεστωτικά κόμματα, παρέα με τους παρατρεχάμενους "αντιστασιακούς" και μη, ας μη μας πρίζουν με τον κώνωπα, όταν καταπίνουν την κάμηλο. Όταν ξέρουν πως, την ώρα που οι χρηματοπιστωτικές "αγορές" μας πηδάνε τοκογλυφικώς και μας παίρνουν αντί να μας δίνουν ευρουλάκια,  συνεχίζουν να τροφοδοτούν με άφθονο χρήμα το εμπόριο των ναρκωτικών και ξεπλένουν τα κέρδη του.

Έχουν το σκοπό τους όλα.

- Θέλω 500ρικα.

- Θέλω ναρκωτικά.

- Θέλω δημόσιες συχνότητες, για την ελεύθερη προβολή απόψεων.

- Θέλω δημοκρατία.

 

ΥΓ: Τα "θέλω" μας και τα "δε με νοιάζει"  σε μεμονωμένες προσεγγίσεις έχουν σαν σκοπό να θέσουν το θέμα μιας "ολιστικής προσέγγισης". Τα παιχνίδια της μεμονωμένης προσέγγισης θεμάτων είναι για να περνά η ώρα και σε δουλειά να βρισκόμαστε. Η δική μας απάντηση είναι "θέλουμε 500ρικα και δημοκρατία". Θέλουμε το χρήμα σε δημοκρατική - δημόσια ιδιοκτησία, διανομή και διαχείριση. Τότε, τα προβλήματα των ναρκωτικών, όπως της ανεργίας, της δυστυχίας και της ανθρώπινης καταστροφής θα έχουν λυθεί, χάρις σε ένα  "θαύμα".  Που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα τόσο δα μικρό αίτημα ,που ποτέ δεν θα το ακούσετε από τις δημόσιες συχνότητες, που έχουν καταλάβει ιδιώτες καναλάρχες. Τόσο απλό. Τόσο δύσκολο.

 

φοτό: Γιώργος Κρεμμύδας