Share |

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ: Διευκρινήσεις για την κατάληψη του γραφείου του βουλευτή

(στο kefaloniapress.gr)

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνιά ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, κ. Μιχάλης Μαρκάτος μας εξέφρασε την δυσαρέσκειά του όσο αφορά το σχολιό μας ότι ο ίδιος δεν επιθυμούσε την κατάληψη του γραφείου του βουλευτή Σπύρου Μοσχόπουλου.

Μας τόνισε ότι " Η κατάληψη του βουλευτικού γραφείου ήταν απόφαση όλων των φορέων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση του κλάδου την όποια και εγώ ο ίδιος υποστήριξα. Δεν πραγματοποιήθηκε επειδή ο βουλευτής απουσίαζε. Ο κ. Σπαθής δεν ανέβηκε στο βουλευτικό γραφείο γιατί διαφωνούσε με την κατάληψη"..
 
 ---
Η δήλωση του κ. Μαρκάτου αφορά το δημοσιευμά μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! Η πορεία προς το μη υπάρχον γραφείο του βουλευτή - Ποιός την οργάνωσε;;; :

ΣΗΜ."Ι": Βάζουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το μεγάλο ρεπορτάζ:

...Που ειναι τα πανώ τα Συλλόγων ΚΡΑΝΗ και Εμποροεπαγγελματικού;  Απλά δεν το σκέφτηκαν! Δεν έφτιαξαν!! Δεν περίμεναν αυτή την συμμετοχή του κόσμου; Δεν είχαν υπολογίσει την αγανάκτηση;  

Πότε είχαν κλείσει τελευταία φορά ΟΛΑ τα μαγαζιά του Αργοστολίου. Αμα σας λέμε όλα. ΟΛΑ!! ...

... Οι γονείς εισβάλλουν ειρηνικά στο βουλευτικό γραφείο δηλώνοντας "θα κάνουμε κατάληψη", αφήνωντας κατάπληκτο τον πρόεδρο του εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου..
 Οι εκπρόσωποι των διαδηλωτών δίνουν το ψήφισμα δηλώντας : "πείτε στον βουλευτή ότι μας έχει απαγοητεύσει με την στάση του στο Κοινοβούλιο και θεωρούμε δεν εκφράζει τα προβλήματα της Κεφαλονιάς"..
 Ο πρόεδρος των εμποροεπαγγελματιών Μιχάλης Μαρκάτος,  φανερά "δαγκωμένος" για το τι θα επακολουθήσει αν γίνει η κατάληψη του γραφείου..
.

Σημειώστε ότι στο γραφείο του βουλευτή δεν ανέβηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου ΚΡΑΝΗ, η όλη πρωτοβουλία  φαινόταν να είναι στα χέρια του Συλλόγου Εμποροεπαγγελματιών ενώ η ΚΡΑΝΗ απουσίαζε..
 Μετα απο δεύτερη σκέψη φαίνεται να εγκαταλείπεται η ιδέα της κατάληψης του βουλευτικού γραφείου και ο πρόεδρος ανασαίνει ανακουφισμένος...

(Τα υπόλοιπα, με φoτό, στο kefaloniapress.gr)

 

ΣΗΜ."Ι": Προφανώς, η δήλωση του κ. Μαρκάτου αφορά τα πιο πάω αποσπάσματα.