Share |

ΟΛΗ η "Διανόηση" ενάντια στον φασίστα λαό.

ΑΠΟ ΤΟN ΕΓΚΑΘΕΤΟ TOY ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΟΝ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ" 

Η κατεχόμενη από δανειστές εξουσία σήμερα εκπροσωπείται από το κατοχικό κόμμα του Σύριζα. 

Όλοι πια ξέρουν ότι η ύπαρξη της νέας τεχνολογίας και των κοινωνικών δικτύων συμβάλει στη διατήρηση του καθεστώτος. Κι αυτό γιατί όποιος μπορεί να γράψει θεωρεί τον εαυτό του ορθά σκεπτόμενο και ορθά γράφοντα, μη επιδεχόμενο αμφισβήτηση. Οπότε μόνο καβγάς μπορεί να προκύψει απ΄αυτό. Αυτός είναι ο ορθολογισμός (rationalism).  Στη γειτονιά ή στο χωριό, οι ανθρώπινες σχέσεις δεν επιτρέπουν τέτοια οίηση και τόσο κομπασμό. 

Ας δούμε πως δουλεύει το πράγμα. 

Επιλέγεται θέμα που βολεύει. Μεταξύ δύο θανάτων, ενός νέου από μετανάστες στου Φιλοπάππου κι ενός νέου από έναν κοσμηματοπώλη και τον γείτονα του, επιλέγουν το δεύτερο. (Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης και δεχόμαστε ως αληθές αυτό που το καθεστώς θεωρεί αληθές). 

Ακολουθούν οι εγκάθετοι. Στη διαδικτυακή ορολογία λέγονται "τρολς". Εντοπίσαμε έναν στο συριζέικο "Κουτί της Πανδώρας".  Οι πρώτοι έχουν ορθολογική, δηλαδή αληθοφανή, επιχειρηματολογία, και δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, όταν βλέπει κριτική στο κόμμα του.  (Θα αγνοήσουμε το ποιος είναι αμοιβόμενος και ποιος όχι. Μας είνια αδιάφορο και καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή). 

 1) Ο σχολιαστής "Ian" έχει εμπεδώσει την ψυχοσύνθεση των νοικοκυραίων. Μισούν ...

 

2) Ο σχολιαστής "Ian" (και ο συριζαίος σκιτσογράφος) αγνοούν ότι την alt right (εναλλακτική δεξιά) χρηματοδοτεί το Ισραήλ, δηλ. το λόμπυ των ΕΒραίων τραπεζιτών. Είναι εκείνοι που φόρεσαν στον ομοϊδεάτη του σύριζα, Τζέρεμι Κόρμπιν,(Εργατικό Κόμμα Αγγλίας) την ταμπέλα του αντισημίτη.

3) Ο σχολιαστής "Ian" γνωρίζει πως τον σκότωσαν ΟΛΟΙ οι κυρ Παντελήδες. Επίσης γνωρίζει πως υπάρχει μόνο μία Μακεδονία... η γεωγραφική

4) Ο σχολιαστής "Ian" δεν είναι ρατσιστής. Και αν τούτος ο λαός ομονοήσει, αλοίμονο μας. Θα γεμίσει ο τόπος εγκλήματα. Από τη φύση του και από παλιά ο Έλληνας έχει εγκληματικές τάσεις.

Το επιχείρημα ότι κανείς δεν πήγε να δείρει τον Αριστείδη Φλώρο,ο χαρακτηρισμός για τους "κυρπαντελήδες" και η βασική επιχειρηματολογία του για τον βασανιστή και εγκληματία νοικοκύρη λαό, αναπαράχθηκαν κατά κόρο, από κάθε είδους αριστερό. Μετά τη διφορούμενη πρώτη ιατροδικαστική έκθεση, που δεν τους άρεσε, αναπαρήγαγαν όλοι οι αντιστασιακοί μη συριζα αριστεροί τη γραμμή που έδωσε η συριζέικη ΕΦΣΥΝ, για το ποιον των ιατροδικαστών. 

Η πρώτη είναι αναρχικιά και ο δεύτερος ΛΑΕ. 

ΛΑΕ και ΣΥΡΙΖΑ ζητούν τις ψήφους αυτών, που βρίζουν. 

Όταν αυτοί συμπεριφέρονται έτσι, οι εκπαιδευμένοι από τον αυταρχικό εθνικισμό του Χίτλερ και του Στάλιν, θα πράξουν ανάλογα και θα πάνε κι αυτοί στο άλλο άκρο.  

ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ. 

ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Τα κόμματα, χρηματοδοτημένα από την ίδια πηγή καλλιεργούν ψυχοσύνθεση εμφυλίου.  

 

Και κλείνουμε με τη Διανόηση, που δεν είναι απαραίτητα αριστερή. 

Η παρέμβαση ενός μέλους μας, ας εκληφθεί ως επίλογος. Τα σχόλια του ΙΑΝ αλίευσε άλλο μέλος μας. 

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ. 

 

ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗ(αν σκότωσαν) ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ , ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΕΣΦΑΖΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. 

Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με το θέμα , που εισάγει προς συζήτηση το πουλημένο σε τραπεζίτες καθεστώς. Το βάλαμε μόνο και μόνο για να δείξουμε πώς δουλεύει το πράγμα και ότι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

Ο λαός είναι μόνος του κι ας αρχίσει να οργανώνεται σε εκκλησίες του Δήμου, όπου ο καθένας μας βρίσκεται. Στην επόμενη γενιά δεν θα υπάρχει Ελλάδα. 

 

Προσεχώς θα δείξουμε πόσο άχρηστα είναι τα κόμματα και οι ιδεολογίες. 

Το επόμενο κείμενο θα είναι ένα του Pier Paolo Pasolini, γραμμένο λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του το 1975. Μεταφράστηκε και παρουσιάζεται πρώτη φορά ολόκληρο στα ελληνικά.  

 

 Αγαπάτε αλλήλους, αλλιώς άσπρη μέρα δεν θα δούμε. 

ΔΙΚΤΥΟ ΙΘΑΚΗ

(είμαστε μια ασήμαντη ομάδα, μέρος του λαού, που προσπαθεί να διώξει την Κατοχή).

για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . 

 

(Η εικόνα είναι του Δον ΨΥΧΩΤΗ)