Share |

Ιστορίες ελαστικών συνειδήσεων κυβερνώντων, δελφίνων και υποψήφιων σωτήρων

Είναι πασιφανές ότι για το πολιτικό προσωπικό  εν Ελλάδι και εις Εσπερίαν, η ιστορία θα «αφιερώσει» τελικά πολλές σελίδες και όχι μερικές παραγράφους, αντίστοιχες της ανεπάρκειας τους.

 

Επαίσχυντες βεβαίως για την απροκάλυπτη βαρβαρότητα που συμπεριφέρθηκαν έναντι της Ιστορίας του δανεικού τους πολιτισμού, που 250 και πλέον χρόνια με θράσος το ονομάζουν Δυτικό «πολιτισμό».

 

Ηγέτιδες δυνάμεις της γηραιάς ηπείρου που βύθισαν και εξακολουθούν να βυθίζουν  λαούς και κοινωνίες στη κόλαση εν ονόματι της ολιγαρχικής δημοκρατίας του χρήματος.

 

Για όλα αυτά όμως λίαν συντόμως ...λίγη υπομονή.

 

 

Θα πέσω στα ρηχά της εγχώριας τρέχουσας  πολιτικής μιντιακής (κατασκευασμένης δηλαδή)  επικαιρότητας ,άρρηκτα συνδεδεμένης με τον απανταχού κοσμοπολίτικο αυνανισμό.

 

Η "εθνοσωτηριακή" απόπειρα του Αντώνη Σαμαρά πέφτει στο κενό εν τη γενέσει της για έναν και μόνο λόγο, το πρόβλημα είναι πολιτικό αξιότιμε πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας και όχι διαχειριστικό!!!

Αυτό τελικά  σε  «εξέθεσε» στην ομιλία σου, και έδειξε  και τη δική σου αδυναμία, άρθρωσης ουσιαστικού πολιτικού λόγου.

 

Ναι, οι Έλληνες μπορούν, αλλά δεν έχεις καταλάβει ούτε εσύ ή δεν θέλεις να αποδεχτείς,για το τι μπορούν να κάνουν.

 

Μέρκελ, Σαρκοζί  και λοιποί αντίστοιχοι συνάδελφοί σου έχοντες αμεσότερη σχέση με το διακύβευμα που λέγεται Ελλάδα, γνωρίζουν και έχουν χάσει τον ύπνο τους.

 

Ναι, κ. Σαμαρά οι Έλληνες μπορούν!

 

Μπορούμε κ. Σαμαρά ν΄ αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα, και  αυτό είναι το αίτημα μας!!!

Εδώ που σύσσωμο το κομματικό σύστημα της ολιγαρχικής δημοκρατίας σας μας οδήγησε, το μόνο που έχουμε χάσουμε είναι ν΄ απαλλαγούμε και από τη δική σας  αθλιότητα.

Ματαιοπονείτε κ.πρόεδρε και δεν μας πείθετε ότι και να επικαλεστείτε, είσαστεΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ίδιοι, μας το υπενθυμίζετε και το βιώνουμε καθημερινά.

 

Και αυτή την αθλιότητα θα την καταργήσουμε κ. Σαμαρά με τον πιο ειρηνικό και όμορφο  τρόπο που δεν θα έχετε δεί  ούτε στα πιο ανέμελα καθημερινά όνειρά σας.

Εμείς κ. Σαμαρά δεν θα γιορτάσουμε το 2021 μόνο τα 200 χρόνια  της εθνικής επανάστασης των Ελλήνων αλλά   θα γιορτάζουμε και την κατάργηση  της αλλοτριωμένης  Δημοκρατίας σε όλη την Ευρώπη και το τέλος της άχρηστης παρουσίας  σας  ως  επαγγελματιών της πολιτικής.

Κοντολογίς θα έχουμε ανοίξει το δικό σας κλειστό επάγγελμα γιατί δεν θα υπάρχουν πλέον «χορηγοί» της πολιτικής.

Η σχιζοφρενής αντίληψή σας, ταύτιση δηλαδή του προσωπικού σας με το συλλογικό κοινωνικό μόνο με επιστημονικό τρόπο μπορεί πλέον ν αντιμετωπισθεί και εμείς δεν είμαστε γιατροί, είμαστε πολίτες δηλαδήοι πολιτικοί. 

Ο  αξιότιμος σημερινός Πρωθυπουργός κάνει ομολογουμένως μεγάλες προσπάθειες όπως να μας στερεί το δικαίωμα στη ζωή, και από την άλλη νομιμοποιεί  τον «μπάφο» για να μπορούμε να  απολαμβάνουμε,δια της χασισοποτείας,  τη κόλαση που οι τοκογλύφοι δανειστές με την συνδρομή του, θέλουν να μας επιβάλλουν.

Με περισσό θράσος μιλάτε και εσείς για δεσμεύσεις, υποχρεώσεις, χρέη και δάνεια της χώρας, ποιοι τα υπέγραφαν όλα αυτά κ. Σαμαρά?

Είμαστε καμιά φορά παρόντες σε αυτές τις συμφωνίες και δεν το ξέραμε?

 

Όσο για την κυνική υπουργό των DVD  δελφίνο που δήλωσε την Κυριακή το πρωί  στην ΝΕΤ ( που πληρώνουμε εμείς μέσω ΔΕΗ κ. Φωτόπουλε), ότι όλοι θέλουμε να αυτοκτονήσει η χώρα, σας  το επιστρέφουμε κύρια υπουργέ, με την ελπίδα να το κάνεις πράξη για τον εαυτό σου.

Δείξε επιτέλους και τον στοιχειώδη ηρωισμό για να παραδειγματιστούμε και εμείς οι Άθλιοι!

Πάντως το χατίρι να μας εκτελέσεις εσύ και οι «συντρόφοι» σου  δεν θα στο κάνουμε, ούτε βέβαια στους περίφημους πιστωτές δανειστές μας που τους ακούμε, αλλά δεν τους βλέπουμε.

Θα μας πει άραγε κανείς από εσάς ποιοι είναι όλοι,  αυτοί ανά τον πλανήτη?

 

Όσο για το νυχτερινό διάγγελμα του αντιπροέδρου με το γυάλινο βλέμμα, μια απάντηση, όποιος τα έχει κ.αντιπρόεδρε να πληρώσει.

 

Με αγωνία θα περιμένουμε να δούμε τους κωλοτούμπες μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας, να  είναι στα κεραμίδια και να "σκίζουν" γάτες για την άδικη "πουτάνα" ζωή που τους αναγκάζει να ψηφίζουν πράγματα που δεν πιστεύουν.

 

Who pays the ferryman? Σύντροφοι σοσιαληστές

 

Ιαβέρης ο Τάφιος