Share |

"PEOPLE FREE": Ενα παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους ιδιοκτήτες του χρήματος γεννιέται

Δεν είμαστε μόνοι.

Τον ίδιο καιρό που εμφανίζεται στην Ελλάδα, ένα κίνημα "αποφασισμένων ανθρώπων" ενάντια στους λίγους ιδιοκτήτες του χρήματος, κάνει την εμφάνιση της μια διεθνής οργάνωση ανώνυμων ανθρώπων και στέλνει το πρώτο της μήνυμα. Πλήρης ταύτιση απόψεων.

Το μήνυμα των "PEOPLE FREE - Άνθρωποι Ελεύθεροι":

  • "Βρισκόμαστε σε πόλεμο. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Είναι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Αθόρυβος, καταστροφικός, σαν ένα τοξικό νέφος που τυλίγει ολόκληρη την ανθρωπότητα… Όπως κάθε πόλεμος, οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι, διαιρέσεις, κατακτήσεις και καταστροφές…  Με την μόνη διαφορά τώρα, τα όπλα να μην είναι τα τουφέκια, οι βόμβες κι οι πύραυλοι… Ονομάζονται Spread, Ευρωπαϊκη Κεντρική Τράπεζα, Swap, Μνημόνια, Δημοσιονομικά Σύμφωνα, Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, Χρηματιστηριακές Εταιρείες Αξιολόγησης και πολλά ακόμα…
  • Πρέπει να ξαναπάρουμε την εξουσία! Να την αρπάξουμε από τις δυνάμεις της οικονομίας".

Στέλνουν και ένα μήνυμα στην Ελλάδα και την Κύπρο: 

  • «Θα πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα. Ο τοκογλύφος μόνον ένα πράγμα φοβάται. Να μην πεθάνει ο δανειζόμενος. Ο τοκογλύφος πρέπει να τον αρπάξει από το λαιμό, να τον κάνει σκλάβο, αλλά ο πελάτης δεν πρέπει να πεθάνει!».

Αποσπάσματα από το μήνυμα:
 

  • ...'Ισως, είναι η τελική επίθεση ενός οργανισμού που δεν έχει σημαίες και ταυτοποιημένη προέλευση. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, αυτή των χρηματοπιστωτών, η οποία σιγά σιγά απόκτησε την εξουσία, αφαιρώντας την από την πολιτική, η οποία με τη σειρά της έγινε δούλος τους. Κανείς δεν τολμάει να υψώσει τη φωνή του. Κανένας εκπρόσωπος του κυρίαρχου λαού δεν τολμάει να μιλήσει.
  • Όμως εγώ θα το κάμω. Πρέπει να ξαναπάρουμε την εξουσία. Να την αρπάξουμε από τις δυνάμεις της εξουσίας, που με ένα μαγικό τρόπο δημιουργεί χρήμα από το πουθενά. Πρέπει να την επιστρέψουμε πίσω στους πολίτες. Κανένας πολιτικός ηγέτης δεν λέει ότι το χρήμα τυπώνεται από ιδιωτικές εταιρείες: η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι ιδιωτική. Η αμερικάνικη Federal Reserve είναι ιδιωτική. Οι τράπεζες λειτουργούν χωρίς ΤΙΠΟΤΑ... Αν αύριο όλοι οι ιδιοκτήτες λογαριασμών και καταθέσεων, πήγαιναν στις τράπεζες να για ανάληψη, μόνο το 3% θα καλυπτόταν, εως ότου τελειώσει το ρευστό χρήμα.
  • Ρίξτε μια ματιά στην κατάσταση που αντιμετωπίζει η Κύπρος. Όλο και περισσότερες χώρες θα την ακολουθήσουν.
  • Maurice Allais, βραβείο Νόμπελ στην Οικονομία. Το 1999 έγραψε: "Η σημερινή δημιουργία χρήματος από το τίποτα γίνεται από το τραπεζικό σύστημα και είναι πανομοιότυπη με τη δημιουργία χρήματος από τους παραχαράκτες. Στην πραγματικότητα τα αποτελέσματα είναι τα ίδια. Η μοναδική διαφορά βρίσκεται στο ποιος κερδίζει από αυτό".
  • Bertold Brecht, πριν 80 χρόνια: "Είναι πιο εγκληματικό να ιδρύσεις μια τράπεζα από το να την κλέψεις".
  • Ο "Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας"(ESM) μετατράπηκε σε Ταμείο Διάσωσης Τραπεζών. ή βοήθειας τραπεζών. Δείτε την περίπτωση της Ελλάδας: Από αυτή τη "βοήθεια", το 52% πηγαίνει στις διεθνείς τράπεζες, για να τις βοηθήσουν να σωθούν.  Το 23% πηγαίνει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Το 20% πηγαίνει στις ελληνικές τράπεζες και, τελικά, μόνο το 5% πηγαίνει στο ελληνικό κράτος και τους πολίτες".

Στη συνέχεια, αναφέρονται στον τελευταίο αμερικανό Πρόεδρο, που προσπάθησε να αφαιρέσει την αποκλειστική δικαιοδοσία της εκτύπωσης χρήματος από τους τραπεζίτες και δολοφονήθηκε ("τυχαία"): J.F.Kennedy. Είχε προηγηθεί η "ανεξιχνίαστη" δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν, που έκανε ακριβώς το ίδιο: Τύπωσε κρατικό χρήμα.

Και κλείνουν το μήνυμα:

  • Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το να αντικαταστήσετε τους πολιτικούς πολύ απλά δεν φτάνει, ακόμα και οι παλαιοί γηραιοί γνωστοί χοντροφαγάδες να φύγουν από το κοινοβούλιο δεν αρκεί. Η αληθινή επανάσταση είναι μία εσωτερική πράξη, βρίσκεται στη συνείδηση μας, βασίζεται στην αλλαγή της ψυχικής μας αντίληψης, στο ξεπέρασμα του εγωισμού μας και στη συνειδητοποίηση για το ποιος είναι ο τελικός σκοπός της κοινωνίας μας. Όχι το κέρδος για τους λίγους, αλλά ο πλούτος για όλους. Εσύ πες μου: Είσαι ευτυχισμένος; Οπότε από αυτή τη στιγμή, μιας και η οικονομία αποφάσισε να μας κηρύξει τον πόλεμο, με υψωμένη τη φωνή μου, κηρρύτω τον πόλεμο σε όλους τους ισχυρούς της εξουσίας... που είναι τόσο μεγάλοι... τόσο λίγοι... τόσο δειλοί. Με ποια όπλα θα τους πολεμήσουμε; Με τη δύναμη της Πληροφόρησης. Με την Επικοινωνία μέσω της διάδοσης της γνώσης σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου. .. Φίλοι μου η ευτυχία είναι ελευθερία. Η ελευθερία είναι ακόμα μακριά, όμως  η επιλογή έχει γίνει". 

 

Η Αληθινή επανάσταση είναι μέσα στον καθένα μας. Να πάψει η ψυχή μας να ταϊζεται από τα ψίχουλα που πέφτουν από το δικό τους μεγάλο φαγοπότι. Να πάψουμε να φοβόμαστε ή να λέμε "δεν γίνεται τίποτα".

Όταν θέλεις μπορείς.

Αυτή είναι  η προσωπική ευθύνη του καθένα:

5 λεπτά την ημέρα, από τη ζωή του καθενός μας. Η Απελευθέρωση δεν θέλει (για την ώρα) κόπο. Θέλει τρόπο.

Από χέρι σε χέρι και από στόμα σε στόμα, μοιράζουμε την αλήθεια και δηλώνουμε το σκοπό των Ελεύθερων Ανθρώπων: Πληροφόρηση και Επικοινωνία, είναι το πρώτο βήμα. Να το πούμε στο διπλανό μας. Και αυτός να το πάει πιο πέρα. Να απλωθεί το μήνυμα , με τον τρόπο της Φιλικής Εταιρείας: 4 ξεκίνησαν κι από στόμα σε στόμα, οι Έλληνες οργανώθηκαν. Κι όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, έπραξαν το χρέος τους. Το μόνο χρέος μας, απέναντι στην ιστορία, τον εαυτό μας, τα παιδιά μας, τον διπλανό μας και την πατρίδα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Κι όταν μετρηθούμε και βρεθούμε πολλοί, όταν από κάθε γωνία της πατρίδας, έρθει το μήνυμα: "είμαστε έτοιμοι", θα δοθεί το σύνθημα της τελικής επίθεσης. Για την απελευθέρωση της πατρίδας και των ανθρώπων της από την Παγκόσμια Αυτοκρατορία και τους ντόποιους Νενέκους της. 

Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα ορίσουμε και τον τρόπο: Αγώνας με όλα τα μέσα, ακόμα και με τις εκλογές. Αλλά, να μη ξεχνάμε ότι οι Κυρίαρχοι σηκώνουν τα όπλα, όταν μια πατρίδα δεν ελέγχεται ή αποφασίζει να φύγει από την υποταγή στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Για να πάρουμε την εξουσία από τους λίγους... τους μεγάλους... τους δειλούς, και να τη δώσουμε στο λαό, στον εαυτό μας, στον καθένα μας.

"Ηγέτης" είναι  ο καθένας μας που θα πείσει έναν ακόμα. Είμαστε οι ηγέτες του μέλλοντος μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ξεκινάμε, με τελικό σκοπό την εγκαθίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με την ελληνική σημασία της λέξης.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.

(Όποιος επιθυμεί το κείμενο σε μορφή που μπορεί να φωτοτυπηθεί: ithacanet.gr@gmail.com)

To βίντεο των PEOPLE FREE:

 

(εικόνες: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)