Share |

Ο ρόλος του αυνανισμού στη σύγχρονη πολιτική ιστορία

Από τη πρώτη μέρα, που αποφασίσαμε να δημοσιοποιούμε τις σκέψεις μας, είτε μέσω του "Νυστεριού" (Μάης 2009) είτε  μέσω του Ithacanet.gr (Αύγουστος του 2010), μιλάμε για τα  ίδια πράγματα.

Σπουδάζοντας την ουσία, βλέπαμε το κακό και τη ρίζα του.

Η Ελλάδα δεν είναι τίποτα περισσότερο από πειραματόζωο, για την είσοδο στη νέα εποχή με τους όρους της ελίτ του χρήματος. Θα ακουλουθήσουν οι υπόλοιποι. Μας επέλεξαν, επειδή βρέθηκαν απίστευτα διεφθαρμένοι πολιτικοί κάθε απόχρωσης και φύλου κι επειδή , ενίοτε, παριστάνουμε τους μάγκες, δίχως να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό και στην ιστορία μας.

Είχαμε γράψει:

1995: Συνέδριο της ελίτ, υπό την αιγίδα του "Ιδρύματος Γκορμπατσόφ". Είτε ως διαπίστωση είτε ως επιθυμία , το πόρισμα ήταν: "Η οικονομία μας μπορεί να λειτουργήσει με το 20% του πληθυσμού της γης". Η οικονομία και η πολιτεία που είχαν φτιάξει. Η δική τους οικονομία. Ο δικός τους κόσμος. Ο κύκλος, που ξεκίνησε το 1971, με την κατάργηση της κευνσιανής συμφωνίας του Μπρέτον Γουντς και την παράδοση χρήματος, πολιτικής και ιδεολογίας στην ανεξέλεγκτη εξουσία των μεγαλοεταιρειών και των τραπεζιτών, είχε κλείσει. Ήταν αυτά που γνωρίσαμε ως μονεταρισμό, νεοφιλελευθερισμό και παγκοσμιοποίηση.

Και σαν φυσικό επακόλουθο, στο συνέδριο τέθηκε το ερώτημα: "Τι γίνεται με την διακυβερνησιμότητα του υπόλοιπου 80%;"

Και σαν απάντηση ήρθε η λέξη με όλη της τη σημασία: "αυνανισμός". Ήρθε, δια στόματος Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι. Ο γκουρού της παγκοσμιοποίησης, ο εμπνευστής και σχεδιαστής της Τριλατεράλ Κομμίσιον, ο σύμβουλος των προέδρων και της παγκόσμιας ελίτ, είπε και οι υπόλοιποι υιοθέτησαν:

"Tittytainment". Σε νεοελληνική μετάφραση: "Βυζοδιασκέδαση". Θεάματα που να αποβλακώνουν, βασισμένα στις γεννετήσιες ορμές, δίχως έρωτα, πνεύμα και ουσία. Και τα κανάλια της ολιγαρχίας πλημμύρισαν από σιλικονούχες ξανθιές, νάχει υλικό ο άνδρας για αυνανισμό. Το τίποτα έχει γίνει σημαντικό.

 

"Αυνανισμός", λοιπόν, στην πολιτική, την παιδεία και παντού, με  μερικά χτεσινά, τοπικά και μη, παραδείγματα διεθνούς εμβέλειας και μεγάλης σκέψης:

1. Σου παίρνουν το σπίτι, σου παίρνουν το δημόσιο χώρο, που έπαιζες παιδί, τη θάλασσα που κολυμπούσες, τον αέρα και τον ήλιο, για να σου πουλήσουν ενέργεια, το έδαφος και το υπέδαφος κι εσύ λες : "έχουν δίκιο, ας το δούμε και λίγο αλλιώς, αφού εμείς δεν μπορούμε ως κράτος να διαχειριστούμε τα δημόσια και τι με νοιάζει που ο διπλανός δεν πρόσεχε κι έχασε το σπίτι του".

Και φυσικά, για όλα φταίει ο μετανάστης. (Και τον σφάζουμε, όπου τον βρούμε και θυμώνει ο κερκυραίος Δένδιας).

 

2. Ανακοινώνεται η πώληση λιμανιών και βγαίνει ο ειδικός επί της αυτοδιοίκησης, κ. Γεράσιμος, να ρωτήσει: "Όλα θα τα δώσετε ή θα μας αφήσετε κάτι;"

Χρειάζεται απαντήσεις, για να μπορέσει να τοποθετηθεί "αντικειμενικά" και επιστημονικά, ως ειδικός στην επιστήμη της "αυτοδιοίκησης":"Προς το παρόν κάποιος αρμόδιος (ή έστω συναρμόδιος) απαιτείται να δώσει άμεση απάντηση.Τα υπόλοιπα στη συνέχεια….." , λέει ο σοφός.

Παρακαλούμε, δώστε του μιαν απάντηση, για να μη χάσουμε τη συνέχεια. Αυτός έδωσε μια ευκαιρία στο Βενιζέλο (Θα μπορούσε να τον είχε ρωτήσει, ως "συναρμόδιοτατο").  Σε μας ποιος θα δώσει άλλη μία, ώστε να μη χάσουμε τη σπουδαία σκέψη;

 

3. Μαλώνει το Δημαρχείο με τη Μονή, για το ποιος θα πάρει την είσπραξη, πάνω από το σκήνωμα του Αγίου και η ηγουμένη της μονής καλεί τη Χρυσή Αυγή να καθαρίσει το χώρο!

Αυτούς κάλεσε η Αγία γυναίκα και ο δεσπότης ακόμα να τη στείλει στην ερωτική αγκαλιά τους:

 

4. Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε ως τώρα, και ο μέγας κομμουνιστής έγραψε: "Όμως η πρόσκληση αυτή, που προς τιμή της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποποιήθηκε, είχε συγκεκριμένες πολιτικές προεκτάσεις".

Περιποιεί τιμή στην Χρυσή Αυγή, ενώ ταυτίζει τους εθελοντές που μοιράζουν μέλι και πατάτες, βγαίνουν στους δρόμους, ως "αγανακτισμένοι", ζητούν και επιμένουν σε διάφορα ακατανόητα για τα μυαλά τους, με αυτήν. (Μια λέξη, ένας τόσος δα έπαινος από τα χείλη κομμουνιστή, για κάποιους πολίτες που δεν φορούν κομματικό σκούφο, υπάρχει;)

Και τολμούν να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, όταν εμείς λέμε: Το ΚΚΕ στηρίζει Χρυσή Αυγή.

Και μας τελειώνει ο ποιητής των πάντων με τον ισοπεδωτικό τίτλο: "Είναι οι Έλληνες απατεώνες; Σώπα ρε, δεν το πιστεύω!!!" Γι' αυτό χάρηκε κι αποκάλεσε λύκους, τους εθελοντές που μοίρασαν μέλι. Το πέρασε για φάβα Σαντορίνης. Αυτός που είναι ειδικός επί του κομμουνισμού. Είμαστε απατεώνες. Κλέφτες και αρματωλοί (και πάντα αμαρτωλοί).

 

5. Το πέντε και οι επόμενοι ακέραιοι φυσικοί αριθμοί, μαζί με τις υποδιαστολές τους, δεν επαρκούν για να παραθέσουμε καθημερινά περιστατικά επικίνδυνης πολιτικής  βλακείας και διαρκούς αυνανισμού.

Ο Μπρεζίνσκι μπορεί να χαίρεται και να απολαμβάνει, μεγάλος πια σε ηλικία, τους καρπούς των ιδεών και των προτάσεων του.

 

Με λίγα, δείξαμε πως ο  αυνανισμός παίζει σημαντικό ρόλο στη νεώτερη πολιτική ιστορία. Μια μοναχική ιδιωτική υπόθεση εισήλθε στη δημόσια σφαίρα, μετά από χιλιετίες σιωπής, με τις πρώτες χρηματοπιστωτικές κρίσεις και λίγο μετά την ίδρυση της Τράπεζας της Αγγλίας. (Μη γελάτε. Αυτό λέει η ιστορία).

 

Αυτός ήταν ο λόγος που χτες δημοσιοποιήσαμε μια προσωπική επιστολή προς τράπεζα. Μήπως και κάποιος ακόμα καταλάβει πως αλλού είναι ο εχθρός και δουλεύει βάσει σχεδίου.

"Να απελευθερώσουμε τον αυνανισμό από τα νύχια της πλουτοκρατίας, των ΜΜΕ και της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Να επιστρέψει η φαντασία στη θέση όλων αυτών, αλλοιώς θα χαθεί και το τελευταίο ψήγμα σκέψης". (Κίνημα για την απελευθέρωση του αυνανισμού από τη μαλακία που μας δέρνει, πολιτική και άλλη)

 

Ο ρόλος όλων αυτών, που ως παράδειγμα, αναφέραμε, ο ρόλος και της συγκυβέρνησης είναι να υλοποιήσει το επόμενο στάδιο του σχεδίου: με γρήγορους ρυθμούς να μας πάρουν ιδιωτικό και δημόσιο χώρο. Κι έβγαλαν τους μαχαιροβγάλτες στο δρόμο να σφάξουν ανθρώπους, σαν προπέτασμα καπνού. Κι από κοντά οι υπόλοιποι,  ψάχνουν τις λεπτομέρειες των πωλήσεων δικής μας περιουσίας. Και προτιμούν τον φασισμό από τη δημοκρατία. Για να αποσπάσουν την προσοχή μας, από την κύρια "κυβερνητική" απασχόληση.

 

"Κυβέρνηση" είναι το ψευδώνυμο της Ύπατης Αρμοστίας, που έχει εγκαταστήσει στην Αθήνα, η αυτοκρατορία.

Γι' αυτό κι εμείς θυμηθήκαμε τους ριζοσπάστες, που όταν υλοποιήθηκε η "ένωση" της επτανήσου με τη "μητέρα Ελλάδα", για την οποία φυλακίστηκαν , εξορίστηκαν, βιάστηκαν ή εκτελέστηκαν, είπαν περίπου αυτά:

"Δεν είναι αυτό που θέλαμε. Με την "ένωση", η Ύπατη Αρμοστία μεταφέρθηκε από την Κέρκυρα στην Αθήνα".

Ακόμα, ζούμε κάτω από καθεστώς ύπατης αρμοστίας.

 

Εμείς μια υπόσχεση έχουμε μόνο να δώσουμε κι αυτή μόνο στον εαυτό μας:

Δεν θα χάσουμε τη μπάλα. Ξέρουμε τον ένοχο και είναι γνωστή η αιτία. Έχουμε πόλεμο.

 

ΥΓ: Στο χωριό μου, μετά απο κατάπνιξη εξέγερσης, οι τότε πραιτωριανοί της τότε αυτοκρατορίας βίασαν όλες τις γυναίκες του χωριού (Υποθέτω πως άφησαν τις γερόντισες απείραχτες) . Ίσως να είμαστε σπορά μιας ανεπιθύμητης γέννας. Και μάλλον είμαστε. Ίσως, γι' αυτό μας φορολογούν, όχι γιατί έχουμε εισόδημα, αλλά  επειδή απλώς  υπάρχουμε.

Η μαλακία πάει στα σύννεφα κι εμείς θέλουμε αερόστατο για να τη φτάσουμε. (Στην εικόνα,  ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)