Share |

Όχι μόνο το πασοκ αλλά και η ΝΔ στη "ληστεία" του λαμπρακιστάν!

Όχι μόνο το πασοκ αλλά και η ΝΔ στη "ληστεία" του λαμπρακιστάν!!

Τους "κράζει" ακόμη και το δικό τους site του antinews

Ε, όχι και στο Μέγαρο!

Georgios Trs

 

Η Ν. Δ.  ψήφισε μαζί με την Κυβέρνηση, την τροπολογία για την ανάληψη εκ μέρους του Δημοσίου, ημών των φορολογουμένων δηλαδή, ενός δανείου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ύψους 95 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο εκπρόσωπος του κόμματος, δικαιολογώντας της στάση της Ν.Δ. , δήλωσε σήμερα : “Το Μέγαρο Μουσικής είναι περιουσία του ελληνικού λαού, παράγει πολιτισμό, δεν μπορούμε να τα αφήσουμε να καταρρεύσουν όλα. Το Μέγαρο θα πρέπει να βοηθηθεί, το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι για όλο το λαό“!

Λυπούμαι, πολύ αλλά η Ν.Δ. δεν είχε καμιά δουλειά, σε δύσκολους καιρούς, να συναινεί σε τέτοιες δαπάνες. Δηλαδή θα κάνουμε το ΜΜΑ μια άλλη ΔΕΚΟ  την οποία θα συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος το εισόδημα του οποίοι δέχεται άγριες επιθέσεις;

Το Μέγαρο είναι ο  απόλυτος  ορισμός της διαπλοκής!

Το διηύθυνε εν λευκώ ο  αείμνηστος X. Λαμπράκης και τώρα το διευθύνει ο πρώην γραμματέας της ένωσης ελληνικών τραπεζών, ο κ. Μάνος, εκλεκτός επίσης του ΔΟΛ!

Είναι δυνατόν το Μέγαρο, με τόσους μεγάλους χορηγούς να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδά του;

Ας περικόψει τις δαπάνες του! Ας βρει χορηγούς ή άλλους πόρους. Όχι, πάντως να φορτώνουμε τη διαχείρισή του στον  Έλληνα πολίτη.

Αυτό το μήνυμα θέλει να στείλει η Ν,Δ.; Ότι θα στηρίζει τις αποτυχημένες δραστηριότητες της διαπλοκής;

Και κάτι τελευταίο, το “παραγόμενο αποτέλεσμα” δεν είναι για όλο το λαό. Αρκεί μόνο να δείτε ποιοι συμμετέχουν στα προγράμματα του Μεγάρου και θα καταλάβετε….

Αδέξιος Δεξιός

Υ.Γ. Το δάνειο είχε εγγυηθεί το  2007 η Κυβέρνηση Καραμανλή, τότε που πολεμούσε τους …..”νταβατζήδες”

 

Από factorx στις 02/03/2011

 

 

(σκίτσο: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)