Share |

ΣΟΦΙΑ ΛΟΥΚΕΡΗ: Η Ελλάδα μπορεί... το ΠΑΣΟΚ δε μπορεί

Βάση των δηλώσεων του Προέδρου των εν Ελλάδι τουριστικών πρακτόρων (Hatta) Γιώργου Τελώνη στο ΣΚΑΙ, φαίνεται πως η χώρα μας είχε αύξηση στις αφίξεις και στα έσοδα της από τον τουρισμό κατά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και που και η ίδια είχα διαπιστώσει κατά τη παραμονή μου τους καλοκαιρινούς μήνες στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την πανέμορφη Κεφαλονιά, πράγμα που δηλώνει ότι τόσο η νησιωτική όσο και η υπόλοιπη Ελλάδα «αντέχει» και μπορεί να υπερκεράσει τα «εμπόδια» που δημιουργούσε και δημιουργεί η κυβέρνηση. (πχ: Αναθεώρηση νόμου Ρέππα από Ραγκούση για τα ταξί και άλλα).

Σε μία χώρα που η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαφυλάξει τα συμφέροντα της χώρας, να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών & των τουριστών της, που καταρτίζει υπόγεια αντιλαϊκούς νόμους, που ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της τη δυσφημίζει διεθνώς, που η οικονομική αστάθεια βρίσκεται σε καθημερινή βάση στη πρώτη γραμμή, φαίνεται ότι τόσο η ιδιωτική πρωτοβουλία, όσο και οι άπειρες ομορφιές της χώρας μας, μπορούν να κάνουν την Ελλάδα να ελπίζει ότι ένα από τα πιο ηχηρά χαρτιά της που είναι ο τουρισμός μπορεί να λειτουργήσει & να αναπτυχθεί, κόντρα σε όσους οργανωμένα ή μή προσπαθούν να την πλήξουν.

Ίσως αν η αντιμετώπιση των ομάδων αυτών (ΠΑΜΕ & άλλων παρόμοιων) από τα ΜΜΕ ήταν λίγο πιο αδιάφορη, μη δίνοντας ιδιαίτερες διαστάσεις σε αυτού τους είδους τις κινητοποιήσεις που πλήττουν άλλες φορές γενικότερα και άλλες μεμονωμένα τα συμφέροντα της χώρας και την εικόνα της προς το εξωτερικό, έβρισκαν και αυτοί πιο ανώδυνους τρόπους διαμαρτυρίας χωρίς να γίνονται αντιπαθείς ή έμπόδια για άλλες κοινωνικές ομάδες. Έτσι λοιπόν με αυτό το τρόπο θα ήταν πιο ειλικρινείς και πιο ουσιαστικές οι διαμαρτυρίες και θα εξυπηρετούσαν πραγματικά την εργατική τάξη και όχι τη προβολή κομματικών συμφερόντων.

Πρέπει όλοι επιτέλους να αντιληφθούμε ότι πάνω από οποιοδήποτε κομματικό ή προσωπικό όφελος πρέπει να εστιάσουμε & να προφυλάξουμε το κοινό συμφέρον ακόμα και αν για αυτό χρειαστεί κάποιοι να αλλάξουν συνήθειες ακόμη και νοοτροπίες.

Πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να λάβει υπόψη της ότι η αντιλαϊκή συμπεριφορά της, η οικονομική αστάθεια & η ανικανότητα της να διαπραγματεύετε το συμφέρον της χώρας μας, οδηγούν τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και τη χώρα στο αδιέξοδο και στη πτώχευση. Ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί ότι δεν έχουν την λαϊκή εντολή για όλα αυτά που ζούμε; Πόσες αποτυχίες ακόμα πρέπει να μετρήσουμε; Είναι φανερό πλέον σε όλους ότι το ΠΑΣΟΚ δε μπορεί & δε πρέπει να κυβερνήσει άλλο τη χώρα. Λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει.. Ακόμα και τώρα δώστε το λόγο στο λαό με τη προσφυγή στις κάλπες και μαζί ξανά και την ελπίδα πριν κυρήξετε τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Σοφία Λουκέρη
Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Κεφαλλονιάς & Ιθάκης 

 

ΣΗΜ."Ι":

Δυστυχία μας! Αυτό κατάλαβε, από μια δήλωση και αυτό "είχε διαπιστώσει", ως τουρίστας στην πανέμορφη και αγαπημένη της Κεφαλονιά:

"...η χώρα μας είχε αύξηση στις αφίξεις και στα έσοδα της από τον τουρισμό κατά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο"!!!!

Δεν ήξερε. Δε ρωτούσε. Αυτοί θέλουν να μας κυβερνήσουν, επειδή μπορούν, ενώ το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί.

Θα ξεχρεώσουμε τα χρέη μας, πουλώντας στεριές και θάλασσες και τους έλληνες, δούλοι σε  παζάρια δούλων, για ένα βουλευτικό μισθό!

Υποψήφιοι βουλευτές - τουρίστες.

Η Αμερική αγοράστηκε, από τους κονκισταδόρες , προσφέροντας χάντρες στους ιθαγενείς. Εδώ, προσπαθούν να μας αγοράσουν, προσφέροντας δωρεάν συναυλίες.

"Μια κεφαλονίτισσα, μεσ' απ' το Ληξούρι, μούδωσε περίστροφο να πάω να σκοτωθώ.

Ντόνα Μαντόνα, γλυκειά κεφαλονίτισσα, Ντόνα αντόνα, τι μούμελε να πάθω".

 

Σχόλια

"Πρέπει όλοι επιτέλους να αντιληφθούμε ότι πάνω από οποιοδήποτε κομματικό ή προσωπικό όφελος πρέπει να εστιάσουμε & να προφυλάξουμε το κοινό συμφέρον ακόμα και αν για αυτό χρειαστεί κάποιοι να αλλάξουν συνήθειες ακόμη και νοοτροπίες."
Κα Λουκερη οι πρωτοι που θα επρεπε να αλλαξουν νοοτροπια και συνηθειες ειναι οι κ.κ βολευτες εν ενεργεια η υποψηφιοι.
Και πρωην και νυν μας εχετε φερει στο τελμα.Εισαστε (οχι προσωπικα)οι ιδιοι κλοουν στο ιδιο τσιρκο(Ελληνικο κ"υ"νοβουλιο)
Απλα φορατε διαφορετικη στολη και αλλα χρωματα,απο την ακρα αριστερα μεχρι την ακρα δεξια...Απο το ιδια αφεντικα παιρνετε "γραμμη".Το πολιτικο σας συστημα (αντιπροσωπευση)πνέει τα λοίσθια!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_6NhzVf0mIM&feature=share
Τι καψα σας εχει πιασει να κυβερνησετε αφου με το ιδιο ελικοπτερο θα φυγετε!!!