Share |

Πάρτι σπατάλης στις τουριστικές εκθέσεις

Οι άνθρωποι δε βάζουν μυαλό και συνεχίζουν, με περισσή υποκρισία, να κοροϊδεύουν τους πολίτες ότι δήθεν στις εκθέσεις που παρευρίσκονται προσφέρουν υπηρεσίες για το συμφέρον τους.

Του Κωνσταντίνου Μπρεντάνου*

“Σε κάθε τουριστική έκθεση που διεξάγεται στο εξωτερικό, η Ελλάδα γίνεται περίγελος από το μεγάλο αριθμό παρατρεχάμενων, πολιτικών, αιρετών αξιωματούχων των δήμων και των περιφερειών και πληθώρα υπαλλήλων, που παριστάνουν τους «ειδικούς» στη χάραξη  της στρατηγικής μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού.
Οι άνθρωποι δε βάζουν μυαλό και συνεχίζουν, με περισσή υποκρισία, να κοροϊδεύουν τους πολίτες ότι δήθεν στις εκθέσεις που παρευρίσκονται προσφέρουν υπηρεσίες για το συμφέρον τους.
Αλήθεια, γιατί δε μας λέτε κύριοι, είδατε και από άλλες χώρες τόσους πολλούς παρείσακτους, όσο εσείς, να γυροφέρνουν τα περίπτερα της έκθεσης χωρίς καμιά αρμοδιότητα;
Προφανώς και όχι, διότι οι άλλες χώρες δεν επιτρέπουν σε αναρμόδιους να ξοδεύουν τα χρήματα των φορολογουμένων για να κάνουν προσωπικά ταξίδια,  ακόμα και αν πρόκειται για πολιτικούς, περιφερειακούς, αυτοδιοικητικούς, πόσο μάλλον αν πρόκειται για απλούς  υπαλλήλους.
Διότι οι άλλες χώρες έχουν προνοήσει ότι στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις πρέπει να πηγαίνουν ΜΟΝΟ αυτοί που ξέρουν και μπορούν να εκπροσωπήσουν και να προωθήσουν  τα επιχειρηματικά συμφέροντα των χωρών τους.
Όλοι οι άλλοι κάθονται στις καρέκλες τους και δουλεύουν σκληρά για να αναδείξουν τους προορισμούς τους μέσα από ποιοτικές υποδομές και υπηρεσίες, δημιουργώντας έτσι ελκυστικές αγορές που προσελκύουν το ενδιαφέρον των τουριστών.
Παρόλα αυτά, εσείς κύριοι αξιωματούχοι της καταχρεωμένης Ελλάδος συνεχίζετε το χαβά σας ..
Δε βάζετε μυαλό ούτε τούτη την ύστατη ώρα που οικονομικά βουλιάξαμε, ενώ εσείς συνεχίζετε να μην παράγετε έργο στον τομέα ευθύνης σας και να σπαταλάτε τα χρήματα που προέρχονται από τη σκληρή φορολογία του λαού και από τις περικοπές των μισθωτών και των συνταξιούχων για τα προσωπικά σας ταξίδια.
Έλεος πια, σεβαστείτε επιτέλους το λαό που σας εξέλεξε.”

* Ο Κωνσταντίνος Μπρεντάνος είναι Πρόεδρος Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

ΠΗΓΗ: e-kefalonia.net

---

ΣΗΜ."Ι": Ο κ. Μπρεντάνος έχει δίκιο, όταν αναφέρεται σε όλη την άλλη Ελλάδα. Έτσι γίνεται. Εξαιρείται η Κεφαλονιά, η οποία έχει μια πολύχρονη παράδοση "επιτυχημένων" εμφανίσεων σε όλες τις τουριστικές εκθέσεις, από συστάσεως τουρισμού. Μάλιστα, όλα αυτά συμβαίνουν , στα πλαίσια μιας ορθής διαχείρισης, όπου όλοι οι συμμετέχοντες έχουν σαν μόνη έγνοια την αύξηση του τουρισμού προς το νησί μας. Γι' αυτό πάμε καλά.

MISS SAXOVAYA (από άλλο πάρτυ, αυτή)

-----

 

Σκίτσο:  Δον ΨΥΧΩΤΗΣ, "BALLONESCAPE". "Mπαλονοδραπέτευση"!!!! (Η μετάφραση των ευφυιών τίτλων και υπότιτλων του Δον, θα γίνεται κατά τις ορέξεις μας. Ουδεμία σχέση θα έχουν με την πραγματικότητα του Δον.  )