Share |

Κάλεσμα προς όσους δεν είναι μόνο ένας Αριθμός Φορολογικού Μητρώου

Πήρα μια απόφαση:

Μου έχουν πάρει τη δουλειά, το μισθό, τη σύνταξη, την περίθαλψη και τόσα άλλα.

Δεν θα μου πάρουν και το σπίτι. Δεν θα μου πάρουν τη γη μου. Δεν θα μου πάρουν τη ζωή. Δεν θα αποφασίζουν για το πώς θα ζήσω, παραβιάζοντας όλα τα βασικά δικαιώματα του πολίτη, όπως ορίζονται, από διεθνείς διατάξεις, το Σύνταγμα, την Ηθική, τις Αξίες και τις Αρχές μας.

---------------------------

Η Ύπατη Αρμοστεία της Αυτοκρατορίας των Τραπεζιτών που παριστάνει την κυβέρνηση ανεξάρτητου κράτους προανήγγειλε, ανάμεσα σε άλλα "νέα" μέτρα, και την έναρξη των κατασχέσεων της περιουσίας.

Όλο και συχνότερα ακούς συμπολίτες να λένε "θα τους περιμένω με το δίκανο".

Τα λόγια τέλειωσαν. Είναι η ώρα της πράξης και της αντίστασης.

 

Επικαλούμενοι το μόνο χρέος που έχουμε στην ιστορία μας, στους πατεράδες μας, στον διπλανό μας και στα παιδιά μας, το μόνο που μας μένει είναι να οργανωθούμε και να ενεργοποιήσουμε το δικαίωμα στην αντίσταση, όπως το ορίζει το άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος: 

«η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία.»

 

Σε πρώτη φάση, απευθύνεται κάλεσμα συμμετοχής σε όσους μετατράπηκαν σε "οφειλέτες", σε κάθε είδους  πληγέντες από τη συστηματική παραβίαση σωρείας άρθρων του Συντάγματος, τη λεηλασία των δικαιωμάτων και την καταστρατήγηση της ισότητας των πολιτών έναντι του νόμου.

Άρθρο 4 παρ. 1: Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

Άρθρο 4 παρ. : Οι Έλληνες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Άρθρο 17 παρ. 1: Η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του κράτους

Άρθρο 17 παρ. 2: Κανείς δεν στερείται της ιδιοκτησίας του παρά μόνο για δημόσια ωφέλεια

Άρθρο 22 παρ. 1: Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το κράτος.

Την ώρα, που η πλειονότητα του ελληνικού λαού πλήττεται ποικιλοτρόπως από τις αποφάσεις και την άσκηση της εκτελεστικής  εξουσίας , οι κατ' εξοχήν υπεύθυνοι της κρίσης, οι τραπεζίτες διασώζονται, με την εγγύση του δημοσίου και με χρήματα που καλείται να πληρώσει ο φορολογούμενος πολίτης.

Όσοι επιθυμούν να υπερασπιστούν αυτό που απειλείται ή να ανακτήσουν αυτό που μας πήραν, με τη βία και κατόπιν απαίτησης ξένων, ας το δηλώσουν:

ithacanet.gr@gmail.com (προσωρινός τρόπος επικοινωνίας)

Σύντομα, θα οριστεί συνάντηση για να καθοριστούν τα περαιτέρω.

 

Κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει από μόνος του τη συντονισμένη δράση μιας εξουσίας που υπηρετεί συμφέροντα κάποιων λίγων ντόπιων και ξένων ιδιοκτητών του χρήματος και του χρέους.

Πριν οδηγηθούμε σε ακραίες καταστάσεις. Πριν έρθει το τέλος που μας ετοιμάζουν, να ενωθούμε για να επιβάλουμε αυτό που θέλει ο λαός και όχι κάποιοι λίγοι.

  Να ορθώσουμε τη Δύναμη της Ενότητας των πολλών απέναντι στη Βία των λίγων.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ:

 - ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΙΓΩΝ. 

- ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΧΩΡΗΘΕΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,  ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ.

Η περίοδος της "αγανάκτησης" τέλειωσε. Είναι η ώρα της απόφασης και της πράξης. Ας γίνουμε οι:

Αποφασισμένοι στην Κεφαλονιά

 

(Σε αντίστοιχη πράξη μπορεί και πρέπει να προβεί ο καθένας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας).