Share |

Όλοι στην Κατάληψη στο κέντρο που βγαίνουν τα χαράτσια!!!Πειραιώς 247 στον Ταύρο !

ΣΗΜ. "Ι": Είναι η ώρα της ευθύνης του καθένα μας . Είναι το χρέος του καθένα , απέναντι σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν . Απέναντι στο συνάνθρωπο μας.

Η δικαιοσύνη και η αστυνομία είναι καιρός να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Υποτίθεται πως είναι έλληνες, πως είναι άνθρωποι και πως είναι εργαζόμενοι.

 

Κατάληψη στο μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ που βγαίνουν τα χαράτσια. Έχουν μπουκάρει σωματεία, ομοσπονδίες και ΓΕΝΟΠ. Εργαζόμενοι καλούν τώρα όλο το λαό σε συμπαράσταση. Το μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ είναι στην Πειραιώς 247 στο ύψος της Χαμοστέρνας στον Ταύρο.

Ο Κύριος Παπακωνσταντίνου ζήτησε (μέσω της διοίκησης της  Δ.Ε.Η ) την επέμβαση εισαγγελέα !

Έξω από το κτίριο έχει αναρτηθεί μαύρο πανό. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλος προέβη σε δηλώσεις.

«Πέρσι 300.000 πολίτες προχώρησαν στην ρύθμιση του λογαριασμού τους. Φέτος αυτοί και άλλοι χιλιάδες δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τον λογαριασμό τους, άρα αυτός θα κοπεί. Εμείς δεν θα κόψουμε το ρεύμα στους ανθρώπους, ακόμα κι αν πάμε φυλακή«, τόνισε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.

Η αντίδραση της κυβέρνησης

Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης δεν υπήρχε επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης.

Αυτή προήρθε γύρω στις 08.30 το βράδυ, όταν ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γ. Παπακωνσταντίνου, έδωσε εντολή στη διεύθυνση της ΔΕΗ, μέσω γραπτής του ανακοίνωσης, να προχωρήσει άμεσα και να καλέσει εισαγγελέα ώστε να υπάρχει η ανάλογη παρέμβαση.

Η διοίκηση της ΔΕΗ ετοιμάζει την αναφορά της προς τον εισαγγελέα....

Συνεχής ενημέρωση :