Share |

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ & σια

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

Ηλεκτρονική Εφημερίδα - jkam39@Gmail.com

Αρ. Φύλλου 43 21 Μαρτίου 2011

 

 

Με την ευκαιρία της παρουσίας των συναδέλφων της περιφέρειας στην Αθήνα για την Γ.Σ. του ΣΥΕΤΕ, την Κυριακή 13-3-2011 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, συγκλήθηκε το ΚΕ. ΣΥ. Ο της ΔΗ. ΣΥ. Ε.(ΠΑΣΚΕ) ΕΤΕ.

Το ΚΕντρικό ΣΥμβουλευτικό Οργανο που αποτελείται από 80 περίπου μέλη και κατά περίπτωση μετέχουν και άτομα που έχουν συνταξιοδοτηθεί αλλά παραμένουν στο στενό πυρήνα της ηγεσίας της ΠΑΣΚΕ είναι μια παρασυναγωγή που μετέχουν συνάδελφοι οι οποίοι μόνο ακούνε, σχεδόν ποτέ δεν μιλάνε και ψηφίζουν κατά τεκμήριο ομόφωνα τις αποφάσεις της ηγεσίας….

Μια από τις ιστορικές αποφάσεις  του-κατ’ επίφαση- δημοκρατικού αυτού οργάνου είναι και η επικρότηση του πραξικοπήματος στο ΤΥΠΕΤ τον Οκτώβρη του 2009 με τη καθαίρεση του νόμιμου προέδρου και τη σύμπραξη ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στο προεδρείο του ΤΥΠΕΤ με τα γνωστά αποτελέσματα που έχουν βάλει το Ταμείο σε περιπέτειες… Πάντως τα μέλη του οργάνου στη συνεδρίαση της 13-3-2010, διασκέδασαν αρκετά και επικράτησε θυμηδία όταν άκουσαν το πρόεδρο της ΓΣΕΕ, τον «αγωνιστή» Γ. Παναγόπουλο να λέει ότι θα μπλοκάρει …τη νομοθετική ρύθμιση για τη μείωση των αποδοχών των τραπεζοϋπαλλήλων που προβλέπεται από το Μνημόνιο νο 4 σε συνεργασία με τους συναδέλφους μας Δ. Κουσελά και Χ. Πρωτόπαπα που έχουν αποδείξει ότι προασπίζουν τα συμφέροντα του κλάδου και των εργαζομένων γενικότερα…

 

 

 

Μετά από αυτό, αναταραχή επικρατεί στο Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε. που φάνηκαν να αιφνιδιάζονται με αυτή την εξέλιξη και έδωσαν εντολή στους κ.κ. Τόμσεν, Μαζούχ και Ντερούζ να αποχωρήσουν από τη χώρα φοβούμενοι τα χειρότερα!

 

ΣΥΕΤΕ( Σύλλογος Εργαζομένων Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος)

ΤΥΠΕΤ( Ασφαλιστικό ταμείο των εργαζομένων)

 

(Για την αντιγραφή Georgios Trs)

(σκίτσο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ: "buy life" ) or bye, life , Δον. Ή και τα δυο μαζί, σε ένα.