Share |

Ο.Α.Ε.Ε. και Ι.Κ.Α. επιτίθενται.Οργανωνόμαστε και απαντάμε.

Η διορισμένη Διοίκηση του Ο.Α.Ε.Ε. και η κυβέρνηση που την έχει ορίσει, ανακοινώνοντας έναρξη διαδικασιών κατάσχεσης, κάνουν πως αγνοούν την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι και βιοτέχνες. 

Με κατασχέσεις απειλεί και ο "σοσιαλιστής" Σπυρόπουλος του ΙΚΑ.

Χωρίς δική τους υπαιτιότητα, οι οφειλέτες του Ο.Α.Ε.Ε. από 13% των ασφαλισμένων που ήταν το 2009 υπερβαίνουν, σήμερα, το 50% και το ποσοστό ανεβαίνει. Αδυνατούν να ανταποκριθούν στην καταβολή αυξημένων ασφαλίστρων για μειωμένες παροχές και η πλειονότητα αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε ρύθμισης, όντας θύματα ενός ακήρυχτου οικονομικού πολέμου. Τα 2/3 των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων έχουν μετατραπεί, ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, σε οφειλέτες στην εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, από την ημέρα που  οι πολιτικοί αποφάσισαν να σώσουν τις τράπεζες και να εξαφανίσουν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Καλούνται όλοι όσοι απειλούνται ή υποχρεώνονται σε κλείσιμο και όσοι έκλεισαν τις δραστηριότητες τους, αφήνοντας πίσω συντρίμια και χρέη, να συσπειρωθούν ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ.

Επειδή οι νόμοι είναι κομμένοι και ραμένοι στα μέτρα των ολίγων κυρίαρχων και ενάντια στους πολλούς, αφού εξαντλήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες, λέμε ότι η απάντηση θα είναι Πολιτική:

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, γιατί οι πολιτικοί, με οργανωμένο σχέδιο, μετέτρεψαν τους ελεύθερους πολίτες σε άνεργους, οφειλέτες, χρεοκοπημένους και οικονομικά  εξαθλιωμένους.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, γιατί το χρήμα που λείπει από την αγορά, τις δουλειές και τις ζωές μας, είναι εμπόρευμα, που μονοπωλιακά διαχειρίζονται και δανείζουν σε ιδιώτες και κράτη κάποιοι λίγοι τραπεζίτες.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, γιατί οι πολιτικοί, κατά παράβαση κάθε ηθικής, πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής δεοντολογίας,  έχουν εκχωρήσει την ιδιοκτησία του χρήματος σε κάποιους λίγους, οι οποίοι, με την έγκριση των κυβερνήσεων το στερούν από την αγορά. 

Αρνούμαστε να γίνουμε θύματα μιας οργανωμένης γενοκτονίας.

Οργανωνόμαστε, για να αποφασίζουμε εμείς για την πατρίδα μας, τις δουλειές μας, την περιουσία μας, τις ζωές μας:

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, δημοκρατικά διαχειριζόμενο, και να πάψει να είναι   εμπόρευμα  στα χέρια λίγων.

-    ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, διότι είναι προϊόν συμπαιγνίας πολιτικών και τραπεζιτών

- ΠΑΓΩΜΑ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ως ότου έρθει η Δημοκρατία στην Ελλάδα και επανεξετάσει κάθε υπόθεση χωριστά, αποδίδοντας πραγματική δικαιοσύνη.

- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ, ΦΠΑ κλπ. Στην δημοκρατική Πολιτεία που ονειρευόμαστε και επιθυμούμε αυτοί οι φόροι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. Στη Δημοκρατία, η Πολιτεία θα δημιουργεί χρήμα για τις συναλλακτικές ανάγκες των ανθρώπων και θα φορολογεί με βάση το πραγματικό εισόδημα του καθένα και όχι αυθαίρετα και ισοπεδωτικά.

Είναι καιρός τα κόμματα, η κυβέρνηση, η Ε.Ε. και κάθε άλλος αρμόδιος να εξηγήσουν γιατί το χρήμα πρέπει να είναι εμπόρευμα ιδιοκτησίας κάποιων λίγων κι όχι ΑΤΟΚΟ δημόσιο εργαλείο.

Αυτή η γη και αυτή η ζωή είναι δική μου και δική σου. ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, για να γίνουν οι επιθυμίες και τα όνειρα πραγματικότητα.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Eπικοινωνία : ithacanet.gr@gmail.com

Κοινότητα: ΔΕΝ χρωστάμε

 

 

(Εικόνες: ΔΟΝ ΨΥΧΩΤΗΣ)

Νομικές οδηγίες για όσους εμπίπτουν στην πιο κάτω περίπτωση:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ – ΜΠΛΟΦΑ Ο.Α.Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ