Share |

ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

Πολιτική πράξη, πραξικόπημα κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας και προδοσία ισάξια εκείνης του Ιουλίου του 1974 συνιστά η αποδοχή ρεύματος από τα κατεχόμενα. Προσφέρει επίσημη αναγνώριση στο παράνομο Καθεστώς και νομιμοποίηση των διχοτομικών κατοχικών δεδομένων και δημιουργούνται νέα τετελεσμένα συνδιαλλαγής δύο Κρατών τα οποία είναι η επιδίωξη των Τούρκων.

Πρόκειται για αφελή πολιτική πράξη, την ίδια με εκείνη της αποδοχής των Εμπορευματοκιβωτίων. Όπως τότε δεν μπόρεσε η Ηγεσία να εκτιμήσει σωστά την ενέργειά της, με αποτέλεσμα να ζούμε σήμερα μια αχρείαστη τραγωδία , έτσι και τώρα με το ηλεκτρικό ρεύμα μας οδηγεί σε νέες χειρότερες περιπέτειες.

Πυροδοτεί το φιτίλι της ωρολογιακής βόμβας που λέγεται Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία η οποία συντηρείται στα θεμέλια της Κυπριακής Δημοκρατίας και της ύπαρξης του Κυπριακού Ελληνισμού.

Καμιά ανάγκη δεν δικαιολογεί τέτοια πράξη.

Καλούμε την Αρχή Ηλεκτρισμού και τους Βιομήχανους να μην γίνονται συνεργοί στο ξεπούλημα της πατρίδας για 70 MW.

Πρέπει να αντέξουμε και να δώσουμε τις σωστές λύσεις οι οποίες δεν θα ανοίγουν τον τάφο μας.

Έλεος πλέον.

Αδούλωτη Κερύνεια
16/07/2011

~~~~~~~~~~~~~

ΝΑΙ στην Αδούλωτη Κερύνεια
"το ανθρώπινο πάθος για επιστροφή εκφράζει η Αδούλωτη Κερύνεια από το 1974 μέχρι σήμερα, με τη συνέπεια κρίσης, εκτίμησης και αξιολόγησης καταστάσεων και πολιτικών εξελίξεων, που μας οδήγησαν στην τεκμηριωμένη θέση και άποψη ότι, με λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, δεν εξασφαλίζεται η επιστροφή μας."
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2010/02/blog-post_18.html

Aνοικτή Επιστολή Προς Τους Τουρκοκυπρίους
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

 

ΣΗΜ."Ι" : Είναι συγκλονιστικά στην αλήθεια τους τα κείμενα στα οποία παραπέμπει το κυπριακό indymedia. Εμείς, οι Ελλαδίτες δεν έχουμε ιδέα, για τα παιχνίδια που παίχτηκαν και χάθηκαν στην Κύπρο.  και ακόμα παίζονται. Χαμένοι στην πληροφόρηση και τις "ιδεολογίες" μας, χάσαμε ένα κομμάτι της πατρίδας και τώρα απειλείται ολόκληρη. Και αυτό που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει είναι πως την πατρίδα τους έχασαν και οι τουρκοκύπριοι , όπως τη χάνουν κάθε μέρα οι τούρκοι της γείτονος και όπως θα συμβεί στη Θράκη, όσο κρατά τα ηνία της διακυβέρνησης η "εθνοπροδοσία όλων των κομμάτων".

Οι τουρκοκύπριοι ζητούν ενιαία και αδιαίρετη Κύπρο και τα κόμματα σε Ελλάδα και Κύπρο διαπραγματεύονται σύνορα στην Κύπρο και νοιάζονται μόνο για το πως θα χρυσώσουν το χάπι.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ, ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΟΓΟΥΣ.