Share |

Με Φοροδιαφυγή και Λαθρεμπόριο

Ο τρόπος των ελλήνων

"Νόμος" είναι λέξη ελληνική και γεννήθηκε από το νέμω, που θα πει "διανέμω" και "κατέχω" κάτι εκ της διανομής. Γεννήθηκε μαζί με την πόλη, την πολιτική και την έννοια του πολίτη που θεσπίζει , αυτό-νομος, αυτός ο ίδιος,  τους Νόμους του.

Οι "νόμοι" του σημερινού  κατοχικού καθεστώτος φτιάχτηκαν από Νενέκους, άρα δεν είναι Νόμοι. Δεν διανέμουν και επιπλέον  κλέβουν όσα κατέχεις.

Το "Δίκαιο"  δεν είναι "ο νόμος του εργάτη", του αγρότη, του κεφαλαιοκράτη ή όποιου άλλου. Δεν είναι σύνθημα για νάχουμε να λέμε κάτι σε παρελάσεις μιας δήθεν αντίστασης.

Το Δίκαιο, το δίκιο είναι πάντα του ισχυρότερου. Αυτού που μπορεί να το επιβάλλει, είτε χρησιμοποιώντας νενέκους, είτε την Ισχύ του.

Αντί , λοιπόν, να ασχολούμαστε με συνθήματα και το τι κάνουν οι αυτοκρατορίες με τους νενέκους, ας φροντίσουμε, ενωμένοι, να γίνουμε Ισχυροί, ώστε να επιβάλλουμε το Δίκαιο των Πολλών, και να φέρουμε τη μέρα που αυτοί οι πολλοί θα μπορούν να αποφασίζουν για Νόμο και Δίκαιο.

Σήμερα, το "δίκαιο" ανήκει στην παγκόσμια οικονομική αυτοκρατορία.

 

Ως τη μέρα της λευτεριάς, ας ασχοληθούμε με τον τρόπο των ελλήνων:

  • "Όταν η Διοίκησις βιάζη, αθετή, καταφρονή τα δίκαια του λαού, και δεν εισακούη τα παράπονα του, το να κάμη τότε ο λαός, ή κάθε μέρος του λαού, επανάστασιν, ν' αρπάξη τα άρματα και να τιμωρήση τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαια του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του". ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ , άρθρο 35 από "Τα Δίκαια του Ανθρώπου"

 

Καίμε τη σιτοφόρο γη, για να μην πέσει στα χέρια των νεοοθωμανών με τις γραβάτες. Φροντίζουμε τα παιδιά, τις μανάδες και όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σηκώνουμε καθένα που βλέπουμε να πέφτει. Καλλιεργούμε, παράγουμε και μοιράζουμε , μόνο για μας, μη δίνοντας χαράτσια στο κράτος του Αγγλικού Δικαίου.

Ζήτω το λαθρεμπόριο , η φοροαποφυγή και η φοροδιαφυγή.

Απεξάρτηση από την χρηματική οικονομία. Όσοι εξαρτώνται καθοριστικά από αυτήν, ας ξεκινήσουν να σχεδιάζουν τη ζωή τους, με εναλλακτικούς τρόπους. Η γη θα καεί, για να μην πέσει στα χέρια του εχθρού - τοκογλύφου,  ως ότου έρθει η λευτεριά και η σεισάχθεια.  Εμείς την καίμε, καίγοντας τον εχθρό και προστατεύοντας εαυτούς και αλλήλους. ΚΑΝΕΙΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ.

Δημιουργούμε των ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, στη θέση της Κοινωνίας των συμφερόντων.

Ας δηλώσουμε τι είμαστε: Άνθρωποι ή αποξηραμένα μέλη μιας από τις ποικιλώνυμες συντεχνίες και επαγγέλματα;

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, λέξεις ταυτόσημες  στην ελληνική γλώσσα, με το νόημα που δίνουν οι έλληνες στον άνθρωπο, δημιουργώντας ανθρωπιστικές σπουδές. 

Οι δεσποτάδες να γίνουν ξανά επίσκοποι και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, παύοντας κάθε σχέση με την Πύλη των νέων Σουλτάνων. Με το αφορολόγητο ΑΦΜ των μοναστηριών, των ναών και των μητροπόλεων να διακινείται η χρεία των ανθρώπων.

Όσοι πλήττονται από τις επαναστατικές απελευθερωτικές διαδικασίες να προστατεύονται.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. 

Αστυνομία και δικαιοσύνη δεν έχουν καμιά δουλειά να παίρνουν τα σπίτια των ανθρώπων, για λογαριασμό των τραπεζών.

 

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ και ο καθένας αποφασίζει με ποιον θα πάει.

Και τούτος ο πόλεμος δεν είναι εμφύλιος, όπως θέλει και ελπίζει  το καθεστώς. Είναι Ιερός. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ  ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και ο καθένας κάνει το χρέος του, κατά συνείδηση. Αποφασίζει με ποιον είναι.

 

Παράγουμε και μοιραζόμαστε.

Το χρήμα είναι ιδιοκτησία των τραπεζιτών, οι οποίοι το αφαίρεσαν και χάρις στην αφαίρεση αυτή, εξοντώνουν Ζωές , κλέβουν περιουσίες, οδηγούν σε ανθρωπιστική καταστροφή.

Ως ότου το χρήμα από εμπόρευμα στα χέρια των λίγων, γίνει δημόσιο εργαλείο, δημοκρατικά διαχειριζόμενο:

Στη θέση του δικού τους κάλπικου νομίσματος,  βάζουμε το νόμισμα των ανθρώπινων σχέσεων, το νόμισμα της αγάπης, της φιλίας , της αλληλεγγύης.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , με έμφαση στο πρώτο συνθετικό: ΤΗ ΦΙΛΙΑ. ΠΑΝΤΟΥ.

 

Το λαθρεμπόριο, η φοροδιαφυγή και η φοροαποφυγή θα χρηματοδοτήσουν τον αγώνα, θα ταϊσουν τους πεινασμένους, θα δώσουν αξιοπρέπεια στους ανθρώπους και θα λευτερώσουν τους έλληνες.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ.

Πολεμάμε για λευτεριά και για τα δίκαια των ανθρώπων της Ελλάδας και όλης της γης.

Όπως παλιά, όπως πάντα.

 

 

(εικόνα ΔΟΝ ΨΥΧΩΤΗΣ)