Share |

Ωραία δήλωση Τσιλιμιδού για τον "Λευκό Οίκο"

«Εργασίες στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος»

 

    Στην πρόσφατη συνέντευξη για τον απολογισμό της Δημαρχίας μου (22-12-2010) δέχθηκα ερώτηση σχετικά με τις εργασίες που γίνονται στο κτίριο της Τράπεζα της Ελλάδος.

   Απάντησα, ότι ακριβώς με ενημέρωσε ο νέος Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Παρίσης, όταν μου ζήτησε  το κλειδί και το έδωσα όπως όφειλα στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης της Δημοτικής Αρχής  πως « το κτίριο θα βαφτεί στο χρώμα που είναι σήμερα και θα γίνουν οι εργασίες με χορηγίες».

   Δυστυχώς με διέψευσε συνεργάτης του δηλώνοντας την επομένη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Kefaloniapressότι, « τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από το Νόμο για την προμήθεια των υλικών και την εργασία των συνεργείων με την διαδικασία του επείγοντος μέσω τριών οικονομικών προσφορών από Κεφαλονίτες προμηθευτές και τεχνικούς ».

  Εκφράζω την λύπη μου αφού ακουσίως μετέφερα άλλα στη κοινή γνώμη.

  Δηλώνω ότι ο Δήμος Αργοστολίου  που μέχρι 31-12-2010 έχει την ευθύνη δεν έχει ουδεμία εμπλοκή στην ανωτέρω διαδικασία, αν γίνεται έτσι.

  Τέλος επαναλαμβάνω, ότι ο σκοπός της αγοράς  του κτιρίου ήταν η χρήσης του ως εικαστικού χώρου και ελπίζω η αλλαγή  χρήσης του να είναι προσωρινή τουλάχιστον για το ισόγειο.  

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Σχόλια

1. Του είπε ψέματα ο νέος δήμαρχος;
2. Αν ο δήμαρχος δεν ήξερε, ποιος "τήρησε τα προβλεπόμενα";
3. Είχαμε διαγωνισμό ...από το μέλλον;
4. Σε τι ελπίζεις, κύριε Τσιλιμιδέ;