Share |

Καληνύχτα Α-νόηση

O Kεφαλαιοκρατισμός στηρίζεται σε μια πολύπλευρη διαδικασία ηλιθιοποίησης και εξουδετέρωσης κάθε ίχνους κριτικής σκέψης, από το μυαλό των "μαζών".

Στόχος είναι η καταστροφή κάθε απόπειρας αυτοοργάνωσης.

Στις προσπάθειες αυτές συμβάλλουν, με όλες τους τις δυνάμεις και οι καθεστωτικοί της "αντιστεκόμενης" αριστεράς.

Γέμισε ο αέρας από "άναρθρες" ύβρεις προς τον καθένα, που βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση, οι περισσότερες, προερχόμενες από την "πεφωτισμένη" διανόηση και από μορφώματα, που καθοδηγούνται από "αριστερές" καθεστωτικές ομάδες και κόμματα.

Σταχυολογούμε:

- Στο  http://real-democracy.gr/ εμφανίστηκε σε μαύρο φόντο η φράση  "Κάντε ησυχία! Κοιμόμαστε!". Το κείμενο "εξαφανίστηκε", μετά από φραστική επίθεση κάποιων.

 

- Σε ιστολόγιο, ανθρώπου που πρόσκειται στο "Αλαβάνειο Μέτωπο" : Silencio, los Griegos duermen

Ή, πιο σωστά "ησυχία οι Έλληνες (ξανα)κοιμήθηκαν"

 

- Κι άλλο ένα κείμενο υψηλής και πεφωτισμένης (δι)-ανόησης: Στ΄αλήθεια πιστεύετε πως θα επαναστατήσουμε?

  • Οι τελευταίοι επαναστάτες στην Ελλάδα πρέπει να είναι εκείνοι που δεν παρακολουθούν Αλ Τσαντίρ, δεν πηγαίνουν στα village, δεν παρακολούθησαν το γάμο του πριγκηπα και δεν είδαν το  dvd της Τζούλιας....

 

Κι αυτοί απομακρυσμένοι από γκρεμισμένα ψεύτικα είδωλα και τα κάγκελα των κομματικών μηχανισμών, δεν κατεβαίνουν στο δρόμο ούτε σκοπεύουν να κάψουν όλα τα εγκεφαλικά τους κύτταρα για να εξηγήσουν στον λοβοτομημένο μικροαστό πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή εκτός από τις ζάντες αλουμινίου....

 

Καληνύχτα σας.

 

 

- Και τελειώνουμε, χωρίς να έχουν τελειωμό όσα συναντήσαμε:  Σε φτύνω κατάμουτρα νέοέλληνα μαλθακέ, βολεμένε, επιδειξία και ψωροπερήφανε

-------------

Μετά από τόσο "φτύσιμο", "λοβοτομές" και "καληνύχτες", εμείς οι ασήμαντοι κάποιο σχόλιο πρέπει να κάνουμε.

 Τη δική τους "ανικανότητα" φορτώνουν στις πλάτες ενός κόσμου που είτε στριμώχνεται στις εφορίες είτε δεν μπορεί να πληρώσει αναζητεί ή φτιάχνει δρόμους προς το φως.

Δεν έχει φωνή, δεν έχει χρήμα, δεν έχει τηλεόραση. Πώς να ακουστεί, πώς να τον δεις, πώς να τον καταλάβεις και να βρεθείς δίπλα του, όταν είσαι σε λάθος πλευρά κι ας λες πως είσαι μαζί του;

Επειδή δεν "τσιμπά" στις καθεστωτικές λογικές σου, επειδή δεν έχεις τίποτα να πεις, επειδή εξακολουθεί να επιλέγει τον "κανένα", σαν τον καταλληλότερο να κυβερνήσει, βγάζεις τη χολή της δικής σου ανικανότητας πάνω του.

Ο "κανένας" είναι εδώ και είναι παντού. Είμαστε ανώνυμοι, έχουμε σφεντόνες κόντρα στις τεθωρακισμένες καθεστωτικές λογικές σας και ερχόμαστε.

Η κοινωνία, ο κανένας και ο καθένας, οι άνθρωποι, ξαναγίνονται πολίτες, αυτοοργανώνονται και να μας περιμένετε.

Ερχόμαστε.

Και ξέρουμε πως, όπως τότε που ο κανένας πλημμύρισε τις πλατείες και φώναξε "άμεση δημοκρατία", εσείς θα λείπετε. Η δι -ανόηση δεν μπορεί να συμβαδίσει, να ανακατευτεί και να συγχωτιστεί με την πλέμπα.

Εσείς , οι "κάποιοι" δεν μπορείτε να γίνετε ο κανένας και ο καθένας. Απυρόβλητοι στα κάστρα από άμμο και λάσπη που έχετε φτιάξει, μπορείτε να συνεχίσετε να μας "καληνυχτίζετε".

Ποιοι; Εσείς! Ένα καθεστωτικό συνοθύλευμα ιδεολογιών, πράξεων και απόψεων.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ και φροντίστε τούτη τη φορά να μην εκπλαγείτε και να μην σταθείτε στην απόσταση, που συνήθως κρατάτε από τον όχλο.

Η απόπειρα σας, να καλλιεργήσετε την απογοήτευση, για να διαλύσετε κάθε προσπάθεια αυτοοργάνωσης και να υπάρξει χώρος για τις  "αντιμνημονιακές" καθεστωτικές κατασκευές σας, δεν θα περάσει.

 

(Εικόνα: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)