Share |

Θίασος Κεφαλ(λ)ονιάς

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ,

ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ (ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ!!),

ΘΑ ΕΙΝΑΙ…«ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ»…ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ…..

 

«1227 + 1 ΝΥΧΤΕΣ»

 

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ….

 

Ο ΘΙΑΣΟΣ ΚΕΦΑΛ(Λ)ΟΝΙΑΣ ΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ…

 

ΥΓ1. Το κτίριο που θα στεγάσει το «θίασο», είναι πλέον επίσημα χαρακτηρισμένο (από την πολεοδομία) ως ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ!!!!

Παρόλα αυτά οι «φωστήρες-συμβουλάτορες» του νέου Δημάρχου βγάζουν ανακοινώσεις, «ζητώντας και τα ρέστα».

 

ΥΓ2. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι οπαδοί ή κάποια μέλη του θιάσου, αν παρατήρησαν κάποιες απουσίες στην «Πινακοθήκη». Οφείλονται στον μη έγκαιρο εντοπισμό φωτογραφιών. Θα επανορθώσουμε σύντομα.

 

ΥΓ3. Τελικά οι θέσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Αντιδημάρχου ήταν υπεραρκετές, ώστε να «φιμωθούν» οι κύριοι ΝΑΟΥΣΑΚΗΣ και ΒΑΣΑΟΓΛΟΥ. «Ξέχασαν» έτσι, αυτά που οι ίδιοι είχαν ψηφίσει λίγο καιρό πριν, στο θέμα της Τράπεζας της Ελλάδος, και φυσικά «αυτοξεφτιλίστηκαν»!!! 

Από τα μέλη του θιάσου μόνο οι κύριοι ΣΟΥΡΩΤΑΣ και ΒΕΝΤΟΥΖΑΣ «ψέλλισαν» την αντίθεσή τους, γύρω από τις διαδραματιζόμενες παρανομίες…

 

ΥΓ4. Επειδή η υποκρισία περισσεύει, είναι απαραίτητος ένας πολύ μικρός σχολιασμός στα γραφόμενα των 2 τέως Δημάρχων Αργοστολίου.

Α) Θα συμφωνήσουμε με τον κ. Τσιλιμιδό πως είναι υποκρισία να λέγεται ότι παρέδωσε τα κλειδιά στη νέα δημοτική αρχή στις 15/12.

Δεν τα έδωσε τότε…αλλά αρκετό καιρό πιο πρίν!!!

Η κοινωνία βοά…

Υποκρισία είναι να προσπαθεί ο τέως Δήμαρχος να πείσει για το αντίθετο!!!

Β) Ανάλογη βέβαια ευθύνη για αυτά που απεικονίζονται έχει και ο έτερος τέως, κ. Φόρτες. Ο οποίος πραγματοποίησε, με το τελευταίο του άρθρο, μια αξιέπαινη και βαθυστόχαστη προσπάθεια να πείσει (ποιους?) πως αξίζει να πάρει «πολιτισμική» «καρέκλα».

Δε θα ήταν όμως πιο απλό να αναρτήσει έναν κατάλογο 683 «και καλά ακολούθων του» (από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη), που ψήφισαν τον κ. Σπύρου στο 2ο γύρο των εκλογών (δίνοντας του τη νίκη)?

Ποιος μετά θα αμφισβητούσε ότι πράγματι «αξίζει μια θέση»?

Γ) Εξυπακούεται πως η απάντηση της κοινωνίας στους 2 τέως Δημάρχους πρέπει να στηρίζεται στον Επτανησιακό Πολιτισμό. Τέτοιου είδους απάντηση θα μπορούσε να είναι η «επίδειξη της ανοιχτής παλάμης και η αναφώνηση του Επτανησιακού - ΟΡΣΕ - »

 

ΥΓ5. «Επί του πιεστηρίου»: Πάντως η συμπολίτευση σήμερα, κατά τις διεργασίες εκλογής προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών επιτροπών, αναγνώρισε «έμπρακτα» τη συνεισφορά των 2 τέως Δημάρχων Αργοστολίου, «υπερψηφίζοντας τους»!!!!

Μαζί με αυτούς «εξύμνησαν» και την πρώην Δήμαρχο Παλικής, για την «καταπληκτική» τετραετή της θητεία, που απέφερε τα γνωστά εκλογικά αποτελέσματα.

Η κίνηση αυτή ενώ σε κάποιους μπορεί να φαντάζει αστεία, ευτελίζει «με το καλημέρα» το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου. Παράλληλα εκθέτει το Δήμαρχο, αφού ο ίδιος προέτρεψε τους συμβούλους της παράταξής του να υπερψηφίσουν την πρόταση της αντιπολίτευσης.

 

ΥΓ6. Οι ρόλοι που θα παίξουν τα μέλη του «θιάσου», θα σχολιαστούν σε επόμενη ανάρτηση. Κρατήστε πάντως τη φωτογραφία. Σύντομα προβλέπονται «προσθαφαιρέσεις», που θα την καταστίσουν συλλεκτική.

 

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 

 

Με τιμή

ΑΝΤΙ-ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΣ

 

ΣΗΜ."Ι": Μέχρι νάρθει η "πινακοθήκη", βολευτείτε με Μόνικα 

(και μη ξαναρωτήσετε "ποια Μόνικα")