Share |

E.N.D.: Η ελληνική γλώσσα δεν είναι γήινη γλώσσα - Είμαστε απόγονοι της Αυτοκρατορίας των Ελ

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

Εμείς πιστεύουμε τον κ. Εμμ. Λαμπράκη, εκπρόσωπο της E.N.D. (γιατί έτσι μας αρέσει ή έτσι μας βολεύει).

 

Ακολουθεί ελεύθερη απόδοση αποσπασμάτων της ομιλίας του στα Χανιά της Κρήτης, στις 6/8/2013. Με πλάγια γράμματα και σε παρένθεση είναι τα σχόλια της Ημετέρας Αθλιότητας και με κουκίδες παρατίθενται κάποια πράγματα που βρήκαμε στο εχθρικό προς τους Έλληνες διαδίκτυο:

 

Για να μας εισάγει στον σημερινό κόσμο των αργυρόνητων πολιτικών που αρνούνται τη μεγάλη δωρεά των 600 διςτης END προς το έθνος, ξεκίνησε την ομιλία του με μια ωριαία αναδρομή στην καταγωγή και την ιστορία των Ελλήνων (Τύφλα νάχει ο Λιακόπουλος).

Οι αρχαίοι κάτοικοι των σημερινών τόπων, που ακούνε στο όνομα Συρία, Παλαιστίνη, Ιορδανία και Λίβανος ήταν Κρήτες, Κύπριοι και Λακεδαίμονες. Αυτό πολύ πριν εμφανιστούν οι εβραίοι (που δεν μας λέει από πού κρατάει η σκούφια τους, αλλά, μάλλον, ήταν από τότε εχθροί των Ελλήνων).

Όταν οι άνθρωποι έφτιαξαν τον Πύργο της Βαβέλ για να φτάσουν το Θεό, όπως όλοι γνωρίζουμε ο Θεός για να τους τιμωρήσει τους έβαλε να μιλάνε ξεχωριστές γλώσσες, για να μη μπορούν να συνεννοηθούν. Όπως αποκαλύπτει ο κ. Εμμ. Λαμπράκης, πριν έρθει η Θεϊκή Τιμωρία, η κοινή γλώσσα των ανθρώπων ήταν η ελληνική. Σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη τα τοπωνύμια είναι ελληνικά. Και αυτό γιατί πριν έρθουν τα σημερινά όντα πάνω στη γη υπήρχε η Αυτοκρατορία των Ελ, της οποίας είμαστε οι μόνοι απόγονοι.

  • ΣΗΜ. ITHACANET: (Ως  στιγμιαίοι οπαδοί του "πίστευε και μη ερεύνα" δεν πρόκειται να αναζητήσουμε την αλήθεια αυτών των λόγων στην Εβραϊκή Παλαιά Διαθήκη και στη Χριστιανική Καινή Διαθήκη. Ιδιαίτερα, δεν θα ψάξουμε να βρούμε την πηγή, που αποδεικνύει ότι η γλώσσα της ανθρωπότητας ήταν και είναι η ελληνική, προερχόμενη από το Σύμπαν. Κουραστήκαμε πιο κάτω για άλλα. Φοβόμαστε επίθεση από τους Ανδρομέδιους ή από τους Υιούς των Θεών που γέννησε ο Ζευς. Ψάξτε μόνοι σας).

 

Με τεκμηριώμενη επιχειρηματολογία αποδεικνύει ότι η ελληνική γλώσσα δεν είναι γήινη γλώσσα και οι Έλληνες κατάγονται από την Αυτοκρατορία των Ελ. Η ελληνική γλώσσα είναι μία Συμπαντική γλώσσα, δηλαδή μας ήρθε από άλλους πλανήτες ή για την ακρίβεια, είναι η γλώσσα όλου του Σύμπαντος. Οι συλλαβές - λέξεις Ελ, Ιλ, Αλ σημαίνουν Φως (αποδεδειγμένα όλα αυτά, αφού τα λέει ο ιστορικός, ερευνητής και φιλόσοφος ιατρός κ. Εμμ. Λαμπράκης).

Η λέξη Ζευς προέρχεται από τη ζεύξη - σύντηξη. Η λέξη Δίας δεν είναι ελληνική και σημαίνει διαίρεση. Η θεϊκή δύναμη δεν είναι η σχάση, δηλ. η πυρηνική ενέργεια, αλλά η σύντηξη. Το Σύμπαν δημιουργήθηκε από σύντηξη και όχι από σχάση. Αυτό που κάνουν στο CERN και με το τηλεσκόπιο Νέστωρ στην Πύλο είναι επιδίωξη σύντηξης, δηλαδή δημιουργία θεϊκής ενέργειας. Η ξενική λέξη Δίας εισήλθε στη γλώσσα μας από την αντίπαλη ιδεολογική παράταξη για να καταστρέψει τις ελληνικές ιδεοληψίες. ιδέες και συμβολισμούς. Ο Κρόνος άρχισε να τρώει τα παιδιά του, διότι συνετάγει με την αντίπαλη πλευρά  εναντίον του ελληνισμού.

  • ΣΗΜ. ITHACANET: Ο Σωκράτης στον Κρατύλο λέει: ” ἀτεχνῶς γάρ ἐστιν οἷον λόγος τὸ τοῦ Διὸς ὄνομα, διελόντες δὲ αὐτὸ διχῇ οἱ μὲν τῷ ἑτέρῳ μέρει, οἱ δὲ τῷ ἑτέρῳ χρώμεθα— οἱ μὲν γὰρ “Ζῆνα,” οἱ δὲ “Δία” καλοῦσιν—συντιθέμενα δ᾽ εἰς ἓν δηλοῖ τὴν φύσιν τοῦ θεοῦ, ὃ δὴ προσήκειν φαμὲν ὀνόματι οἵῳ τε εἶναι ἀπεργάζεσθαι. οὐ γὰρ ἔστιν ἡμῖν καὶ τοῖς ἄλλοις πᾶσιν ὅστις ἐστὶν αἴτιος μᾶλλον τοῦ ζῆν ἢ ὁ ἄρχων τε καὶ βασιλεὺς τῶν πάντων. συμβαίνει οὖν ὀρθῶς ὀνομάζεσθαι οὗτος ὁ θεὸς εἶναι, δι ὃν ζῆν ἀεὶ πᾶσι τοῖς ζῶσιν ὑπάρχει• διείληπται δὲ δίχα, ὥσπερ λέγω, ἓν ὂν τὸ ὄνομα, τῷ “Διὶ” καὶ τῷ “Ζηνί.“.  (Βλ., Πλάτων “Κρατύλος” 396.a.2 – 396.b.3)
  • Δηλαδή: “Διότι, πράγματι, το όνομα του θεού (Διός) είναι λόγος ακέραιος, τον οποίο έρχονται οι άνθρωποι και τον διχοτομούν και, αφού τον διχοτομήσουν, άλλοι μεν χρησιμοποιούν το ένα μέρος, άλλοι δε το άλλο – γι’ αυτό άλλοι μεν τον αποκαλούν “Ζήνα“, άλλοι δε “Δία” – μέρη πάντως, που, αν ενωθούν, δηλώνουν αμέσως τη φύση του θεού, φανερώνοντας δηλαδή ό,τι ακριβώς προσηκεί στο όνομα να μπορεί να επιτελεί και να απεργάζεται με μία λέξη: να κάνει. Διότι αίτιος του ζην του δικού μας και του ζην όλων των άλλων όντων δεν είναι δυνατόν να’ ναι αλλος κανείς, πλην ο άρχων και ο βασιλιάς των πάντων, ο άρχων και ο βασιλιάς του σύμπαντος κόσμου. Ορθότατα, λοιπόν, ονομάζεται όπως ονομάζεται ο θεός αυτός, στον οποίο οφείλουν αιωνίως το ζην τους όλα τα ζωντανά όντα. Το δε όνομα του, ενώ είταν ένα, ενιαίο και ακέραιο, έχει διχοτομηθεί, έχει διαιρεθεί, όπως είπα, σε δύο ονόματα: στο “Δία” και στο “Ζήνα”. (Απόδοση από τις εκδόσεις Πόλις).
  • Τὸν ποιητὴν καὶ πατέρα τοῦδε τοῦ παντὸς ἔθος ἦν τοῖς Πυθαγορείοις τῷ τοῦ Διὸς καὶ Ζηνὸς ὀνόματι σεμνύνειν. δι’ ὃν γὰρ τὸ εἶναι καὶ τὸ ζῇν τοῖς πᾶσιν ὑπάρχει, τοῦτον δίκαιον ἀπὸ τῆς ἐνεργείας ὀνομάζεσθαι“.  (Βλ., Ιεροκλής “Υπόμνημα εις τα Χρυσά Έπη των Πυθαγορειών, 25″) .
  • Δηλαδή: “Ήταν συνήθεια των Πυθαγορείων να εξυμνούν τον δημιουργό και πατέρα τούτου του σύμπαντος με το όνομα του Διός και Ζηνός. Διότι αυτός λόγω του οποίου τα πάντα αποκτούν “είναι”=ύπαρξη και ζωή, είναι δίκαιο να ονομάζεται από αυτή την ενέργειά του”.
  • Εἷς δὲ ὢν πολυώνυμός ἐστι, κατονομαζόμενος τοῖς πά θεσι πᾶσιν ἅπερ αὐτὸς νεοχμοῖ. Καλοῦμεν γὰρ αὐτὸν καὶ Ζῆνα καὶ Δία, παραλλήλως χρώμενοι τοῖς ὀνόμασιν, ὡς κἂν εἰ λέγοιμεν δι᾽ ὃν ζῶμεν. (Βλ., Αριστοτέλης «Περί Κόσμου» 401a.12-15)
  • Δηλαδή: Ένας είναι (ο θεός) αλλά έχει πολλά ονόματα, και κατανομάζεται από τις καταστάσεις που ο ίδιος δημιουργεί. Τον καλούμε και Ζήνα και Δία, χρησιμοποιώντας παράλληλα τα ονόματα, σαν να λέμε “δι’ ον ζώμεν” (αυτός δια του οποίου ζούμε).

(Κατά πάσα πιθανότητα, οι Σωκράτης, Πλάτων, Αριστοτέλης και Ιεροκλής δεν ήξεραν τι τους γίνεται)

 

Πριν από την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου υπήρξαν δύο ακόμα μεγάλες εκστρατείες.

Η πρώτη έγινε από τον Άβαρι τον Υπερβόρειο, δηλ. τον θεό Απόλλωνα, ο οποίος διέσχισε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και διέσπειρε την ελληνική φιλοσοφία και τον ελληνικό πολιτισμό. Ήταν ο ίδιος ο οποίος ήταν διδάσκαλος του Πυθαγόρα. Η ιστορία λέει ότι διδάσκαλος του ήταν ο Φερεκίδης, αλλά ο Άβαρις ο Υπερβόρειος ήταν εκείνος που του έδωσε την Άνωθεν Γνώση. Σε ορισμένα σημεία του πλανήτη υπάρχουν μερικά βιβλία τα οποία ονομάζονται Παλίμψητα και φυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού. Τα Παλίμψητα (ή παλαίμψητα) κάτω από τρεις έως εννέα στρώσεις κειμένων διαφυλάσσουν την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. 3 Εβραίοι καθηγητές, πρόσφατα, ανακάλυψαν τρία κείμενα του Αρχιμήδη. Από τα 514 του Αριστοτέλη είναι γνωστά τα 103. Τα υπόλοιπα είναι κρυμένα στον πλανήτη σε κατάσταση παλιμψήτων. Ότι τεχνολογία βλέπουμε σήμερα, ότι υπερόπλα ανακαλύπτονται σήμερα είναι κλεμμένα από τον Αριστοτέλη και τον Πυθαγόρα. Βεβαίως, οι γνώσεις του Αριστοτέλη και του Πυθαγόρα δεν ήταν δικές τους. Δυστυχώς, ο κ. Εμμ. Λαμπράκης ανέφερε, αλλά δεν αποκάλυψε, τις προδοσίες των Ελλήνων πολιτικών οι οποίοι έχοντας αυτές τις γνώσεις στα χέρια τους τις παρέδωσαν στο αντίπαλο στρατόπεδο έναντι πινακίου φακής (οι άθλιοι προδότες!, λέμε εμείς). Ανέφερε μόνο ότι ο Κων. Καραμανλής ο πρεσβύτερος παρέδωσε το σύστημα Άρτεμις και ένα κανόνι χωροχρόνου. Από την εμφάνιση του Σύμπαντος η κίνηση είναι κυκλική και χάρις σε ένα κύμα ενέργειας που δημιουργήθηκε τότε και εξακολουθεί να υπάρχει το σύμπαν εξακολουθεί να μεγαλώνει και να απλώνεται. Εκτός από αυτό το κύμα ενέργειας στο σύμπαν υπάρχει αυτό που ο Πυθαγόρας ονόμασε αιθέρα. Ο αιθέρας αποτελείται από 300 υποατομικά  μικροσώματα, τα περισσότερα των οποίων παρακολουθούν την κυκλική κίνηση της Θεωρίας των Κβάντων. Ευθεία γραμμή στο σύμπαν δεν υπάρχει.

  • ΣΗΜ. ITHACANET: Ο Άβαρις ήταν μυθικός ιερέας του Θεού Απόλλωνα, που μπορούσε να πετάει, λίγο Σκύθης και λίγο Έλληνας.
  • Για το όπλο Άρτεμις και το κανόνι, προφανώς, αναφέρεται στις εφευρέσεις του Γεώργιου Γκιόλβα. Η σημερινή αθλιότητα διάλυσης της πολεμικής βιομηχανίας και η παλιά ιστορία του "Άρτεμις" δείχνουν τη δυνατότητα της πατρίδας να αμυνθεί, να εφεύρει, να παράγει, όταν θα έχει Δημοκρατία.
  • Με τον όρο παλίμψηστο (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙΜΨΗΤΟ) περιγράφονται αρχαία κείμενα σε πάπυρους και περγαμηνές ή ζωγραφικοί πίνακες που επικαλύφθηκαν με άλλο κείμενο ή εικόνα σε μεταγενέστερη εποχή για να χρησιμοποιηθούν ξανά ως βάση για τη δημιουργία νεότερων έργων. Η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει πλέον τη δυνατότητα, μέσω των ακτίνων Χ και της φωτογράφησης σε διάφορα μήκη κύματος φωτός, να διαβάζουμε το αρχικό κείμενο που υπήρχε στον πάπυρο.

(Το πιο πιθανό είναι οι "ιδεολογικοί αντίπαλοι" των Ελλήνων να έβαλαν χέρι στο wikipedia και το "παλίμψητο" το έκαμαν παλίμψηστο, κρύβοντας έτσι την πραγματική σημασία της λέξης, με σκοπό να καταστρέψουν την ελληνική ιδεοληψία μας. Λογικό μας φαίνεται να έχει υπάρξει ανάλογη διαχρονική παρέμβασηστη γλώσσα των Ελλήνων και το "παλίμψητο" του Γνήσιου Έλληνα Στοχαστή κ. Εμμ. Λαμπράκη να το γνωρίζουμε ως Παλίμψηστο).

 

(Η ιστορική αναδρομή του κ. Εμμ. Λαμπράκη έχει σκοπό να καταλάβουμε την ταυτότητα μας, που μας απέκρυψαν οι αιώνες της Ελληνικής Παιδείας και όλος ο Ελληνικός γραπτός λόγος που έφτασε ως τις μέρες μας. Συνεχίζει εξηγώντας τι είναι το Σήμα των Ελλανίων):

Οι Έλληνες και οι Εβραίοι στον κόσμο είναι ίδιος αριθμός: δηλωμένοι 17,5 εκατομμύρια. Οι αδήλωτοι Έλληνες, αυτοί που φέρουν το γονίδιο Έψιλον και δεν το γνωρίζουν είναι περίπου 140 εκατομμύρια. Αυτοί είναι οι Ελλάνιοι. Ο Μπιλ Κλίντον, φεύγοντας από την Ελλάδα, το 1999 μας έδωσε το Σήμα των Ελανίων: Είπε ότι το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν συμμετέχει στην νομοτελειακή τάξη του υπόλοιπου 99,8%.

Ο Κλίντον ήρθε στην Ελλάδα κουβαλώντας 15 κοντέηνερ με μηχανήματα με δύο σκοπούς: α) Το χτίσιμο του τηλεσκοπίου Νέστωρ και β) το χτίσιμο ενός 12οροφου πύργου σε βάθος 4.000 μέτρων στη θάλασσα, που σκοπό έχει να παγιδεύσει το υποατομικό σωματίδιο νουτρίνο, το οποίο δεν έχει μάζα και εξηγεί τη δημιουργία του σύμπαντος, όντας και το μόνο που κινείται σε ευθεία γραμμή. Αν το συλλάβει ο άνθρωπος θα δημιουργείται ένα φως ελαφρώς μπλε. Τα νουτρίνους διαπερνούν την ύλη  κατά τρισεκατομμύρια ανά δευτερόλεπτο και έχουν μαζί τους τις πληροφορίες για τη δημιουργία του σύμπαντος.  Τα υπόλοιπα 250 (300 είπε λίγο πριν) υποατομικά σωματίδια είναι για να κάνουν τη φασαρία. Είναι το καμουφλάζ του νουτρίνου που είναι το μόνο που κινείται ευθεία. όσο πιο βαθεία πάμε στη θάλασσα, τόσο μικρότερη φασαρία έχουμε. Στην επιφάνεια της γης μπορούμε να συλλέξουμε ένα νουτρίνο ανά ένα τρισεκατομμύριο. Στο βάθος των 5 χλμ της θάλασσας μπορούμε να συλλέξουμε ένα νουτρίνο κατά εκατομμύριο.  Επειδή το πείραμα πάει καλά ετοιμάζονται να δημιουργήσουν άλλους 5 πύργους στα 5.200 μέτρα.

Με αυτές τις πληροφορίες θα ήθελα να σας πω ότι είστε όχι ο εκλεκτός λαός του Θεού, όχι ο εκλεκτός λαός του Θείου, όχι ο εκλεκτός λαός της Δημιουργίας που λέει η άλλη πλευρά, αλλά είστε οι φορείς του Πολιτισμού και οι φορείς της Γνώσεως.

Υπάρχουν στην Ελλάδα 5.672 ενεργειακοί τόποι. Στον υπόλοιπο πλανήτη μόνον 190. Ενεργειακοί τόποι είναι αυτό που ονομάζουμε Star Gates. H γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος αναπνέει συνεχώς από το σύμπαν. Τα μαγνητικά πεδία κατευθύνονται από το νότιο στο βόρειο πόλο. Οι ενεργειακοί τόποι είναι σημεία στα οποία δεν μπορεί να παρεμβληθεί άλλη ηλεκτρομαγνητική συχνότητα. Είναι δίαυλοι επικοινωνίας εντός και εκτός του πλανήτη. Από την αμερικάνικη βάση στη Νέα Μάκρη η έξοδος του σήματος ήταν εκεί που βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της CIA. Στην πληροφορία που ξεκινά από τη Νέα Μάκρη και πάει στα γραφεία της CIA δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλοίωσης ή παρεμβολής του μαγνητικού σήματος από κανέναν. Η βάση της Νέας Μάκρης δεν έκλεισε, αλλά μετακινήθηκε 200 μέτρα προς το βάθος της γης.

  • ΣΗΜ. ITHACANET: Για τους Ελλάνιους εδώ: Σε αυτή την εκδοχή είναι (Υιοί Θεών εκ του ενός Πατρός Ζεύς).
  • "Νουτρίνο" δεν βρήκαμε, προφανώς διότι δεν υπάρχει. Βρήκαμε το Νετρίνο. Πιθανά να το μπερδεύει με το σωματίδιο Χιγκς.
  • Για τους "ενεργειακούς τόπους". Δυστυχώς, στο διαδίκτυο βρήκαμε μόνο 120 "ενεργειακούς τόπους".
  • (Οι κάτοικοι της Νέας Μάκρης παρακαλούνται να αρχίσουν να σκάβουν, για να βρουν την αμερικάνικη βάση).

 

(Συνεχίζει να εξηγεί γιατί είναι σημαντική και ιδιαίτερη η Ελλάδα):

127.000 χρόνια πριν βρέθηκε περικεφαλαία στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, η οποία φωτογραφήθηκε και έχουμε πολλές μαρτυρίες για την ύπαρξη της, η οποία γράφει: Από τη Μεγάλη Ελλάδα στη Μικρή Ελλάδα.

Εδώ, τώρα, σταματάω με τη Φιλοσοφία και τη Φυσική, γιατί πιστεύω ότι πήρατε μια γεύση της ταυτότητας σας. Ποιοί είστε και γιατί έχετε ευθύνη. Ο Ελληνικός λαός δεν είναι ο Εκλεκτός Λαός. Είναι ο Υπεύθυνος Λαός, ο οποίος είναι υπεύθυνος να σύρει το άρμα του Πολιτισμού στον πλανήτη. Και αυτό έχει κάνει γενεές γενεών. Νομίζει η αντίπαλη παράταξη ότι έχει αλώσει τον Ελληνισμό και δεν τον χρειάζεται πλέον. Αυτό που σας συμβαίνει σήμερα είναι ότι ετοιμάζονται να σας πετάξουν στον σκουπιδότοπο του Σύμπαντος. Να διαλύσουν το όνομα και την ιδέα "Ελληνισμός", κάτι που είναι εντελώς αδύνατο. Διότι ο μοναδικός φορέας που μπορεί να νικήσει το θάνατο είναι η ελληνική γλώσσα. Η ελληνική γλώσσα είναι η μόνη γλώσσα, η οποία έχει τη δυνατότητα να έχει συνέχεια αυτό το οποίο εκφράζει με τον τρόπο που το εκφράζει. Μόνο με τη χρήση της ελληνικής γλώσσας μπορεί να δημιουργηθεί η τεχνητή νοημοσύνη. Η Apple έχει 15 Έλληνες φιλολόγους κλεισμένους σε ένα Πύργο στη Σκωτία και προσπαθούν να φτιάξουν το καινούργιο λογισμικό της τεχνητής νοημοσύνης. Με τη δουλειά που έχει κάμει η doctor Macdonald αυτή τη στιγμή έχουν 127 εκατομμύρια λήμματα της ελληνικής γλώσσας. Η δεύτερη σε πλούτο γλώσσα στον πλανήτη είναι η Γερμανική με 730.000 λέξεις. 

  • ΣΗΜ. ITHACANET: Για την περικεφαλαία της Μελβούρνης.
  • Η Ελληνίστρια κυρία Marianne McDonald χρηματοδότησε με 1.000.000 δολάρια το πρόγραμμα TLG (Thesaurus Linguae Graecae), στο οποίο συγκεντρώθηκαν χιλιάδες ελληνικά κείμενα από την αρχαιότητα ως το 1453. Ουδέποτε μίλησε για την υπεροχή της ελληνικής γλώσσας. Η υπόθεση της Apple είναι ένας ακόμα διαδυκτιακός μύθος. Η ψηφιακή "γλώσσα" δεν έχει καμία σχέση με τις γλώσσες που μιλούν οι άνθρωποι.
  • Για τους "αστικούς μύθους" και τις ιστορίες του διαδικτύου γύρω από την ελληνική γλώσσα έχει αφιερώσει σειρά άρθρων ο κ. Ν.Σαραντάκος. Ένα από αυτά εδώ.

 

(Αντέχετε να συνεχίσουμε;Βρισκόμαστε σε κατάσταση διάλυσης, αλλά επειδή ξέρουμε ότι δεν θα ακούσετε 3,5 ώρες ομιλίας, είμαστε υποχρεωμένοι να συμβάλλουμε, ως μεσάζοντες, στην αληθινή γνώση, μια και ο σπουδαίος λόγος του κ. Εμμ. Λαμπράκη δεν προβάλλεται όσο πρέπει από τα ΜΜΕ):

 

Ο Αρμαγεδών ήταν μια μικρή πόλη των Ελαμιτών. Οι Ελαμίτες έριξαν με τις σάλπιγγες τα τείχη της Ιεριχούς. Αυτό ήταν ένα υποηχητικό κανόνι. Επειδή οι Ελαμίτες αντιστάθηκαν στους Εβραίους, αυτοί δηλητηρίασαν το νερό και τους σκότωσαν όλους. Από τότε χρησιμοποιούμε τη λέξη Αρμαγεδών για την Ανθρωπότητα και την καταστροφή της.

  • ΣΗΜ. ITHACANET: Ο Αρμαγεδών είναι προφητικός "τόπος", δημιουργημένος από τον Ιωάννη στην Αποκάλυψη. Χρησιμοποίησε για την κατασκευή του ονόματος την υπαρκτή Μεγιδδώ της Παλαιάς Διαθήκης, γύρω από την οποία διεξήχθησαν πολλές μάχες και καταστροφές, λόγω της στρατηγικής της θέσης.
  • Οι Ελαμίτες ήταν αρχαίος Βιβλικός λαός. Ήταν οι ανατολικοί γείτονες των Σουμερίων και των Βαβυλωνίων και οι δυτικοί των Μήδων,Πάρθων και Περσών. Θεωρούσαν γενάρχη τους τον Ελάμ, το μεγαλύτερο γιο του Σημ (Γένεση 10:22, Έσδρας 4:09), εξ ου και η ονομασία τους. (Πολύ μακριά από την Παλαιστίνη, τη Μεγιδδώ και την Ιεριχώ).
  • Τα Τείχη της Ιεριχούς γκρέμισε με σάλπιγγες, ο Εβραίος Ιησούς του Ναυή και όχι οι μακρινοί Ελαμίτες. 

 

Το 1978 σε μια μικρή επαρχία της Τζόρτζια εμφανίστηκε κάποιος που έγραψε τις 10 εντολές σε 8 γλώσσες. 4 αρχαίες και 4 νέες. Αυτές οι εντολές λένε για το πώς πρέπει να χειριστεί το "αντίπαλο δέος" τον πληθυσμό του πλανήτη. 500 εκατομμύρια είναι οι άνθρωποι που θα μείνουν πάνω στη γη. Με πληροφοριακά όπλα μπορούν να αποκοιμίσουν τεράστιους πληθυσμούς. Τα όπλα αυτά μπορούν να σου δημιουργήσουν κατάθλιψη ή να σε κάμουν να πηδήξεις από το μπαλκόνι από τη χαρά σου. Η "Αραβική Άνοιξη" ήταν αποτέλεσμα του HAARP. Οι ψεκασμοί έχουν σταματήσει στην περιοχή μας τις τελευταίες 60 μέρες, γιατί κάτι πρόκειται να γίνει.

Εγώ σας λέω αυτά τα πράγματα τώρα και κανένας δεν φώναξε το ασθενοφόρο να με πάει στο ψυχιατρείο (καλή διαπίστωση αυτή).

Το πείραμα CERN σταμάτησε γιατί άλλο πήγε να κάμει και άλλο έκαμε. Αντί να στείλει νουτρίνα στην Πύλο, όπως έπρεπε να κάμει, και προσπάθησε να δημιουργήσει την αρχή του σύμπαντος, το Big Bang. Τους προειδοποίησαν, αλλά επειδή δεν υπάκουσαν, στην τρίτη προειδοποίηση-διακοπή λειτουργίας εκτελέστηκαν τα 2/3 των επιστημόνων που βρίσκονταν στις στοές. Έτσι ανακοινώθηκε η επ' αόριστο αναβολή εργασιών. 

Βρισκόμαστε στο τέλος του Μεγάλου Ενιαυτού, σύμφωνα και με το ημερολόγιο των Μάγιας. Αντιστοιχεί σε 26.300 χρόνια και είναι η στιγμή της αντιστροφής των πόλων της γης, δημιουργεί απώλεια γαιών και δημιουργία νέων γαιών. Πριν από 26.300 χρόνια κατεστράφη η ήπειρος Λεμούρια στο μέσο του Ειρηνικού Ωκεανού. Την ίδια εποχή ανήλθε από τη θάλασσα η ήπειρος της Ποσειδωνίας ή αλλιώς Ατλαντίδος. Οι Έλληνες την ονόμαζαν Ποσειδωνία και όταν την κατέλαβαν οι Αποστάτες την ονόμασαν Ατλαντίδα. Όταν ο Ηρακλής εξεστράτευσε εναντίον της Ατλαντίδος ήταν υπό την κατοχή των Αποστατών.

  • ΣΗΜ. ITHACANET: Για τις 10 νέες εντολές εδώ. Βρείτε τις υπόλοιπες ιστορίες που περιγράφει στο διαδίκτυο. Θα τις βρείτε σε ιστολόγια, που περιγράφουν ή αναφέρονται σε υπαρκτούς και ανύπαρκτους μύθους, σε αποκρυφιστικά μυστήρια και ανεξήγητα φαινόμενα.  Θα μάθετε και για τους Δρακονιανούς, τους Ανδρομέδιους και ίσως και για τους Κρυπτονίτες, τους Νεφελίμ και τον Σούπερμαν, που όλοι ήρθαν από άλλους πλανήτες. Αρκετά με τις παραπομπές. Επειδή στο CERN  υπήρχαν και Έλληνες, ρωτείστε τους. Εμείς ρωτήσαμε έναν και δεν θέλουμε να γράψουμε τι μας είπε, γιατί είμαστε ευγενείς τύποι και από αριστοκρατική γενιά (@#$@&*@). Έκανε διακοπές το καλοκαίρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, που είναι και δική μας πατρίδα. Ίσως, να μη πήρε είδηση την εκτέλεση τόσων επιστημόνων ή να τον λαδώσανε ή να τον απειλήσανε για να μη μιλήσει.  Ίσως, και να πουλήθηκε στο "αντίπαλο δέος".

 

Με αυτά τα λίγα που σας είπα, αντιληφθήκατε ποια είναι η άλλη πλευρά.

(επειδή δεν το είπε, νομίζουμε ότι αναφέρεται στους Εβραίους. Είμαστε έξυπνοι).

 

(Στη συνέχεια ο δάσκαλος ιατρός αναλύει τις 10 εντολές της Παλαιάς Διαθήκης, δηλ. των Εβραίων, με τρόπο που δείχνει ένα Θεό να φοβάται κάποιους άλλους θεούς( των Ελλήνων; τους Ελλάνιους; ). Αυτά, από το 44 λεπτό).

Και έρχεται στην σημερινή εποχή και αρχίζει να περιγράφει την ίδρυση του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος, ξεκινώντας με την ίδρυση της αμερικάνικης κεντρικής τράπεζας FED. Rothchild, Openheimer, Rockfeller και άλλες 9 οικογένειες είναι οι ιδιοκτήτες της, με το 52% στην πρώτη οικογένεια. 

Από εδώ και πέρα , όποιος αντέχει, το βλέπει. Πολλά από όσα είπε στη συνέχεια είναι πραγματικά γεγονότα, με ολίγη αναπόδεικτη συνομωσία, που δεν χαλάει την μία και μόνη ουσία: 

Το χρήμα όλου του πλανήτη είναι ιδιοκτησία κάποιων λίγων οικογενειών και των συμμάχων τους.

Το μέρος της αφήγησης που αφορούσε την προέλευση των Ελλήνων ήταν το δικό μας ενδιαφέρον. Γι΄ αυτό σταματάμε τη μεταφορά της ομιλίας.

----

Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι γιατί εμπλέκουν στο πραγματικό γεγονός της τραπεζικής κυριαρχίας του του πλανήτη και του ιστορικού ρόλου των Εβραίων σε αυτή, μύθους και παραμύθια.

Οι "αποφασισμένοι στην Κεφαλονιά" ευχαριστούν τους ανθρώπους της ομάδας της END για την προώθηση της πρόσκλησης που έφτιαξαν, αλλά αυτή στηρίζεται μόνο σε πραγματικά γεγονότα.

Η Ελλάδα είναι τόπος της ιστορίας, των μύθων και των παραμυθιών, όλα πλήρη από ομορφιά και γοητεία. Αλλά όταν ο μύθος εμπλέκεται με το ψέμα και παιχνίδια πολιτικής εξουσίας, η προσφορά στην κοινή υπόθεση των λαών για απελευθέρωση από την κυριαρχία των τυράννων εξουδετερώνεται. Εξομειώνεται με τους μύθους και τα ψέματα των Κυρίαρχων.

Αληθεύει η Κυριαρχία των Ολίγων πάνω στη ζωή των πολλών. Αληθεύει η προσπάθεια εξαθλίωσης και εξόντωσης του πληθυσμού της γης, αλλά αυτά στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα και όχι στην Πλανητική προέλευση των Ελλήνων και τη Θεϊκή καταγωγή τους. Δικαίωμα όποιου θέλει να πιστεύει ότι θέλει, είτε αυτό είναι το Δωδεκάθεο, ο Θεός των Εβραίων, ο Αλλάχ ή ο Θεός των Χριστιανών. Όχι όμως και να εξαπατά.

Η πίστη των ανθρώπων είναι προσωπική υπόθεση του καθένα. Η αλήθεια σώζει και Εθνικό είναι κάθε τι που είναι αληθινό, όπως θα έλεγε και ο εβραϊκής καταγωγής εθνικός μας ποιητής.

Η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις και σε όλα τα προβλήματα είναι : Δημοκρατία. Ο έλεγχος της ζωής μας από μας τους ίδιους, εμποδίζει τα στεγανά, τα ψέματα, τη φτώχεια και την καταστροφή, μέσα στην οποία έχουμε βυθιστεί.

-------

Εμείς, πάντως, πιστεύουμε. Χωρίς να δούμε το υπόλοιπο video, είμαστε βέβαιοι, πιστεύουμε και βροντοφωνάζουμε: ΤΑ ΛΕΦΤΑ  της END ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 

Πιστεύουμε, υποκριτικά και από συμφέρον (Μια και είμαστε η Αθλιότητα σε μορφή ιστοσελίδας).

Και έχουμε μία και μόνη ερώτηση:

Αφού οι προδοτικές κυβερνήσεις δεν θέλουν τα ιερά χρήματα τηε END, του κ. Σώρρα και του εκπροσώπου αυτού στην Ελλάδα, κ. Λαμπράκη,

Αφού δεν θέλουν οι πουλημένοι να σώσουν το κράτος,

Μήπως πρέπει τα χρήματα να δοθούν στους ιδιώτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις που χρωστάνε πολύ λιγότερα από το κράτος;

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις οι Έλληνες Πολίτες, οι απόγονοι των Ελ, το κέντρο του ενεργειακού κόσμου, ο Υπεύθυνος Λαός χρωστά σε τράπεζες και κράτος γύρω στα 130 δις. Πολύ λίγα για την απίστευτη περιουσία των Σωτήρων του Υπεύθυνου Λαού.

Και είμαστε βέβαιοι, ότι ο Υπεύθυνος Λαός θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα σώσει τον πλανήτη από το αντίπαλο Δέος.

Υποσχόμαστε, μόλις σωθούμε,  να εφαρμόσουμε το δικό μας Δόγμα του Σοκ και του Δέους και να στείλουμε το αντίπαλο Δέος των Τραπεζιτών στον σκουπιδοτενεκέ του πλανήτη και της ιστορίας. 

Είναι Αδικία να σώζωνται οι Τράπεζες από τους πουλημένους πολιτικούς και να μη σώζεται ο Υπεύθυνος Λαός από τους Σωτήρες του Έθνους.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

 

( ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ Υπεύθυνος Ελλάνιος για την εικόνα. Έχει το γονίδιο Έψιλον, αλλά δεν το ξέρει)

Εμείς είμαστε οι Μεγάλοι Υπεύθυνοι του Νέου Μεγάλου Ενιαυτού, Υιοί θεών, τέκνα του Ολυμπίου Ζηνός. Προσφερόμαστε εθελοντικά, για εγκλεισμό σε ψυχιατρείο και για Μεγάλο Δέσιμο, στη θέση του Σπουδαίου Δάσκαλου Εμμ. Λαμπράκη, ως ότου η Πατρίς διασωθεί από την END (κι ελπίζουμε να σωθούμε κι εμείς μαζί της).

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.