Share |

Άρθρα στην κατηγορία: Τοπική

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 745.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
Νοέμβριος 4, 2019

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΩΝ. 

Ο κύριος αντιδήμαρχος , Σπ. Σαμούρης, μας ενημέρωσε ότι θα επανέλθουν στη ζωή της μικρής μας πόλης παρκόμετρα και δημοτική αστυνομία.

Μάιος 31, 2012

Η παρουσία του Νυστεριού στο ithacanet καταναλώνει τα μηνιαία διαθέσιμα ΜΒytes και χρειάζεται αναβάθμιση, η οποία έχει οικονομικό κόστος.

Όταν βρούμε τα λεφτά , θα τα ξαναπούμε. (Δεν έχουμε εισόδημα)

Μάιος 16, 2012

Με μία συγκλονιστική ανακοίνωση, οι τρεις πρόεδροι των μεγαλύτερων επαγγελματικών οργανώσεων της Κεφαλονιάς, ζητούν χρήματα, για τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, που για πρώτη φορά ήρθαν στο νησί μας.

Eμείς θέτουμε το ακόμα πιο συγκλονιστικό ερώτημα: "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ;"

Ακολουθεί η ανακοίνωση των τριών προέδρων (στο τέλος, θα σας βάλουμε το κερασάκι για την τούρτα που θα καταναλωθεί στο πάρτυ):

Σεπτέμβριος 21, 2011

(Η πιο κάτω ανακοίνωση φτιάχτηκε από πρωτοβουλία πολιτών και διανέμεται στην Κεφαλλονιά)

Βρισκόμαστε μπροστά σε ανθρωπιστική καταστροφή.

            Χιλιάδες άνθρωποι χρωστούν, απειλούνται οι περιουσίες τους, μένουν χωρίς δουλειά, περιέρχονται σε κατάθλιψη, σιτίζονται στους δήμους, δεν μπορούν να πληρώσουν και όλοι μαζί καλούνται να πληρώσουν νέους φόρους.

Σεπτέμβριος 2, 2011

Οι άνθρωποι δεν παίζονται.

 

Καμαρώστε τους στη φωτογραφία. Με μια απίθανη ανακοίνωση, πανηγυρικής έμπνευσης, το Γραφείο Τύπου "ενημέρωσε":

 

 

 

Αύγουστος 31, 2011

Ευρισκόμενος σε απελπιστική οικονομική κατάσταση, διεπίστωσε πως το αυτοκίνητο - δώρο που του έκαμαν- χάνει λάδια.

Αύγουστος 30, 2011

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη κλειστή κοινωνία της Κεφαλονιάς η παράνομη οικοδόμηση & περίφραξη….

δημόσιας παραλίας από τον διαφημιστή & υποψήφιο (μέχρι την δημοσιοποίηση του σκανδάλου ελπίζουμε) με την ΝΔ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές κ. Παύλο Παπαδάτο.

Αύγουστος 18, 2011

Επειδή δεν πρέπει να στερούμε από τους αναγνώστες τη χαρά της  αντίθετης άποψης, παραθέτουμε κάποιους διαλόγους , που είτε συμμετείχαμε είτε προκάλεσε η ανάρτηση μας "Ο Άγιος Γεράσιμος , βοήθεια μας..." .

Αυτά συνέβησαν στο facebook:

Αύγουστος 16, 2011

Το ithacanet.gr, μαζί με πολλούς συναγωνιστές, από όλη την Ελλάδα, συμμετέχει στην  εκπόνηση της Μεγάλης Πολιτικής Διακήρυξης του "επαναστατικού - απελευθερωτικού - αντιστασιακού - δημοκρατικού και ΚΥΡΙΩΣ ερωτικού πολιτικού κινήματος", με τον ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ τίτλο : "ΤΟ ΜΙΝΑΡΙΣΜΑ".

Μετά το χτεσινό αφιέρωμα στη Μεγαλόχαρη, σήμερα είχαμε σκοπό, για τη Χάρη του Αγίου Γερασίμου", να μιλήσουμε για τους τοπικούς "αγίους" και "αδιάφθορους"  της πολιτικής. Κάτι, σα να λέμε τοπικούς "Τσουκάτους".

Το πρόγραμμα μετατρέπεται και το προγραμματισμένο αφιέρωμα αναβάλλεται, λόγω έκτακτων δελτίων είδήσεων.

--------------------------------------------------------------------------------

Αύγουστος 15, 2011

Πάει καιρός που δεν έχουμε ασχοληθεί με τα τοπικά δρώμενα. (Για διάφορους λόγους)

Με την ευκαιρία, που μας δίνει η εορτή της Μεγαλόχαρης, λέμε να επιστρέψουμε στα πάτρια εδάφη. Η φιλοσοφική προσέγγιση της επανάστασης, αναβάλλεται.

 

Αύγουστος 8, 2011

Οι ευαίσθητοι προστάτες της κληρονομιάς μας, μοιάζουν με την απροσδιόριστη ράτσα των "νεοελλήνων".

Δεν εξηγείται αλλιώς.

Αύγουστος 3, 2011

Έγινε χτες στον προαύλιο χώρο  του λιμνοσπηλαίου Μελισσάνη, η εκδήλωση- αφιέρωμα στον << παππού >> του ελληνικού κινηματογράφου, Γρηγόρη Δανάλη. Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια των << Εορτίων Σάμης>>, που φέτος είναι αφιερωμένα στην μνήμη του μεγάλου κινηματογραφιστή. Παρόντες, η κόρη του  Βρισηίδα και πολλοί κάτοικοι της Σάμης και του Καραβομύλου.

Αύγουστος 2, 2011
Δημήτρης Βαλλάτος
 
«Ζωγραφική αφήγηση»
 
Ο Δημήτρης Βαλλάτος γεννήθηκε το 1978 και γεύτηκε τις πρώτες εικόνες και βιώματα στο πατρογονικό του σπίτι στον Καραβόμυλο Κεφαλονιάς.
Ιούλιος 29, 2011

χα, χα, χα: το βίντεο "εξαφανίστηκε"

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ TV SPOT

Ιούλιος 2, 2011

( Το ithacanet θα λείψει για οικογενειακούς λόγους, ως την Τετάρτη. )

Εμείς οι αγρότες, χτες το πρωί λάβαμε από την Ένωση Αγρ. Συνεταιρισμών μία επιστολή , που μας έλεγε πως όσοι κατέθεσαν αιτήσεις για επιδότηση είναι εξασφαλισμένοι και οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΕΓΕΣ που προσπαθούν να πάρουν ξανά αιτήσεις "έχουν σαν μοναδικό σκοπό να αποκομίσουν το όφελος από τις αιτήσεις"...

Ιούνιος 16, 2011

Και ξαφνικά, η πλατεία γέμισε παιδιά, αυτού που λένε "κίνημα της καφετέριας". 

Δεν έχω λόγια.

Δε ξέρω να τα πω σε low bap, hip hop ή rap.

Δεν ήξερα πως υπάρχει τόσο μίσος στα λόγια τους για μας, τους "πατεράδες".

Mόνο, κάτι είχα ακούσει.

Δεν ήξερα, δεν ξέραμε πόσο πολύ και πόσο γενικευμένο είναι.

Δυο κόσμοι, ο κόσμος μας.

Ιούνιος 14, 2011

Σε όλο τον κόσμο τα ποτάμια ξεκινούν από τη στεριά και πάνε στη θάλασσα.

Στην Κεφαλονιά, έχουμε ένα ποτάμι που πάει ανάποδα.

Ξεκινά από τη θάλασσα, χάνεται στη στεριά, περνά μέσα από υπόγειες λίμνες και σπήλαια , για να εμφανιστεί ξανά στη θάλασσα , στην άλλη άκρη του νησιού.

 

>>Ε, από αυτό το νερό "μολύνονται" τα νερά που πίνουμε και κολυμπάμε.

Ιούνιος 13, 2011

Μην περιμένετε  "ρεπορτάζ". Μικρά σχόλια μόνο.

Αυτό δεν είχε ξαναγίνει. Μιλήσανε, αντιπαρατέθηκαν απόψεις, μπήκαν σε ψηφοφορία θέματα και έχουμε αποτελέσματα.

Όταν λέμε πως η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, αυτό εννοούμε.

"Αδιέξοδα¨ έχει ο καθένας μας , χωριστά. Αδιέξοδα υπάρχουν στις ολιγαρχικές πολιτικές και όσους τις στηρίζουν, συμπολιτευόμενοι ή "αντιπολιτευόμενοι".

Μάιος 30, 2011

Είναι πιο εύκολο να κλείσεις μια τράπεζα, παρά να γεμίσεις μια πλατεία

Πάμε τράπεζα. Για μια κατάθεση ψυχής και απόψεων.

Μια σύντομη ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν σήμερα το πρωί οι "αγανακτισμένοι" της Κεντρικής πλατείας του Αργοστολίου.  (σιγά την αγανάκτηση! πλάκα κάνουμε)

 

Στη Eurobank, στην αγορά, από τις 10 το πρωί, σήμερα.(περίπου)

 

Μάιος 30, 2011

Η θεωρία πως λίγοι άνθρωποι, με στοχευμένη δράση, μπορούν να κάμουν σημαντική και ουσιαστική παρέμβαση επιβεβαιώθηκε.

Στήσαμε μία "τράπεζα", έξω από την τράπεζα , καρφώσαμε μια σημαία, ένα ηχείο για χαμηλή μουσική και μοιράστηκαν έντυπα στον κόσμο. Συνθήματα και μικρόφωνα δεν χρειάστηκαν. Οι περαστικοί από το ένα πεζοδρόμιο της κεντρικής αγοράς του Αργοστολίου πήραν μια σειρά από έντυπα που μιλούν για την κρίση, για το πώς φτιάχνεται το χρήμα και για τη βασική ευθύνη των τραπεζών στην κρίση.

Μάιος 28, 2011

Αξιότιμοι κα. Υπουργέ, κ. Υφυπουργέ

 

Στην προτεινόμενη «Έγκριση Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού Αειφόρου Ανάπτυξης για τις Υδατοκαλλιέργειες και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αυτού» καθορίζονται οι ζώνες για την ανάπτυξη των υδατοκαλλιεργειών (Π.Α.Υ.) μέσα στις οποίες θα χωροθετηθούν οι οργανωμένες ζώνες (Π.Ο.Α.Υ.), οι άτυπες συγκεντρώσεις (Π.Α.Σ.Μ.) και οι μεμονωμένες μονάδες υπό προϋποθέσεις.

Μάιος 28, 2011

Ωραία! Όμορφη μέρα, πολύς κόσμος.

Και πού να δεις τι σούχω για μετά.

Κάθε βράδυ στην πλατεία και όχι μόνο εκεί. 

Ο κόσμος, που κάθεται , με τις ώρες, πληθαίνει. Κάθε μέρα και καινούργια πρόσωπα.

Μάιος 27, 2011

ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

(ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ ΜΑΣ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)

Οι "αγανακτισμένοι" της Κεφαλλονιάς, θα είναι πάλι απόψε στις 8μμ στην κεντρική πλατεία του Αργοστολιού.  (μόνοι τους)

Στις 9μμ θα προβληθεί η ταινία ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ .

Επιτρέπεται κάθε είδους ....ιδέα