Share |

ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ

φοτό: Στέλλα Λιάτου

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.

Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.

Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.

Αυτός είναι ο πυθμένας της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

 

Δημ. Αντωνίου

πηγή ZOIDOSIA

 

Σημ. "Ι": Το βάζουμε, επειδή μας το έστειλαν, αλλά και σαν αφορμή να κάνουμε το δικό μας σχόλιο.

Έχουμε κάνει σχόλιο και στο blog του γιατρού, που έκανε την μήνυση.

Είναι καιρός να υποψιαζόμαστε. Δεν θα αμφισβητήσω τις προθέσεις του γιατρού - μηνυτή. Όμως... 

Σε μια χώρα που δεν έχεις δημοκρατία, δεν μπορεί να έχεις δικαιοσύνη. Η υπόθεση μπορεί να πάει άπατη, όπως πήγε η νομική αμφισβήτηση του μνημονίου. Και, τότε, δημιουργείται δεδικασμένο προηγούμενο, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, ανκαι όταν  έρθει η δημοκρατία.

Οι δίκες, όταν το σημερινό ολιγαρχικό - κομματικό καθεστώς χάσει την εξουσία, είναι αναγκαίο κακό. Μόνο με δίκες μπορείς να αμφισβητήσεις σε διεθνές επίπεδο το "επαχθές χρέος". και να μην πληρώσεις κι ας έχουν υπογράψει 100 μνημόνια και 200 δανειακές συμβάσεις.  Μόνο με στρατό κατοχής, μπορούν να μας σταματήσουν. (Ακόμα  και αυτό,  το έχουν ρίξει στο τραπέζι των απειλών : "Μνημόνιο ή Τουρκοκρατία", μας είπε ο κ. Παν. Γεννηματάς, επίτιμος τραπεζίτης). 

Η δικαιοσύνη αποτελείται από ανθρώπους - δικαστές. Όταν το απελευθερωτικό - δημοκρατικό κίνημα θα έχει αναπτυχθεί και δυναμώσει και η απειλή για το σημερινό άθλιο κομματικό σύστημα γίνει ορατή, θα βρεθούν πολλοί καταπιεσμένοι άνθρωποι, και όχι μόνο στο χώρο της δικαιοσύνης, που θα αρχίσουν να ξεθαρρεύουν και να συντάσσονται με τις δημοκρατικές δυνάμεις .

 

ΥΓ. Όταν λέμε "δεν έχουμε δημοκρατία", σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε τις δημοκρατικές κατακτήσεις, που μας επιτρέπουν να διαδίδουμε τις ιδέες μας και να παλεύουμε για αυτές, έστω και κάτω από σωρεία περιορισμών και μέσα σε συνθήκες άφθονης παραπληροφόρησης. 

Τις σκέψεις μας , ήδη θα τις βρείτε στο "δίκτυο", στο τέλος του άρθρου, και με αφορμή τη ΣΠΙΘΑ, θα μας δοθεί η ευκαιρία να τις συζητάμε.