Share |

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Αγαπητέ Γιώργο,

Γιατί δεν δίνεις ΕΣΥ το καλό παράδειγμα να κλείσεις στη φυλακή δύο από τους εκατό περίπου κλέφτες υπουργούς που γνωρίζεις και γνωρίζω, ενδεικτικά σου θυμίζω

1.- ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ( που δεν έχει υπηρετήσει ούτε τη στρατιωτική του θητεία και μια ζωή ήταν ανεπάγγελτος ) τώρα ωστόσο διαμένει σε υπερπολυτές σπίτι στην ακριβότερη οδό της Αθήνας την Διον. Αρεοπαγίτου, για ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?

2.- ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ κι αυτός, έχτισε υπερπολυτελή βίλλα στην Πεντέλη τριώροφη, αυτός ο κύριος δεν είχε ούτε τσιγάρα να καπνίσει πριν πάρει τίτλους. ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

ΔΙΩΞΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ γνωστό ΝΥΝ υφυπουργό που πριν από τον πλούσιο γάμο του απέκτησε δύο διαμερίσματα στο Κολωνάκι, το ένα βρίσκεται στην οδό Ζαλοκώστα και το άλλο στην Πατρ Ιωακείμ κι αυτόν τον θυμάμαι να μην έχει κάλτσες να φορέσει . ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?

Αντι λοιπόν να μειώνεις του συνταξιούχου τα λεφτά που είναι οι κόποι μιας ζωής, κλείσε στη φυλακή αυτούς και πάρτους τις περιουσίες και δώσε τα λεφτά στον κόσμο.

Θα ακολουθήσουν κι άλλοι

ΣΤΑΘΗΣ Β. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ