Share |

ΣΠΙΘΑ book

Eγγραφές - πρωτοβουλίες - εκδηλώσεις

Το Κίνημα των πολιτών.

ΌΧΙ ΚΟΜΜΑ -ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ

1. Spithabook

2. H ιστοσελίδα: http://www.spitha-kinima.org/

3. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ (εμείς γραφτήκαμε)

4. Facebook

Αγαπητοί φίλοι,

Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία. Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.

----

Το πρώτο Ελληνικό Wiki Ανεξάρτητων Πολιτών ΣΠΙΘΑ αποτελεί πραγματικότητα

Δημιουργήσαμε σε ασφαλές μέρος στον πλανήτη (όχι πυρηνικό καταφύγιο :-) το πρώτο Wiki για τη δημιουργία και το συντονισμό των εκατοντάδων επιτροπών ΣΠΙΘΑΣ. Δουλεύουμε ολοταχώς.

Οι φίλοι που θέλουν να δημιουργήσουν επιτροπές μπορούν να εγγραφούν στο wiki (είναι δωρεάν & πανεύκολο).

Ένα μεγάλο μπράβο από τους φίλους της ΣΠΙΘΑΣ για τους εκατοντάδες πλέον που μπαίνουν στο Wiki και ξεκίνησαν τη δημιουργία των επιτροπών τους! Τα links αρχίζουν από κόκκινα (δεν υπάρχει) να γίνονται μπλέ (υπάρχει).

ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ θα βρεθεί...

το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ΒΡΕΘΕΙ

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!

Η σπίθα θα γίνει φωτιά

"Βάζω εγώ σήμερα μια σπίθα και περιμένω ν' ακολουθήσουν κι άλλες. Μέχρι η σπίθα να φουντώσει και να γίνει η καθαρτήρια φωτιά που θα μας σώσει." - Μίκης Θεοδωράκης

"I am just putting a spark today and will be waiting for more to follow. Until the spark flares up into a purgatory fire which will save us." - Mikis Theodorakis