Share |

Χαμένοι και καμμένοι κάνουμε χάζι

(Και να μην το ξεχνάμε: Η αριστερά φτιάχνει τα δεξιά κόμματα και τα δύο μαζί φτιάχνονται και φτιάχνουν το ολιγαρχικό καθεστώς ή πολίτευμα).

 

Από τη διακήρυξη του κ. Πάνου Καμμένου :
 Ο φορέας αυτός:

  •  "1. Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας"...

Και μας λέει:

  •  "Πιστεύουμε στο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και επιδιώκουμε στην ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων"...
  • "Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά,όπου το παραγόμενο προϊόν κατανέμεται δίκαια...."

 

Ποιος του είπε πώς εμείς πιστεύουμε στην "κοινοβουλευτική δημοκρατία"; Εμείς πιστεύουμε στη "δημοκρατία", σκέτη.Ο "Καφές και η δημοκρατία", (αχ, Αζίζ Νεσίν) απολαμβάνονται σκέτοι κι έχουν στενή σχέση. Ενίοτε ο καφές έχει το κάτι τις του μέσα. Η δημοκρατία ποτέ. Αλλιώς, δεν είναι δημοκρατία.

 

 36% τα καθεστωτικά ΜΜΕ και ερευνητικά κέντρα κοινής γνώμης στην καθεστωτική κατασκευή του κ. Καμμένου. Μέσα σε λίγες ώρες!!! πότε πρόλαβαν;

 Έχουμε και λέμε: Ο ΛΑ.Ο.Σ. γίνεται Χρυσή ΑΥΓΗ. Η ΝΔ> "Ανεξάρτητοι Έλληνες", το ΠΑΣΟΚ > ΔΗΜΑΡ και μένουν ως έχουν ΚΚΕ και Τσίπρας με κάτι πόντους παραπάνω.
Υποψιαζόμαστε πως  η πολιτική των καθεστωτικών ΜΜΕ και εταιρειών δημοσκοπήσεων μπορεί να πάψει να είναι στραμένη στη μη αυτοδύναμη κυβέρνηση και συνεργασία υπό τον Παπαδήμο.

Με λίγες ακόμα δηλώσεις νομιμοφροσύνης στο "κοινοβουλευτικό πολίτευμα", στην "ενωμένη ευρώπη" και προφανώς στο νόμισμα της και στην "ελεύθερη αγορά", ο Παπαδήμος και η συγκυβέρνηση δεν θα χρειαστoύν, αφού  η ίδια δουλειά μπορεί να γίνει από τον "Καμμένο", με αυτοδύναμη κυβέρνηση.

 Δεν υπάρχει, ακόμα , θέση για τον Καζάκη. (Η έμφαση στο "ακόμα").

 Καλό ταξίδι. Οι χριστιανικές και εθνικοπατριωτικές κορώνες της διακήρυξης είναι το γυαλιστερό σελοφάν στο περιτύλιγμα, όταν πηγαίνουμε  κάτι για δώρο. Όταν ανοίξουμε το κουτί, δεν ξέρουμε αν θα είναι αυτό της Πανδώρας ή των τραπεζιτών. Λέγεται και  δόλωμα.

 Πάλι, όμως, λογαριάζουν χωρίς τον σιωπηλό ξενοδόχο, που στις πλατείες ζήτησε δημοκρατία. (Δεν τον αγνοούν, εντελώς: Έχουν αφήσει την "αμεσοδημοκρατία" για εσωκομματική κατανάλωση. Αυτό το τελευταίο είναι η μεγάλη πολιτική παρακαταθήκη ενός λαού, που μιλά την ελληνική γλώσσα και ξέρει τι θα πει η λέξη "δημοκρατία", δίχως επίθετα, τζιριτζάτζουλες  και νεωτεριστικά σορόπια και "διαφωτιστικές" ερμηνείες).

 Για όσους, πιθανά, να έχουν λησμονήσει τι περίπου είναι η ελληνική λέξη "δημοκρατία", ας δώσουμε έναν ορισμό που βρήκαμε κάπου:

 1. :

- Δημοκρατία, ως διαδικασία, είναι το πολίτευμα που προσπαθεί να πραγματώσει, κατά το δυνατόν, την ατομική και συλλογική αυτονομία* , και το κοινό καλό όπως αυτό ορίζεται από την αντίστοιχη κοινότητα, τοπική, περιφερειακή, εθνική.

 - Δημοκρατία, ως καθεστώς, είναι το πολίτευμα στο οποίο όλες οι ρητές εξουσίες, νομοθετική, δικαστική, εκτελεστική, οικονομική, ανήκουν σε όλους, και είναι πραγματικά ανοιχτές με όρους ισηγορίας και ισονομίας στη συμμετοχή όλων.

  Μετά το 1. , ας βάλουμε κι ένα ωραίο 2. :

Δημοκρατία , με το νόμισμα της να ελέγχεται από τους "μισητούς" τραπεζίτες ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ. (Μούγκα και στη Στρούγκα,για το "ασήμαντο" αυτό θεματάκι, ΟΛΟΙ τους, συμπεριλαμβάνομένου του "αντιμνημονιακού", "αντιστασιακού" και "αγωνιστή" υπέρ των λαϊκών δικαιωμάτων).

 Καλό ταξίδι.

Εμείς, ειλικρινά,  χαιρόμαστε για τις εξελίξεις, παρά την κριτική μας: Το "παλιό" διαλύθηκε, χάρις στην σφριγιλή αντίθεση του ελληνικού λαού. (Αχ βρε Σαμαρά, δεν θα γίνεις ποτέ πρωθυπουργός! Όμως, το ήξερες.  Ποιο, άραγε, να ήταν το αντάλλαγμα  για να εγκαταλείψεις τη φιλοδοξία του πρωθυπουργού, ψηφίζοντας το μνημόνιο β΄, αυτό της εθνοπροδοσίας;  Και ο γνωστός κωλοτούμπας ήξερε πως με την τελευταία του κωλοτούμπα το κόμμα θα διαλυόταν.  Το καθεστώς χρειάζεται μια πιο σκληρή ακροδεξιά και όλα έχουν την τιμή τους). 

 Εμείς εδώ θα είμαστε, αλλά όχι με σταυρωμένα τα χέρια.
 Μ' ένα μεγάλο χαμόγελο, θάμαστε και θα κάνουμε χάζι. (Μερικοί κακοί της παρέας, γελάνε από μέσα τους, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούμε να το αποδείξουμε)

 ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ, όμως,  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ, όχι το ποσό, αλλά τη ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ. ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΩΝ" "ΗΓΕΤΩΝ", ΠΟΥ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ", ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ, διά της εις άτοπον απαγωγής/με τη μέθοδο του αποκλεισμού,  ΠΩΣ Η ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΜΕΤΩΠΩΝ, ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

 

 Είναι πολύ εύκολο να αποδείξεις πως υπάρχουν κάτι λογαριασμοί στις τράπεζες, πιθανά στην Ελβετία, που τις λένε "μαύρες τρύπες", γιατί δεν φαίνονται με γυμνό μάτι και ότι πέφτει μέσα χάνεται.
 Είναι πολύ εύκολο να το αποδείξεις, αρκεί να μας δώσουν τα κλειδιά τους. Είναι δυνατόν να υπάρχει δημοκρατία, χωρίς να υπάρχει διαφάνεια στη διακίνηση του χρήματος; Χωρίς να μπορεί ο πολίτης να ξέρει ποιος καταθέτει τι; χα, χα, χα. Για μερικούς πολιτικούς ηγέτες , η απάντηση είναι ΝΑΙ. (Τι "μερικούς";  Για ΟΛΟΥΣ τους προβεβλημένους).
 "Προσωπικά δεδομένα" είπατε; Πόσα χρόνια ζωής έχουν αυτές οι γραμματικές συνθέσεις;
 Πολύ λιγότερα από την ελληνικής ετυμολογίας λέξη, που περιγράφεται και γράφεται ως "δημοκρατία".

Την γλώσσα μας έδωκαν ελληνική, που λέει και ο ποιητής. Ευτυχώς, λέμε εμείς και ο πλανήτης περιμένει τους έλληνες και όχι τους καμμένους δήθεν ανεξάρτητους έλληνες.

 ΥΓ.
Από τη σπουδαία διακήρυξη των 197.000 ανθρώπων, μάθαμε και κάτι άλλο. ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑ!  (Πώς τους μέτρησε; 46.000 ως χτες ήταν οι φίλοι στο facebook και 14.000 όσοι είχαν τοποθετηθεί σε αυτό):

 Μάθαμε από τη διακήρυξη των "ανεξάρτητων" " ελλήνων" του Καμμένου, πως υπάρχουν στη ζωή μας "κανόνες ελεύθερης αγοράς" και σε αυτούς πρέπει να δίνουμε όρκο, αμέσως μετά από αυτόν που δίνουμε στην Παναγία!!!!

Με βάση αυτούς τους "ελεύθερους" κανόνες, το χρήμα πρέπει είναι εμπόρευμα και μάλιστα, μονοπωλιακής ιδιοκτησίας κάποιων λίγων. Επίσης, με τους ίδιους κανόνες, επιτρέπεται να χάνονται ζωές, δουλειές και περιουσίες, αλλά  χρηματοδοτούνται οι τράπεζες. Ή μήπως, χάρις στους "ανεξάρτητους" του Καμμένου, θα πάψουν οι τράπεζες και το κράτος να μεθοδεύουν πάρσιμο σπιτιών.

Μπορεί. Μπορεί αυτή η ελπίδα να είναι κρυμένη στην πολιτική αοριστολογία της διακήρυξης:

  • 6. Κατοχυρώνει την ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία.Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των αγορών.

Λέτε να κρύβεται εκεί η ελπίδα ή θα  μου πουν , μετά τις εκλογές  "λάθος κατάλαβες". Γιατί βρε παιδάκι μου, δεν λέμε καθαρά: "Σπίτια , περιουσίες, δημόσιο πλούτο δεν παίρνετε, γιατί το κόλπο με το χρέος ήταν απάτη και συμφωνία, ερήμην του λαού".  Γιατί, ας πούμε δε λένε: "το χρήμα θα γίνει δημόσιο εργαλείο, ο λαός θα ψηφίζει τους νόμους του και η τράπεζα που θα το τυπώνει θα έχει για μετόχους, κάθε έλληνα ή ευρωπαίο  ενήλικα πολίτη με μία μη μεταβιβάσιμη μετοχή , έκαστος". Τόσο δύσκολο είναι; Καθαρές και σταράτες κουβέντες. Τόση αοριστολογία, τι τη θέλουν; Τη κρύβουν πίσω της;

ΕΜ, ΤΟ ΑΛΛΟ , ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ;

Πίσω από τόσα εθνοπατριωτικά που θα πράξουν, κάτι ξέχασαν:

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ , για το τι θα γίνει με την εκχώρηση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Τόσο δύσκολο ήταν, εκεί που λένε "κατάργηση του μνημονίου" να πουν "κατάργηση και του εφαρμοστικού νόμου, που ιδρύει το Ταμείο Ιδιωτικής Δημόσιας Περιουσίας";  Καλή η ΑΟΖ, αλλά με την υπόλοιπη περιουσία του δημοσίου τι θα γίνει;  Γιατί δεν μας λέει, ακόμα, για ποιο μνημόνιο μιλά, γιατί κάθε τρίμηνο ψηφίζουν μνημόνια, εφαρμοστικούς και μέτρα;

ΤΑ ΜΕΤΡΑ θα καταργηθούν;  Οι συντάξεις, οι μισθοί, οι απολύσεις, τα δικαιώματα, ο ΦΠΑ, οι φόροι, τα χαράτσια; ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ, ο κόπος μας;  ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, οι οποίοι ό,τι ώρα θέλουν μπορούν να το πάρουν ποίσω, όχι μόνο δεν θα πέρναμε δάνεια, όχι μόνο δεν  θα ψωνίζαμε ανέμελα, αλλά ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, όπως είχε πει και ο αείμνηστος πατέρας του Αμερικανικού Έθνους, Thomas Jefferson, που αγαπούσε τον Επίκουρο.

Τι θα γίνει ,με όλα αυτά;

Να ξέρουμε, για να ψηφίσουμε, ρωτάμε.

 

Το πιο καλό, το πιο αντιστασιακό και αγωνιστικό κομμάτι της διακήρυξης των "ανεξάρτητων" είναι το

  • "Πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, όπου όλα τα κράτη-μέλη είναι ισότιμα, διατηρώντας την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια και αρνούμαστε τις λογικές και πρακτικές, που την έχουν μετατρέψει σε όχημα συμφερόντων των πιο ισχυρών χωρών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος". 

Όλα αυτά θα συμβούν, όλα αυτά αρνιέται, αλλά το νόμισμα θα παραμείνει στα χέρια των τραπεζιτών.  Εκτός κι αν μας το φυλάει για έκπληξη και μας το πει αργότερα, κάνοντας κάποια "ηρωική" έξοδο, εξ ανάγκης και όχι από πρόθεση.  Όπως σας έχουμε ενημερώσει, υπάρχει και αυτό το σενάριο.

 

Ο κ. Καμμένος: "με τη βοήθεια της Παναγίας", έρχεται να υπαρασπιστεί και να προστατέψει, από τη μήνι του λαού, εξαπατώντας τον, την ολιγαρχική νεωτεριστική εκδοχή της λέξης "δημοκρατία" που λέγεται κοινοβούλιο και όχι εκείνη την παλιομοδίτικη ελληνική ερμηνεία.
 

 Εμείς θα κάνουμε χάζι και θα περιμένουμε.

 

Κι εσείς , οι του καθεστώτος σε όλες του τις αριστεροδεξιές παραλλαγές, να περιμένετε αυτούς τους ... που

Είναι ανώνυμοι και είναι παντού .

Κι εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο είμαστε κάποιοι λίγοι, χαμένοι μέσα στο πλήθος  .

 

 

(ΕΙΚΟΝΑ: ΔΟΝ ΨΥΧΩΤΗΣ, for ever)