Share |

Κρίμα που οι βάρβαροι δεν ήρθαν. Θα περιμένουμε υπομονετικά

Οι βάρβαροι δεν ήρθαν, χτες κι ίσως να μην έρθουν ποτές.

Η απόπειρα να στρέψουν φοβισμένους πολίτες κατά των ανθρώπων που διώχνουν το ΣΔΟΕ απέτυχαν.

Οι πληροφορίες μας ήταν σωστές. Και θα είμαστε οι τελευταίοι που θα καυχηθούμε για οτιδήποτε. Το είχαν κάμει και τον Γενάρη, όταν η "αντιστασιακή" πράξη ήταν η επίδοση ενός μικρού κειμένου, που δήλωνε το "ανεπιθύμητον" της παρουσίας τους. 20 μέρες , κυκλοφορούσαν στους έρημους δρόμους του χειμώνα, αναζητώντας τι;

Μας ήταν αρκετό το χαμόγελο του "φοβισμένου" ανθρώπου, όταν διάβασε την πλάκα που ετοιμάσαμε για τα αποβατικά στρατεύματα. 

Δεν τελειώσαμε. Αι ημέτεραι δυνάμεις που αμύνονται του πατρίου εδάφους είναι σε διαρκή ετοιμότητα.

Σήμερα, αύριο θα τυπωθούν και θα μοιραστούν  "οδηγίες προς τον άμαχο πληθυσμό". 

Μερικές από τις οδηγίες , που διέρρευσαν είναι:

- Φοβάστε την επίσκεψη του ΣΔΟΕ; Κλείστε το μαγαζί σας. (Είτε ανοιχτό είτε κλειστό, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο)

-Φοβάστε να το κλείσετε ή υπάρχει σοβαρός λόγος να μείνει ανοιχτό; (π.χ. το έχετε ανοιχτό για να δέχεστε τους φίλους σας) Αλλά εξακολουθείτε να φοβάστε το ΣΔΟΕ; Μόλις το δείτε λιποθυμείστε. Οι καλοί Σαμαρείτες, ο Ιατρικός Σύλλογος και μη εφημερεύοντα ασθενοφόρα θα είναι κοντά σας.

- Όλοι να έχουν πρόχειρο από ένα κλειδί, για να το δίνουν , όταν το ΣΔΟΕ μπαίνει στο μαγαζί. (Μπορούν, επίσης,  να τους αφήνουν τα κλειδιά και να φεύγουν)

 

Να σοβαρευτούμε:

Ορισμένοι από τους αμείλικτους διώχτες του Οικονομικού Εγκλήματος* , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ξενοδοχεία και εστιατόρια, λαμβάνουν αποδείξεις 50 έως 200 ευρώ και εισπράττουν τα χρήματα, που δεν πλήρωσαν,  από την υπηρεσία τους.

Ας μη ψάξουν να βρουν τους πληροφοριοδότες μας. Είναι μικρός ο τόπος και σίγουρα δεν μας το είπαν οι επαγγελματίες που ανέχονται την κατάσταση.

Και να τους καταδώσουν, θα έρθουν άλλοι. Αυτή η κολώνια του έντιμου φοροκυνηγού και του κακού φοροφυγά κρατάει χρόνια.

Το πολίτευμα που μας λείπει λέγεται δημοκρατία.

 

* Οικονομικό Έγκλημα: Είναι το γεγονός της ύπαρξης , ακόμα, μικροκαταστημάτων.

 

ΥΓ. Δεν έχουμε τελειώσει. Έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα ένα άγριο βρίσιμο σε κόμματα , ΜΜΕ,  Ισπανούς και ηλίθιους αντιγραφείς τους, ορισμένοι των οποίων είναι πληρωμένοι πράχτορες. 

Το καλοπροαίρετο ή μη κατεστημένο που κάνει εκδήλωση "κατά του Μνημονίου" στα Προπύλαια (31 Μαίου) παίζει το παιχνίδι του συστήματος. Θα φωνάξουν και τον Σαμαρά;

(Τώρα, έχουμε μεροκάματο να κάνουμε και δεν θα πούμε περισσότερα. Έχουμε και προετοιμασία δράσεων).

 

 

Σε όσους αμφισβητούν την αξιοπιστία των πληροφοριών και των γραφομένων μας, αφού τους πούμε πως "έχουν δίκιο"  έχουμε και μιαν άλλη απάντηση:

στην εικόνα: τ' αρχίδια μας (σε μεγέθυνση)

 

Συγνώμη για τα συχνά σεξιστικά και δη φαλοκρατικά γραφτά μας, αλλά 1. δεν έχουμε γυναίκες στην παρέα και 2. γράφουμε για αυτά που δεν έχουμε ( π.χ. τα δικά μας @@ δεν βλέπονται, οπότε δεν είναι για φωτογράφιση. Νάναι καλά ο Μιχαήλ Άγγελος).