Share |

Άρθρα στην κατηγορία: Κεφαλονιά

 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 745.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
Σεπτέμβριος 14, 2019

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου , είπαν Όλοι ΟΧΙ σε κάτι που θα γίνει.(Δεν έχει σημασία τι). 

Ιούνιος 20, 2014
Μάιος 10, 2014

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

            Οι «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ» είναι μία ανοιχτή δημοκρατική και αυτοδιοικητική οργάνωση πολιτών που σκοπό έχει την απελευθέρωση των Κεφαλλήνων από τα μεθοδευμένα και δόλια χρέη, την καθοδηγούμενη φτώχια και την πολιτισμική, πολιτική και οικονομική εξάρτηση που μας οδηγούν σε μία, δίχως επιστροφή και τέλος, κατάσταση δουλοπαροικίας και ανθρωπιστικής καταστροφής.   

Απρίλιος 13, 2014
 •  Η Συνέπεια και η Συνέχεια. Με χρονολογική σειρά, παραθέτουμε όσα δηλώσαμε ότι έχουμε ανάγκη, εκείνα που θέλουμε και όσα ονειρευτήκαμε. Για ένα Δήμο, για μια Πατρίδα, για τον καθένα, για μένα και για σένα (Δεν χρειάζεται να διαβάσετε το περιεχόμενο):

Μάρτιος 30, 2014

Έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές με το "εγώ", ως έναν από τους δύο καθοριστικούς παράγοντες διαίρεσης μιας κοινωνίας, ώστε να μπορεί να κυβερνά μια ενωμένη μειοψηφία. Ο άλλος είναι τα κόμματα.

Μάρτιος 1, 2014

Υπάρχουν τρία πράγματα που μπορεί να είναι και ένα, που επηρεάζουν αυτές τις μέρες τη ζωή μας. (Στο εξόδιο τριήμερο του τριώδιου, αμολύσαμε καλούμπα)

Επηρεάζουν τη ζωή συγκεκριμένων ανθρώπων και όχι γενικά και αόριστα "τις ζωές μας". Ανθρώπων, με σάρκα και οστά, που παραδέρνουν με ή χωρίς δουλειά, προσωρινοί ιδιοκτήτες της περιουσίας τους, προσωρινοί κάτοικοι των σπιτιών τους, υπόδικοι για χρέη, οικονομικοί "εγκληματίες", κατεστραμμένοι και σεισμόπληκτοι από κάθε είδους οικονομικό και φυσικό Σεισμό.

Φεβρουάριος 24, 2014

Είναι φανερό ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πριν το σημερινό "κύριο πιάτο", ας βάλουμε ένα ορεκτικό:

Δεκέμβριος 23, 2013

Τέτοιες άγιες μέρες, τέτοια λόγια.

Οκτώβριος 8, 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης μοίρασε χτες στους συγκεντρωμένους οφειλέτες μία ανακοίνωση για τα χρέη των επαγγελματιών προς τον ΟΑΕΕ .

Τα ποιο σημαντικά σημεία - προτάσεις είναι:

Ιούνιος 9, 2013

Γιώργος Π. Κρεμμύδας

 

Μάιος 25, 2013

Αργοστόλι 24/5/2013

Απρίλιος 5, 2013

Η "γενιά του καναπέ"... πράξη δεύτερη

Ιthacanet : Xα, Χα... Η "γενιά του καναπέ" κάνει reload. Το αφιερώνουμε στους παλαιοκομματικούς που κάνουν συσκέψεις για το πώς θα "μας" σώσουν. (Ή μήπως για το πώς θα σωθούν;)

Reloaded Greece ...ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό που κάποιοι νομίζουν ότι "δεν γίνεται"

--------------------------------------

Μάρτιος 31, 2013

Η εκδίκηση της γενιάς του περιθωρίου

(...και ένας ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ-απάντηση στον "ελληνικό" χαιρετισμό των ναζιστών)

Και θα λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση, και θα σπείρουνε γενεές στους αιώνες των αιώνων!

 Άξιον Εστί, Προφητικό. Οδυσσέας Ελύτης*

 

 

Μάρτιος 16, 2013

 Υπάρχουν κάποια πράγματα που γίνονται στην Κεφαλονιά, αλλά αφορούν όλη την Ελλάδα και καταδεικνύουν το ρόλο των κομμάτων και το πώς εξουδετερώνουν κάθε αντίδραση του λαού από την οποία υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί μαζική αναταραχή και μια ολική αμφισβήτηση του καθεστώτος (θυμηθείτε τους "αγανακτισμένους").

 

Κάναμε μια ερώτηση, που αφορούσε τις κινητοποιήσεις για να μην κλείσει το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων:

Φεβρουάριος 24, 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κείμενο και εικόνες ΑΥΣΤΗΡΩΣ  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ .

Κρατείστε μακριά τους "μεγάλους".

 Πάει καιρός (κάτι χρόνια) που μιλήσαμε για τις μέρες του Vafanculo, του "Άντε γαμηθείτε", που διοργάνωνε ο Πέπε Γκρίλο.

Αμήχανες η αριστεροδεξιά και η "διανόηση" στην Ελλάδα, παρακολουθούν το φαινόμενο "Πέπε Γκρίλο".

Δεν βλέπουν το δάσος, κοιτάζοντας ένα μόνο δέντρο.

Ο νεωτερικός κόσμος δομήθηκε πάνω στο κράτος - πατερούλη και σε μια έξωθεν μηδέποτε ερχόμενη σωτηρία. 

Φεβρουάριος 13, 2013

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός ΡΟΤΑ και η Ομάδα Τραβέρσο σας προσκαλούν στη «Συμβολή Φλεβάρη» στο Καφενείο της Καμπάνας, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 1:00μμ.

Σεπτέμβριος 14, 2012

θα προσπαθήσουμε να μην πούμε κακή κουβέντα. Πολλοί μας σύγχυσαν πρωί - πρωί. Πήραμε το ποδήλατο και μουσκέψαμε στο ανεμοβρόχι. Απόλαυση ως το κόκκαλο.

Μετά, κανείς δεν μας ήθελε. Μήτε καφενείο, μήτε ταξί, κι αποφύγαμε να ζητήσουμε βοήθεια από φίλους. Moυλιάσαμε ωραία.

Κάποιοι είχαν τη φαεινή ιδέα να σχολάσουν τα παιδιά μέσα στην καταιγίδα. Τα παιδιά πήραν τους γονείς τηλέφωνο να πάνε να τα πάρουν και το  Αργοστόλι παρέλυσε. Μικροτρακαρίσματα ολοκλήρωσαν την εικόνα μποτιλιαρίσματος.

Ιούλιος 21, 2012

Το αίτημα του αρχαιολόγου - διευθύνοντα των ανασκαφών προς το δημοτικό συμβούλιο ήταν:

Ιούλιος 18, 2012

Θέλετε να ηττηθεί η κεφαλαιοκρατία, εταιριοκρατία, ολιγαρχία ή όπως αλλιώς επιθυμείτε να πείτε αυτό που ζούμε; (Μη το πείτε "δημοκρατία", γιατί δεν είναι).

Ιούλιος 16, 2012

Μας αρέσει, με αφορμή κάποιο άρθρο ή τα λεγόμενα κάποιου να ξετυλίγουμε σκέψεις.Συνήθως, η επιλογή είναι τυχαία και τίποτα προσωπικό δεν υπάρχει.

Ιούλιος 14, 2012

Στο δημοτικό συμβούλιο, οι υπερασπιστές της εκδίωξης των αρχαιολόγων από το κτήριο που τους είχε παραχωρήσει ο τ. δήμος Ελειού- Πρόνων, ανέφεραν πως πρόκειται για κάτι τύπους, που κρεμάνε τα σώβρακα τους στα παράθυρα, χοροπηδούν, πετάνε προφυλακτικά όπου βρουν και σιτίζονται τσάμπα.

Ιούλιος 7, 2012
 • Τελικά, πρέπει να είμαστε πολύ της πλάκας. Κανείς δεν μας δίνει σημασία . Ούτε σε αυτά που γράφουμε. Όλοι λαμβάνουν μια κάποια απάντηση για τα γραπτά και τα σχόλια τους κι εμείς τίποτα. (Ένα εξώδικο μας έστειλε κάποτε ο Ανουσάκης).
 • Κάθε μέρα διαπράττουμε μικρά εγκλήματα γραφής και κανείς δεν ασχολείται. (Θα βάλουμε τα κλάματα)