Share |

"ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΧΕΣ 2011"

"ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΧΕΣ" ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ PROJECT AΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΡΩΜΑΝΟ...

Ο γνωστός Κεφαλονίτης εικαστικός καλλιτέχνης και επιμελητής εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανός, δημιούργησε στο διαδίκτυο ένα πρωτοποριακό project με τίτλο "ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΧΕΣ 2011 - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ" όπου γνωστοί Έλληνες από το χώρο των γραμμάτων και των τεχνών αλλά και της πολιτικής, δίνουν την δική τους ευχή για το 2011, που αποτελεί μία "Χρυσή Ευχή" για το νέο χρόνο!!!

Συγκεκριμένα, ο Mιχαήλ Ρωμανός θέλοντας να ενισχύσει την ετήσια έκθεση -γιορτή της τέχνης- με τίτλο "ROMANOS & Friends - Χρυσές Ευχές" που επιμελείται πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων στην αίθουσα εκθέσεων του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στο Κολωνάκι, με αποφοίτους της Σχολής Καλών Τεχνών και άλλων σοβαρών εργαστηρίων τέχνης, εμπνεύστηκε και υλοποίησε στο internet έναν ιστότοπο όπου προσκεκλημένοι γνωστοί και καταξιωμένοι Έλληνες, δίνουν την δική τους "Χρυσή Ευχή" για το 2011.

Ανάμεσα τους, ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Μιχάλης Κακογιάννης, ιδρυτής και πρόεδρος του Ιδρύματος "Μιχάλη Κακογιάννη", ο αρχαιολόγος και διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη Άγγελος Δεληβορριάς, ο διακεκριμένος ακαδημαϊκός - καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών βραβευμένος με το διεθνές «Βραβείο Χέρντερ» Ευάγγελος Μουτσόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου Ηλίας Γουναρόπουλος, η βουλευτής Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου, η καλλιτέχνις Άννα Μαρία Σκλαβούνος και πολλοί άλλοι.

Τις "Χρυσές Ευχές" ανοίγει η ευχή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Ο Μιχαήλ Ρωμανός, έχει επίσης προσκαλέσει να συμμετάσχουν στο project, το νεο δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη, τη διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη, τον υπουργό πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, τη διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα και πολλούς διακεκριμένους καλλιτέχνες.

Οι "Χρυσές Ευχές" των προσωπικοτήτων θα αναρτούνται από τον επιμελητή του project Mιχαήλ Ρωμανό, έως τις 15 Φεβρουαρίου 2011, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://xrisesefhes.blogspot.com

 

ΣΗΜ."Ι": Οι δικές μας ευχές είναι μπρούτζινες.