Share |

Σήκωσες τη μπάρα; 200 ευρώ! - Δεν πλήρωσες εισιτήριο; Χειροπέδες!

Εκτός αν είσαι Τσουκάτος ,Μαντέλης! ή ληστής πασοκος*!!!(όλοι οι πασόκοι δεν είναι ληστές).

 

Στο παιχνίδι μπαίνουν και οι κάμερες, αφού πλέον θα ελέγχονται και από αστυνομικούς ή τροχονόμους των διοδίων και έτσι δεν χρειάζεται καν... αστυνομικό μπλόκο.

Τη φωτο-κλήση θα τη φέρνει ο ταχυδρόμος.Μετά την τροπολογία που κατατέθηκε όποιος αρνηθεί να πληρώσει διόδια θα παίρνει πρόστιμο 200 ευρώ και πιθανότατα θα του αφαιρείται και το δίπλωμα ή η άδεια του αυτοκινήτου για 20 ημέρες.

Όπως με όλες τις παραβάσεις του ΚΟΚ αν δεν πληρωθεί άμεσα η κλήση πάει στην εφορία και μέχρι να πληρωθεί και εκεί ο παραβάτης δεν παίρνει φορολογική ενημερότητα κλπ.

Τα εισιτήρια

Για όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο η τροπολογία προβλέπει πρόστιμο, όπως και σήμερα 60 φορές πάνω την τιμή του εισιτηρίου, αλλά και φυλάκιση τριών μηνών καθώς πλέον η παράβαση θεωρείται πλημμέλημα. Βέβαια η ποινή θα είναι εξαγοράσιμη...

Όλα αυτά καθώς το να μην δώσει κάποιος 1,20 ή 1,40 όπως λέει η τροπολογία... βάζει σε κίνδυνο την ίδια τη λειτουργία και τη βιωσιμότητα των αστικών συγκοινωνιών...

 

Άλλη απορία, ενός "μαλάκα",  με το σκάνδαλο Κοσκωτά ποιος είχε πάει φυλακή από αυτόν που δωροδοκούσες  κ. Κοσκωτά?

Η περίφημη φράση για τον Μαυράκη της ΔΕΗ έιπαμε να κάνουμε ενα δωράκι στον εαυτό μας αλλά όχι και τόσα χρήματα(δεν θυμάμαι το νούμερο) ποιος άραγε την είχε πεί ??? 

Πάντως οχι ο  Χατζηπετρής που λέιει κι ο Κηλαηδόνης??

*πασοκος είδος ανθρωποειδούς που προήλθε απο την διασταύρωση της "Αλλαγής" με τον "Εκσυγχρονισμό".

Σοσιαλιστής και αλλο πασοκοσοσιαληστρής ειδικά μετά το 81....