Share |

κ.κ. Μοσχόπουλε, Κοτσιλίνη, Σπανέ, Βαλλιανάτε ...

κ.κ. Μοσχόπουλε, Κοτσιλίνη, Σπανέ, Βαλλιανάτε, Καλαφάτη, Φόρτε, κυρίες και κύριοι 300 υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών κι όσοι ακόμα πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ,

Αν δεν υπήρχατε εσείς,  δεν θα υπήρχαν Πάγκαλοι, που χαρακτηρίζουν την επανάσταση του 21, "απόσχιση από την Οθωμανική Αυτοκρατορία".  (Η φράση του κυρίου αυτού συνεπάγεται συναίνεση για την επιστροφή μας στη νέα μεγάλη οθωμανική αγκαλιά).

Αν δεν υπήρχατε εσείς, δεν θα υπήρχε "πρωθυπουργός", "κυβέρνηση" και βουλευτές, που συναινούν στην άρση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων , υπογράφοντας δανειακές συμβάσεις.

Αν δεν αποτελούσατε στυλοβάτες αυτών των πολιτικών, δεν θα υπήρχε αντιπρόεδρος της βουλής να χαρακτηρίζει "αντιπαραγωγικό το στρατό", δεν θα υπήρχε υπουργός άμυνας να καθηλώνει αεροπλάνα, και να μειώνει τη στρατιωτική δύναμη της πατρίδας, για "λόγους οικονομίας," όταν οι τούρκοι αμφισβητούν ευθέως κατοικημένα νησιά. 

Αν δεν στεκόσαστε στο πλευρό τους, δεν θα υπήρχε "πρωθυπουργός" να πηγαίνει στο ερζερούμ, σαν τούρκος πρέσβης, όταν ο υπουργός ενέργειας της τουρκίας δηλώνει πως "πετρέλαιο δεν θα βγάλετε από το Αιγαίο, ούτε φυσικό αέριο από το θαλάσσιο βυθό της Κρήτης, αν δεν συνεργαστείτε και δεν το μοιράσετε μαζί μας".

Αν δεν υπήρχε η δική σας υποστήριξη, δεν θα υπήρχε "κυβερνητική" και κομματική ανοχή σε έναν τουρκογραικύλο, που λέει πως "οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι άμεσοι απόγονοι του Περικλή".

Αν δεν υπήρχε η δική σας ψήφος, δεν θα πετύχαινε το σχέδιο της μετατροπής της πατρίδας σε γεωγραφική περιοχή του ΔΝΤ και της εκκολαπτόμενης, με πασοκική συνενοχή, νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας .

Χάρις στη δική σας τοποθέτηση στο πλευρό γραικύλων, 190 χρόνια μετά  την ελληνική επανάσταση, γίνονται τραγικά επίκαιρα τα συνθήματα: "Λευτεριά ή Θάνατος", "ραγιάς ή έλληνας".

Καταργείται, με την υποστήριξη σας, η εθνική οντότητα που λέγεται Ελλάδα. Καταργούνται δημοκρατικές κατακτήσεις και η ελευθερία του ανθρώπου, με τους νόμους για ένα νέο πειθαρχικό κράτος και τη γενική παρακολούθηση και φακέλωμα των πολιτών. Καταργείται κάθε έννοια ανθρωπισμού και δημοκρατίας, με δηλώσεις και πράξεις.

Μην ξαναπείτε πως το μνημόνιο ήταν μονόδρομος. Σ' αυτό φτάσαμε, χάρις στις μεθοδεύσεις της οικογένειας Παπανδρέου, του Προβόπουλου, του Σαχινίδη και του Παπακωνσταντίνου, με την ανοιχτή κερκόπορτα του δεκαήμερου περιθωρίου για "ανοιχτές πωλήσεις" ελληνικών ομολόγων και τις ηττοπαθείς και συκοφαντικές δηλώσεις σε διεθνή φόρα, σαν αυτές του Πάγκαλου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Αν δεν τα ξέρετε, ρωτείστε τη Βάσω Παπανδρέου, που ξέρει κι ας κάνει την κότα. 

Κύριοι Μοσχόπουλε, Κοτσιλίνη, Βαλλιανάτε, Καλαφάτη, Σπανέ, Α.Ζαπάντη, Κ.Βαρτελάτε, Δ.Μαρκάτε, Ν. Αλεξανδροπούλου και οι λοιποί καλοί μου φίλοι, είσαστε στυλοβάτες της διαδικασίας που υλοποιεί στην Ελλάδα την πολιτική του Νεο- Οθωμανισμού του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας, Νταβούντογλου, ώστε να γίνουμε ξανά ραγιάδες, μέρος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, υπό την επικυριαρχία της νεοοθωμανικής αυτοκρατορίας.  Ως πότε;

Αγαπητοί φίλοι, οι δηλώσεις του Πάγκαλου δεν οφείλονται στην "αθυροστομία" του. Είναι μέρος καλά οργανωμένου σχεδίου, που υλοποιεί το πάλαι ποτέ κίνημα, που βροντοφώναζε "Η Ελλάδα στους Έλληνες".

Οι δηλώσεις του "μαζί τα φάγαμε", όπως και οι δηλώσεις του ΓΑΠ, "κυβερνώ διεφθαρμένους πολίτες", είναι μέρος ενός σχεδίου διεθνούς απαξίωσης των ελλήνων, κατάργησης της έννοιας έθνος και Ελλάδα και αποσκοπούν στην συστηματική καλλιέργεια της ηττοπάθειας, του ραγιαδισμού και της λογικής  "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

Ραγιάδες και ραγιαδιστές,  το πραγματικό ερώτημα είναι αν θέλουμε και τι θέλουμε και ύστερα θα δούμε το πώς μπορούμε να κάνουμε την επιθυμία, πράξη.

Τώρα, που γράφεται η ιστορία, κύριοι και κυρίες, είστε με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ή με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, τον ΓΑΠ, τον Βενιζέλο, την Ντόρα, τα ελληνοτουρκικά ΜΜΕ  και τους λοιπούς οπαδούς του νεο-οθωμανισμού;

Είστε με τον Νενέκο ή με τον Κολοκοτρώνη;

Με τους προσκυνημένους ή τη φωτιά;

Κίνημα είναι και η Σπίθα, αν σας θυμίζει κάτι η λέξη "κίνημα".  Σπίθα που θα γίνει φωτιά και θα κάψει. Αν δε σας αρέσει αυτό, δε χρειάζεται να πάτε από το μαντρί στη στρούγκα. Ελεύθεροι άνθρωποι και αυτόνομοι πολίτες είναι η δική μας αναζήτηση. Για να πάμε μαζί. Για λευτεριά και δημοκρατία. Για λευτεριά ή θάνατο. (Δυστυχώς, υπάρχει αυτό το δίλημμα, χάρις σε αυτό που στηρίζετε).

Περιμένουμε την απάντηση σας.