Share |

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ

(σημ: Η οικογένεια μετέχει στο κεφάλαιο όλων των κεντρικών τραπεζών του πλανήτη, πλην 5: Β.Κορέα, Κούβα, Ιράν, Σουδάν, Λιβύη (ως χτες) )

 

Στις τράπεζες BlackRock, Barclays Bank, Norges Bank Investment, Neuberger Berman LLC, Goldman Sachs , Fidelity οι Ρότσιλντ είναι είτε ιδρυτές είτε μεγαλομέτοχοι. Οι τράπεζες αυτές έχουν έντονη παρουσία στον Ελληνικό χώρο και διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ τους αλλά και με πιστοληπτικούς οίκους αξιολόγησης.

Ας πάρουμε μια στοιχειώδη εικόνα των μεταξύ τους σχέσεων.
1) Η BlackRock είναι ο 3ος μεγαλύτερος επενδυτής στη Goldman Sachs κατέχοντας το 3, 95% των μετοχών της.
2) Η Norges Bank Investment είναι σημαντικός μέτοχος της Goldman Sachs.
3) Η BlackRock είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Barclays Bank με 8% των μετοχών της.
4) Η Νορβηγική Norges Bank Investment είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της BlackRock με 7,3% των μετοχών της.
5) Η Neuberger Berman LLC είναι o 7ος επενδυτής της BlackRock
6) Η Fidelity είναι ο όγδοος μεγαλύτερος μέτοχος της BlackRock
.
7) Η BlackRock είναι μεγαλομέτοχος στους οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s και S&P
8) Η Fidelity είναι ο μεγαλύτερος ίσως μέτοχος του οίκου Moody’s
9) Η Norges Bank Investment είναι μεγαλομέτοχος του οίκου Fitch.
10) Η Neuberger Berman LLC είναι μεγαλομέτοχος του πιστοληπτικού οίκου Moody’s με ποσοστό 2,71%. 

Ας έρθουμε και λίγο στην Ελληνική πραγματικότητα:
1) Η BlackRock είναι η αρμόδια εταιρεία για τον έλεγχο των δανειακών χαρτοφυλακίων των Ελληνικών τραπεζών επιτρέποντας να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες πολύ σημαντικές για κερδοσκοπικές δραστηριότητες.
Γιατί η κυβέρνησή μας ανάθεσε μια τέτοια σημαντική δραστηριότητα σε μια τράπεζα που έχει τους πιο ισχυρούς δεσμούς με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ύποπτους για κερδοσκοπική δραστηριότητα;
2) Η BlackRock το 2010 ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής στο Χ.Α με μετοχές στη ΔΕΗ και σε Ελληνικές τράπεζες όπως η Εθνική τράπεζα και η Eurobank. 
3) Η Norges Bank Investment μέχρι το 2010 ήταν ο μεγαλύτερος επενδυτής στο Χ.Α
4) Η Norges Bank Investment ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που πούλησαν μαζικά μετοχές της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, περίπου 1,7 εκατομμύριο μετοχές στο τελευταίο τρίμηνο του 2009 προκαλώντας την κατάρρευση του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Κίνηση απλής κερδοσκοπικής στρατηγικής ή κερδοσκοπικής τακτικής με απώτερο στόχο την εκμετάλλευση της χώρας μας μέσα από την διάλυσή της;
5) Είναι πολύ βασικό να αναφέρουμε ότι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Noble Energy της εταιρείας δηλ. που ανέλαβε την εξόρρυξη του φυσικού αερίου είναι η Fidelity με διευθυντή τον Μπιλ Ρότσιλντ

Αγαπητοί φίλοι ας παρατηρήσουμε τη δύναμη του οίκου Ρότσιλντ και τη δυνατότητα χειραγώγησης της οικονομίας μιας χώρας μέσα από το τραπεζικό, το χρηματοπιστωτικό σύστημα και τις πολυεθνικές εταιρείες. 
Δεν θα διατυπώσω καμία συνωμοσιολογική θεωρία. Θα διατυπώσω μόνο ένα ερώτημα: Παρατηρώντας ακόμη και τον περιπτερά της γειτονιάς μου να κάνει μαμουνιές για να αυξήσει το κέρδος του είναι δυνατό οι Ρότσιλντ, που δεν έχουν και το καλύτερο όνομα στις εμπορικές συναλλαγές, να μην έχουν εκμεταλλευτεί παράνομα την διεθνή κρίση; Πηγαίνω και πιο μακριά: με τη δύναμη και τη διαπλοκή του κεφαλαίου που διαθέτουν θα τους ήταν δύσκολο ακόμη και να την προκαλέσουν;
Το να ρίχνουμε τα πάντα στην ανικανότητα τη δική μας ή στην ανικανότητα των κυβερνήσεων των άλλων λαών είναι όχι μόνο άστοχο αλλά και επικίνδυνο καθώς ενδέχεται να αφήνουμε έτσι τους μεγαλύτερους ίσως παίκτες και υπαιτίους της διεθνούς οικονομικής κρίσης να κυκλοφορούν ανενόχλητοι προετοιμάζοντας την κερδοφορία τους από τις επόμενες κρίσεις. Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να συσταθεί μια ομάδα που θα ερευνήσει επιτέλους σοβαρά όλα αυτά τα μεγαθήρια του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου με τα οποία σήμερα ερωτοτροπούν ξεδιάντροπα όλες σχεδόν οι κυβερνήσεις του κόσμου υπερχρεώνοντας τους λαούς και ξεζουμίζοντάς τους.

 

υπογραφή

ανώνυμος εν αποστρατεία

 

 

Σημ 2η: Η Blak Rock μετέχει και στο κεφάλαιο της ΆΛΦΑ, την οποία "ελέγχει", όπως και τις άλλες τράπεζες στο κεφάλαιο των οποίων μετέχει!!!!)

 

 

(Εικόνα Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)