Share |

Τα "παλαβά" των επαγγελματιών της πολιτικής

  • Έχουμε ένα μεγάλο σεβασμό στον Μανώλη Γλέζο. Όχι μόνο για το παρελθόν του, αλλά και γιατί πρότεινε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκινήσει η εφαρμογή της (άμεσης) Δημοκρατίας, με την κλήρωση του 30% της Κεντρικής Επιτροπής. Ο Μανώλης Γλέζος, όπως εγώ και το 99,9999% των Ελλήνων, δεν ήξερε πώς παίζεται το παιχνίδι με το χρήμα. Και δεν ξέρει, ακόμα. Εμείς ζώντας στο πετσί μας αυτό το παιχνίδι μάθαμε και το κάναμε πολιτική σημαία. Όμως, οι Σαμαροβενιζέλοι γιατί τολμούν και κάνουν "σημαία" τα "παλαβά" του Γλέζου;
  • Μ'αρέσει που ο Σαμαράς είπε ότι τα (παλαβά) λεγόμενα του Γλέζου περί αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού θα προκαλέσουν bank run. Έχει ξεχάσει το αμόκ αυτοματοποιημένων κατασχέσεων λογαριασμών οφειλετών (σ.τ.σ. που έχουν προκύψει από παράλογη φορολογία) του Θεοχάρη και μάλιστα χωρίς αντίστοιχη διαδικασία διόρθωσης σε περίπτωση λάθους. Ο Γλέζος μίλησε περί αναγκαστικού δανεισμού αλλά ο Σαμαράς τον κάνει αφ'ότου εξελέγη. Απλώς τον λέει ΕΝΦΙΑ, εισφορά αλληλεγγύης, φόρο πολυτελούς διαβίωσης, τέλος επιτηδεύματος, κατάργηση αφορολόγητου κλπ. Πιο υποκριτής πεθαίνεις.(Βασίλης Μασέλος)
  • Κόζα Νόστρα (ΠΑΣΟΚΕΛΙΑ) και Καμόρα (ΝΔ) ... Η κυβερνητική μαφία εν δράσει 24 ώρες την ημέρα σε όλα τα κανάλια ... με την ευγενική προσφορά των κατά Λάκυ "Μπένυ" Λουτσιάνο εκτσογλανισμένων φορολογουμένων και την ευγενική χορηγία του αρχινονού Capo Σαμαρά ... και ο Πρετεντέρης δημοσιοποιεί αξιόπιστα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων ..(Νικ.Καρατσόρης)
  • Όποιος θέλει να μάθει για το κρυφό χρέος των Τραπεζών και το πώς αυτές στηρίζονται, την ώρα που οι περιουσίες των Ελλήνων απαλλοτριώνονται, ας δει εδώ: Άρθρο - Σχόλιο Βαρουφάκη πάνω σε άρθρο των New York Times.
  • Οι Τράπεζες λαμβάνουν δάνειο με επιτόκιο 7-13%! Όχι από τις αγορές αλλά από την ΕΚΤ(ΤτΕ). Να γίνετε φίλοι με τον Νικόλα Καρατσόρη, για να μαθαίνετε για τον σκοτεινό κόσμο του χρήματος.
  • Η σχέση μας με τους  πολιτικούς "-ισμούς" , τους επαγγελματίες της πολιτικής και τα κομματικά ιερατεία είναι βαθύτατα αρνητική.  "Εκπαιδεύουν" το λαό προς την κατεύθυνση της ηλιθιοποίησης. Ηθελημένα( από σκοπιμότητα) ή άθελα(από ανικανότητα). Πρώτον: τον καθηλώνουν, όταν ο καθένας δείχνει για δρόμο εξόδου από το σήμερα κι ένα διαφορετικό σημείο του ορίζοντα. Κάνουν ότι μπορούν για να καταστρέψουν κάθε ενωτική πρωτοβουλία του λαού, επιμενοντας στην δική τους ιδεολογική ταυτότητα και "ενότητα". Δεύτερο: Λέγοντας ψέμματα για την αιτία του κακού, όντας χρηματοδοτούμενα όργανα των τραπεζιτών. 
  • Και, ήδη, κατηγορούν το λαό για αυτό που διαφαίνεται ότι θα ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές. Κατηγορούν το λαό όσοι έχουν συμβάλλει στη διατήρηση του Ολιγαρχικού πολιτεύματος, μέσω της έλλειψης αποτελεσματικών και ειλικρινών προτάσεων διαφυγής και της εκπαιδευτικής αποβλάκωσης του λαού.

Golden Boy πολυεθνικών και σύμβουλος πλέον της ΕΤΕ έρχεται με απόσπαση στην Κεφαλονιά  ελληνοαμερικανός, που δηλώνει θρασύτατα στους κύκλους του ότι σκοπεύει να πολιτευτεί!!!
Οι σύμβουλοι της Εθνικής τράπεζας δεν είναι υπάλληλοι αλλά το ειδικό "σώμα" στελεχών  της διοίκησης της τράπεζας με μισθολόγια παροχής υπηρεσιών στα 4-5.000 ευρώ.
Τι ενδιαφέρον παρουσιάζει άραγε η Κεφαλονιά για τον αμερικανοτραφή φερέλπιδα;  το ΤΑΙΠΕΔ, οι παραλίες ή τα κόκκινα τουριστικά δάνεια???

  το Ithacanet θα τον καλωσορίσει με τις τιμές που του αξίζουν και επωνύμως...

(ΙΑΒΕΡΗΣ Ο ΤΑΦΙΟΣ)

  • Τίποτα δεν είναι παλαβό. Όλα είναι στημένα.