Share |

To "κίνημα της πατάτας" στην Κεφαλονιά ξεκίνησε - Παραγγελίες

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

 Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε αν αυτός ο τόπος έχει δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση που βιώνουν οι συμπολίτες μας σε άλλα μέρη της χώρας  με το γνωστό πλέον κίνημα της  πατάτας. Είναι διατεθειμένοι οι Κεφαλονίτες  να κτυπήσουν τους μεσάζοντες σ αυτό τον τόπο συμμετέχοντας ενεργά σ αυτό το κίνημα είτε ως μέλη της εθελοντικής ομάδας δράσης Κεφαλονιάς είτε με το να συμμετέχουν στην πρώτη παραγγελία που θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους συμπολίτες μας ότι από αύριο Τρίτη  αρχίζει η παραγγελία του πρώτου προϊόντος (της πατάτας) και συγκεκριμένα της ποιότητας (agria) μια από τις καλύτερες ποιότητες κιτρινόσαρκης πατάτας στην αγορά στην τιμή των 37 λεπτών το κιλό σε συσκευασίες των 20 κιλών μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση atzelidis@yahoo.gr αφήνοντας τα στοιχεία σας θα σας στέλνουμε την φόρμα παραγγελίας.

 Επίσης όσοι συμπολίτες μας θέλουν να στηρίξουν αυτό το κίνημα και να βρούμε και άλλους τρόπους διάδοσης και παραγγελίας ειδικά για αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση μέσω διαδικτύου μπορούν να προσέλθουν σήμερα Δευτέρα και ώρα 7.30 μμ στο χώρο της Κοργιαλενίου βιβλιοθήκης να μας γνωρίσετε και να σχεδιάσουμε τις δράσεις μας.

 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
 

------------------------------

Σημείωση:

Τις πρώτες τρεις ώρες από αυτή την ανακοίνωση, οι παραγγελίες έφτασαν τον ένα τόνο. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα μεταφορικά  από την Άνω Βροντού Σερρών. Η ποικιλία της πατάτας είναι η agria, εσοδείας Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2011. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ελληνικές ποικιλίες πατάτας, με την υψηλότερη τιμή στην αγορά, η οποία φτάνει το 1 ευρώ.

Ο παραγωγός θα υπογράψει με τον συντονιστή ιδιωτικό συμφωνητικό, φτιαγμένο από δικηγόρο και εγγυάται την ποιότητα, την ποσότητα, την ιδιοπαραγωγή και την υποχρέωση να παραδώσει μία ποσότητα δωρεάν, την οποία η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Κεφαλονιάς θα διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σύντομα, η Ε.Ο.Δ.Κ. θα διαθέτει ιστολόγιο στη διεύθυνση eodk.blogspot.com